Acum este 10 Aug 2026, 04:27

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1859 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 186  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
MesajScris: 21 Iun 2011, 22:19 
Neconectat

Nume forum:1
Multumesc Ralu.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Iun 2011, 23:32 
Neconectat

Georgeta, nu pot sa fac concurenta saltaretei tale patinatoare, dar, vazand echipa de cartier roleristi, mi-a facut pofta. O cursa printre spirite tinere, tot as face-o.
La urmatoarea iesire, sa-mi rezerve si mie un loc pe pista, ca s-au cam pus praful pe rolele mele.

Ralu, parca ma vad si eu acum cativa ani, cam in aceeasi situatie. Au trecut anii, si iata-ne ajunsi la sfarsitul primului an de scoala in locurile fruntase. Este foarte bine, ca asa micuti (mereu in spirit de joaca), sa se obisnuiasca cu anumite notiuni scolare, care mai tarziu le vor prinde foarte bine.

RamonAli, de acum ai un cavaler in casa, sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii.

Alexa, mi-ai luat-o inainte cu O zi intre sport si distractie, asa a fost numita ziua in care, Claudia, a castigat prima medalie la tenis (fotografiile le voi posta mai jos).
Imi pare rau pentru Toni, ca nu au putut sa se bucure pe deplin de ziua lui, dar, vazand ca pentru moment este suspendata, o vor recupera mai tarziu. Eu ii tin pumnii de pe acum si multe felicitari pentru rezultatele de la olimpiada.
Sary este o dulce, iar falcutele sa stii ca i le pap, atat de apetisante au devenit (atat eu cat si tati, cand prindeam pe cele ale Claudiei cand era mica, care tot asa de rotunjoare erau, le inroseam toate).

Va aduc pe mica mea tenismana, care pana in toamna a incheiat activitatea. In schimb se mai antreneaza in familie, sa nu-si piarda ritmul, vazand ca dupa vacanta, va intra in grupa mare pentru bravura de care a dat dovada in acest an.

Aici, pregatita pentru ultima zi de scoala si ne-am gandit, ca daca tot suntem elegantica, sa facem fotografii si cu cele doua medalii pe care le-am castigat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Iun 2011, 08:28 
Neconectat

Anca, exact ceea ce mi-ai scris tu, imi spune si soacra mea aproape de fiecare data cand il las pe Dario la ei: ai sa vezi ca mai tarziu nu ai sa ai probleme cu el. Dar stii cum e, parca nu te increzi, chiar daca ti-o doresti din inima. Si culmea este ca majoritatea literelor le-a invatat de la desenele Mickey Mouse sau altele de aici, care le fac destul de interactive pentru copii, ii intreaba de forma, culori, litere, iar el incet, incet a reusit sa le recunoasca.
Claudia este o adevarata printesa, iar diferenta fata de prima zi de scoala este evidenta.
Felicitari pentru reusitele din tenis, este un sport care face bine din toate punctele de vedere.
Sa va traiasca, iar la anul viitor sa vedem alte fotografii, la fel de frumoase.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Iun 2011, 22:08 
Neconectat

Ralu, Claudia inca nu stia bine sa vorbeasca si numara fara greseala pana la zece. Si stii cum am invatat sa numaram?
De fiecare data cand urcam scarile, cu mare greutate, ca era tare lenesa si smechera inca de mica si nu prea ii placea sa faca efort ca era mai bine in brate la mami sau la tati, si sa nu o iau in brate, ca bietul meu spate si asa a ramas cu urmari dupa nastere, am facut un joc. Faceam ca o mica cursa, cu mare atentie ce-i drept, cu mare tambalau si multe rasete, dar le numaram de fiecare data. Pentru ea a devenit o regula si a intrat in instinct, ca fiecare treapta pentru ea, era un numar si de multe ori cand faceam scarile prin oras se mirau cei din jur ca la o varsta atat de mica stie sa numere fara greseli. Mai tarziu cand eu m-am plictisit si am scapat sa o mai duc in brate pe scari, imi amintea de fiecare data ca trebuie sa numaram scarile.
Am observat mai tarziu, chiar si acum, cu cat sunt mai multe explicatiile prin practica si multe exemple cu jocuri, reuseste mult mai bine sa le memoreze si chiar le tine mult mai bine minte, decat ar trebui sa invete mecanic. De fiecare data cand vad ca nu intelege ceva, imediat trebuie sa inventez exemple si fapte reale si problema imediat dispare.
Acum, in timp ce-ti scriu, e stelanga mine si citeste ultima carte pe care i-am cumparat-o din librarie doua zile in urma. Am fost impreuna ca sa o stimulez sa-i placa cititul si ca toti copii cand se vad intre carti, le vor pe toate si nu stiu care sa le aleaga. Pana la urma am luat doar una, cu promisiunea cand o va termina vom cumpara alta. Cred ca am stat vreo 40 de minute, ii lipsea doar scaunelul ca se punea sa citeasca acolo, mai ales ca noile carti de povesti sunt atat de atragatoare, ca te incanta din momentul in care le-ai ai luat-o in mana.

Sunt mici trucuri, este de ajuns sa le cautam si sa le punem in aplicare, ca rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Multumim pentru gandurile frumoase.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Iun 2011, 09:31 
Neconectat

Sa va traiasca printisorii, dragi gargarite. Sunt toti niste scumpi.
Va prezint si eu cantaretul familiei. Ianis ii canta la multi ani Alesiei. Sper sa intelegeti ceva, inca nu vorbeste corect.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Iun 2011, 09:36 
Neconectat

Si niste poze cu Alesia:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Iun 2011, 09:54 
Neconectat

Anca, cum sa nu fii mandra cu o asemenea minunatie? Fotografiile spun tot. Al meu este mic, inca putin si face doi ani. Mi-ai adus un zambet pe buze cand citeam cum faci tu cu Claudia cu treptele si cum din acest joc a invatat sa numere. Alessio stie sa le zica, doar ca ordinea nu i-a intrat inca in cap. Cand este pe scaun sau pe canapea, ma ia de maini si inainte sa sara zice unu, doi, patru si inainte de a sari il zice pe doi. In fine, ordinea nu este mereu aceeasi, iar cuvintele sunt stalcite. Tot de pe aceste carti care astazi le gasesti intr-o forma atragatoare si foarte stimulanta a invatat multe cuvinte. Zicem noi ca copiii in ziua de astazi sunt mai isteti, insa cred ca si noi am fost, doar ca ne lipseau toate aceste impulsuri, ei au mult mai mult decat am avut noi.
Sportul este indispensabil in viata unui copil. Am hotarat, chiar inainte de a ramane insarcinata, ca pe copilul meu il voi da la inot. Este un sport care, chiar daca nu l-am practicat, mi-a placut din totdeauna. Aici este util si pentru ca avem marea la 2 km de casa, iar pe timp de vara aceasta este distractia copiilor. Isi iau rucsacul in spate, bicicleta si nu-i mai vezi pana la apus acasa.
Si ca tot este o zi superba, n-o voi lasa sa treaca fara sa ne balacim in mare.
Felicitari Claudiei pentru medalii si o pupacesc pe obrajori.
Anca, o imbratisare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Iun 2011, 11:56 
Neconectat

Felicitari tuturor gargareilor care au terminat scoala si acum sunt in vacanta. Ariana pe 30 iunie are serbarea de sfarsit de an (primul an de cresa), dar pentru ca muncesc o sa mearga si luna iulie la cresa. Si noi numaram scarile pana la zece fara greseli si stie poeziile cu Un pitic atat de mic si Pisicuta pis, pis., iar La multi ani o stie in spaniola. Saptamana trecuta a fost la o ferma de animale si a vazut vaca Ramona (asa o chema) si cangurul care avea bebe mic la burta, dar ei ii este frica de tot ce misca. Ma bucur pentru mamicile care isi petrec tot timpul cu puiutii lor. Eu ieri am stat 14 ore la munca, iar astazi sunt 12. Din pacate, sotul nu prea are de munca si eu nu pot renunta pentru a sta mai mult cu Ariana, dar astept luna august care este luna de concediu si mergem in Romania.
Vacanta placuta tuturor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Iul 2011, 09:55 
Neconectat

Micutul meu, David, a implinit un anisor.
Va aduc cateva fotografii de la micuta noastra petrecere.

Nasica ne-a facut doua torturi. Unul pentru invitati:

Si unul sa se joace David:

Iata micul cofetar:

Cu parinti:

Cu nasii:

Fat-frumos cu mot in frunte:

Sper ca v-a placut.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1859 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 186  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: