Acum este 30 Mai 2026, 11:41

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 359 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 36  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Sfânta Treimie - lucrat de Lena, Sonia, Mireille si Adelina
MesajScris: 13 Iul 2011, 16:34 
Neconectat

Nume forum:1
Am răsfoit un pic subiectul şi am văzut unde rămăsesem cu postarea episoadelor. Vi le prezint mai jos pe cele restante şi încă odată pe cel final la mărime potrivită:

Cel de-al doilea înger:

Al treilea înger:

Finalul:

P.S. Încerc să răspund rapid şi la mesajele voastre pe care mi le-aţi transmis cât am fost plecată şi nu am avut acces la Internet.:

Abriela, Mona, Ovidia, Lenuţa, Sonia, Nico, Nuţi, Onuţa, Marieta, Ralu, Diyana, Eli, Rralluca, mulţumesc pentru susţinere - a dat roade susţinerea voastră.

Adelina, ai adus un început tare frumos. Mult spor în continuare şi să te faci bine curând.

Geta, am găsit şi eu la bisericile pe care le-am vizitat în vacanţa aceasta. Aât reprezentarea pe care o coasem, cât şi reprezentarea cealaltă a Sfintei Treimi. Iată-le mai jos:

Daniela, te aşteptăm cu drag să ni te alături la şezătoare. Să ai spor la cele două modele pe care le coşi.

Sonia, bunul Dumnezeu o să te ajute în continuare să ne prezinţi finalul acestui model cât mai curând.

Abriela, draga mea, m-ai întrebat cum a fost vacanţa. A fost minunată. Zile cu vreme caldă şi zile cu vreme răcoritoare, însă cu bucurii şi frumuseţi în suflet. Ca să nu încarc topicul acesta cu povestea de vacanţă, promit să adaug detalii şi fotografii în topice separate.

Rralluca, bine ai venit la şezătoare şi felicitări pentru primii tăi puricei. Incet-încet se adună mulţi alţii şi o să desăvârşească o minunăţie, ai să vezi.

P.S. Adminica, o treci şi pe Rralluca la titlu, te rugăm, şi dacă se poate, în titlu este scris Treimie, în loc de Treime. Mulţumesc anticipat.

Abriela, Lenuţa mulumesc frumos pentru felicitări. Să ştiţi că l-am dus deja la înrămat şi pe la jumătatea lui august o să merg să îl ridic.

Pupici, şi o după amiază răcoroasă să aveţi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Sfânta Treimie - lucrat de Lena, Sonia, Mireille si Adelina
MesajScris: 13 Iul 2011, 18:03 
Neconectat

Lena, ma bucur sa te revad.
Goblenul e la superlativ si abia astept sa il vad cu hainuta. Felicitari!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Iul 2011, 20:28 
Neconectat

Lena, felicitari pentru finalizare. Vazandu-l la tine parca nu mai am rabdare sa-l termin si eu(vise taica vise).
Sonia, te astepatam cu noi episoade sau poate chiar cu marele final.
Adelina, Mireille, voi nu ne mai aratati nimic?
Gargaritelor, va multumesc pentru sustinere si sper sa vin cu un nou episod cat de curand.
Va pupa,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Iul 2011, 21:03 
Neconectat

Felicitari, Lena! Bine ai revenit din vacanta!
Pupici dulci.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Iul 2011, 06:25 
Neconectat

Nico, şi eu mă bucur că am revenit în grădiniţa gărgăriţelor, îmi lipseaţi tare mult. Hăinuţa modelului va fi tot din aceea de care fac eu de obicei, doar că de data aceasta va fi passpartout. E deja la înrămat şi undeva pe la jumătatea lui august o să merg să îl ridic. Pupici.

Rralluca, nu te descuraja singurică, să ştii că aşa eram şi eu când l-am început, mai ales ştiind că trebuie să fac pauză o perioadă, însă uite că încet-încet l-am finalizat. Iar şezătoarea aceasta ni oferă un impuls de a lucra mai repede la el, şi este un model uşor de lucrat. Dacă nu greşesc tu lucrai Mărţişorul, încă nu am apucat să parcurg topicele restante, însă bănuiesc că l-ai finalizat - aşa că, dacă ai finalizat acel model aşa coplex şi mare, cu atât mai uşor îţi va fi la Sfânta Treime. Pupici şi te aşteptăm cu un nou episod.

Diyana, mulţumesc frumos pentru felicitări. Te sărut şi eu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Sfânta Treime - Lena, Sonia, Mireille, Rralluca si Adelina
MesajScris: 14 Iul 2011, 08:26 
Neconectat

Felicitari, Lena, este mai mult decat superb si foarte semnificativ.
Sunt sigura ca si inramarea ii va adauga o frumusete aparte, de care sa fii si mai mandra.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Sfânta Treime - Lena, Sonia, Mireille, Rralluca si Adelina
MesajScris: 14 Iul 2011, 13:02 
Neconectat

Ralu, mulţumesc frumos. Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Iul 2011, 20:23 
Neconectat

Lena, eu nu ma descurajez asa usor, dar parca as vrea doua perechi de maini. Multumesc ca ai rugat-o pe Adminica sa-mi treaca si numele meu la titlu, cum topicul a fost deschis de tine eu nu am indraznit.
Cum a fost canicula m-am adapostit la umbra si iata ce am realizat (episod de siguranta pe luna iulie).

Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Iul 2011, 17:03 
Neconectat

Lena, felicitari pentru finalizare. A iesit foarte frumos.
Rralluca, mult spor in continuare. Modelul este deosebit, sunt convinsa ca va fi o placere sa-l lucrezi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Iul 2011, 11:16 
Neconectat

Lena, felicitari pentru finalizarea goblenului. Este superb.
Rralluca, mult spor la lucru in continuare iti doresc. Ai sa vezi ca vei termina si tu cat mai repede.

Am adus si eu inca un episod (episodul 14):

Din pacate timpul meu de lucru s-a micsorat putin pentru ca am inceput curatenia generala (cu zugravit si tot tacamul), dar sigur voi reusi sa mai cos cate o ata printre picaturi.

Pupici dulci.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 359 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 36  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: