Acum este 16 Apr 2026, 05:52

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Pas italian/norvegian
MesajScris: 05 Aug 2009, 09:25 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Pas italian/norvegian by Matei Ioana (1 mesaje), la 09-08-2007

Cu multi ani in urma comandand cateva tablouri de la dumneavoastra am observat ca unele tablouri erau cu diagrame pentru doua tipuri de pasi (exemplu Mona Lisa).

Acum comandand tabloul vad ca este doar cu pas simplu ceea ce ma face sa stau pe loc si sa nu pot sa-l incep, deoarece toate cele vazute de mine la cunostinte sunt mai interesante cu doua tipuri de pasi. De ce v-ati schimbat versiunea diagramei sau doar pentru mine s-a intamplat asa?

Replica: Bine ai venit pe Forum, Ioana! by Admin TTT (3941 mesaje), la 09-08-2007

Am incercat sa pastrez tema lansata de Doruletz, azi - tapiserii cu flori si, desi nu am gasit ceva la fel de inspirat - este felul meu de a iti intinde flori in cale pe acest forum.

Referitor la intrebarea ta - chiar nu imi imaginam ca ar mai putea-o pune cineva dupa atatia ani. Sunt multi ani de cand toate modelele noastre ce se lucrau cu pas dublu (inclusiv Cina cea de taina) au fost modificate intrucat pasul italian/norvegian era cam grosolan si lasa de dorit. Acum toate diagramele sunt numai in pas de goblen clasic si crede-ma rezultatul final este pe masura.

Asa ca, nu iti imagina ca ai fost cumva pedepsita de noi, atunci cand ti-am livrat modelul Mona Lisa cu diagrama numai in pas clasic. Iti urez succes la lucru!

Replica: Uite si pentru tine, Ioana, un pantofior! by Doruletz Mic (1009 mesaje), la 09-08-2007

Ca sa treci mai usor de la o diagrama la alta!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: