|
Acum este 29 Iul 2026, 15:59
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Spinul din cununa - goblen lucrat de Alinus Scris: 02 Iul 2011, 22:24 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Chiar si un episod micut este un pas inainte, Alinus. Sa ai spor in continuare.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Anton Tiplea Alina
|
Subiectul mesajului: Re: Spinul din cununa - goblen lucrat de Alinus Scris: 02 Iul 2011, 22:42 |
|
Membru din: 07 Mar 2009, 13:52 Mesaje: 2573 Locatie: Galati Nume forum:1
|
|
Este un episod micut pentru ca abia vineri am terminat cu examenele si nu am apucat sa lucrez prea mult. Insa de cand am inceput sa lucrez m-am bucurat de fiecare punctulet, caci tare dor mi-a fost de goblen. Urmatorul episod sper sa fie unul mai generos.
Te pup si multumesc pentru vizita.
_________________ Alinus - Gargarita-Ingerul-Albastru
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragomir Tinuta
|
Subiectul mesajului: Re: Spinul din cununa - goblen lucrat de Alinus Scris: 03 Iul 2011, 11:22 |
|
Membru din: 27 Sep 2010, 23:31 Mesaje: 481 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Esti tare harnicuta chiar daca zici tu ca nu ai timp de cusut. Frumoasa domnisoara ta de pe panza. Astept un nou episod cat de mic ca sa o mai admir. Spor in continuare.
_________________ Tinuta - Gargarita-Micuta-Lebada-cu-Aripi-de-Mir
|
|
| Sus |
|
 |
|
Anton Tiplea Alina
|
Subiectul mesajului: Re: Spinul din cununa - goblen lucrat de Alinus Scris: 03 Iul 2011, 12:06 |
|
|
|
Tinuta, multumesc. Abia astept sa incep maine din nou, lucrul. Mult spor si tie, draga mea.
Te pupa,
|
|
| Sus |
|
 |
|
Zamfir Vasilica
|
Subiectul mesajului: Re: Spinul din cununa - goblen lucrat de Alinus Scris: 03 Iul 2011, 12:09 |
|
Membru din: 06 Dec 2004, 06:17 Mesaje: 1048 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Foarte frumos se contureaza micuta ta domnisoara, Alinus. Iti doresc mult spor in continuare. Te imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Ploaie-de-Maci
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Spinul din cununa - goblen lucrat de Alinus Scris: 03 Iul 2011, 14:47 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Mult spor, Alinus. Nu te-ai plictisit de nuantele de verde? Fetita este superba, chiar daca este inlacrimata. Te pup.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Spinul din cununa - goblen lucrat de Alinus Scris: 03 Iul 2011, 20:27 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5573 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Alinus, foarte frumos prinde contur acest model. Sa ai spor si ac sprinten in continuare. Te pupa,
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Anton Tiplea Alina
|
Subiectul mesajului: Re: Spinul din cununa - goblen lucrat de Alinus Scris: 03 Iul 2011, 22:57 |
|
|
|
Lili, cred ca fetita va mai creste pana episodul viitor. Sper sa reusesc sa o ajut. Mult spor si tie, draga mea. Eli, inca nu m-am plictisit, dar trebuie sa marturisesc ca sunt foarte curioasa cum vor arata nuantele de rosu si galben pe panza. Sper sa nu dureze mult pana cand voi ajunge sa le lucrez. Rralluca, ma bucur ca iti place. Spor si ac sprinten iti doresc si tie.
Va pupa si va imbratiseaza,
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Gabriela - Ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Spinul din cununa - goblen lucrat de Alinus Scris: 04 Iul 2011, 19:20 |
|
Membru din: 30 Aug 2007, 05:09 Mesaje: 1182 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Alinus, te felicit pentru buchiseala. Este minunat tot ce a aparut pe panza. Iti doresc aripioare fermecate la acusor. Pupici dulci.
_________________ Gărgăriţa-Floare-cu-Parfum-de-Stele
|
|
| Sus |
|
 |
|
Anton Tiplea Alina
|
Subiectul mesajului: Re: Spinul din cununa - goblen lucrat de Alinus Scris: 05 Iul 2011, 09:06 |
|
|
|
Multumesc, Diyana. Intre noi fie vorba, nu pot sa ma opresc din buchiseala. Iti doresc mult spor si tie.
Te pupa,
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|