|
Acum este 31 Iul 2026, 13:14
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
rautu loredana
|
Subiectul mesajului: Re: Cine sunt eu? Scris: 18 Iul 2011, 12:40 |
|
Membru din: 13 Mar 2010, 19:42 Mesaje: 581 Locatie: botosani,com sulita Nume forum:1
|
|
Acum ne zici si ce semnificatie au raspunsurile noastre?
_________________ Lora - Prietenia este floarea unei clipe si fructul timpului.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Patruleasa Jeni
|
Subiectul mesajului: Re: Cine sunt eu? Scris: 18 Iul 2011, 14:25 |
|
|
|
1. mimoza 2. gargarita 3. o carte despre astre 4. bleu 5. vioara 6. Waltzing Matilda 7. inger 8. templu 9. argint
_________________ Jeni - Gargarita dintre Astre
|
|
| Sus |
|
 |
|
Patruleasa Jeni
|
Subiectul mesajului: Re: Cine sunt eu? Scris: 18 Iul 2011, 14:33 |
|
|
|
Lora, nu cred ca Adnana va spune ce inseamna raspunsurile noastre. Ceea ce am scris noi ne descrie mai bine ca o carte. Sunt aspiratiile noastre, visele noastre (realizate sau nerealizate), trairile noastre.
Eu, la tine citesc visele tale. Iti doresti, sub un cer albastru o casa cu mansarda langa o padure, unde in gradina sa ai bujori, dar si un caine. Ti-ar placea sa citesti acolo, o carte de aventuri in ritmuri de chitara, sa te intalnesti cu prietenii. Poate, tot acolo, chiar ai dansa pe ritmurile I was born to make you happy, cantat de Britney Spears.
Iti place sa iei decizii cu mana de fier.
Am gresit oare undeva?
_________________ Jeni - Gargarita dintre Astre
|
|
| Sus |
|
 |
|
rautu loredana
|
Subiectul mesajului: Re: Cine sunt eu? Scris: 18 Iul 2011, 15:30 |
|
Membru din: 13 Mar 2010, 19:42 Mesaje: 581 Locatie: botosani,com sulita Nume forum:1
|
|
Jeni sa stii ca ai mare dreptate, desi nu sunt lucruri care le zic oamenilor, acestea sunt niste dorinte ascunse ca sa zic asa. Multumesc frumos de interpretare.
_________________ Lora - Prietenia este floarea unei clipe si fructul timpului.
|
|
| Sus |
|
 |
|
gogu mimi-ovidia
|
Subiectul mesajului: Re: Cine sunt eu? Scris: 18 Iul 2011, 16:34 |
|
Membru din: 21 Feb 2007, 10:37 Mesaje: 12780 Locatie: Calarasi Nume forum:1
|
|
1. daca ai fi o planta/un copac, ce ai fi? orhidee 2. daca ai fi un animal/pasare/insecta, ce ai fi? tigru 3. daca ai fi o carte, ce carte ai fi? sa se intrepatrunda misterul si omorurile 4. daca ai fi o culoare, ce culoare ai fi? negru 5. daca ai fi un instrument muzical, ce ai fi? vioara 6. daca ai fi un cantec, ce cantec/melodie ai fi? Lie ciocarlie-Maria Ciobanu 7. daca ai fi o personalitate importanta, cine ai fi? Maria Tanase 8. daca ai fi o cladire, ce fel de cladire ai fi? o piramida 9. daca ai fi un element chimic ce element ai fi? plutoniu
_________________ Ovidia - Gargarita-Metafora-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lucia Marina
|
Subiectul mesajului: Re: Cine sunt eu? Scris: 28 Iul 2011, 15:46 |
|
|
|
1. iasomie 2. pasarea paradis 3. poveste de dragoste 4. verde 5. lira 6. The Last Waltz 7. B.B. 8. teatru 9. platina
_________________ Lucia - Gargarita-Eden
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|