|
Acum este 30 Mai 2026, 11:19
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Bartha Gaby
|
Subiectul mesajului: Re: Dragoste - goblen lucrat de Gaby Scris: 26 Iun 2011, 12:54 |
|
|
|
Adelina, Alinus, Diyana, va multumesc pentru gandurile frumoase si pentru ca ati fost alaturi de mine pe tot parcursul modelului. Va pup.
_________________ Gargarita-Punte-spre-Iubire-si-Pace
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Dragoste - goblen lucrat de Gaby Scris: 15 Iul 2011, 08:21 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
De model nu-ţi mai spun nimic, pentru că e o frumuseţe pe care o vreau şi eu curând pe masa mea de lucru, însă, mie mi-a atras atenţia avatarul tău - mărturisesc că nu îl văzusem până acum: te felicit pe tine pentru că ai primit un simbol atât de frumos, şi pe creatoare pentru răbdare şi iubirea pe care le pune în conceperea fiecărui avatar în parte.
Pupici, şi spor la următoarele minunăţii pe care o să le coşi.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cioroi Damiela
|
Subiectul mesajului: Re: Dragoste - goblen lucrat de Gaby Scris: 15 Iul 2011, 11:34 |
|
Membru din: 21 Mai 2009, 08:47 Mesaje: 1596 Locatie: Brasov Nume forum:1
|
|
Felicitari pentru finalizarea acestui model extraordinar de frumos. Ce urmeaza? Pupici
_________________ Damiela - Gargarita-Zana-Margaretelor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|