|
Acum este 01 Aug 2026, 10:38
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Sfânta Treime - Lena, Sonia, Mireille, Rralluca si Adelina Scris: 20 Iul 2011, 16:45 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5577 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Abriela, multumesc frumos. Cu noi episoade pe saptamana viitoare, cred. Saptamana aceasta fiind sarbatori nu prea reusesc sa cos. Te pup.
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Sfânta Treime - Lena, Sonia, Mireille, Rralluca si Adelina Scris: 20 Iul 2011, 16:54 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Rralluca, ma bucura noile tale episoade si le admir cu placere. Sa ai spor mai departe. Te pup.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Sfânta Treime - Lena, Sonia, Mireille, Rralluca si Adelina Scris: 20 Iul 2011, 16:56 |
|
|
|
Ralu, multumesc frumos. Aseara am cusut pana pe la 23.45 numai sa termin si chipul celui de-al doilea inger. Te pup.
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Sfânta Treime - Lena, Sonia, Mireille, Rralluca si Adelina Scris: 20 Iul 2011, 17:56 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9147 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Rralluca, a aparut si al doilea inger. Incet, incet, se contureaza aceasta iconita. Mult spor!
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Sfânta Treime - Lena, Sonia, Mireille, Rralluca si Adelina Scris: 20 Iul 2011, 18:30 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5345 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Rralluca, iti multumesc frumos pentru cuvintele tale. Uite ca incet, incet au aparut si primii ingerasi. Si ce frumosi sunt! Mult spor iti doresc sa ai in continuare.
Pupici dulci,
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Sfânta Treime - Lena, Sonia, Mireille, Rralluca si Adelina Scris: 20 Iul 2011, 19:42 |
|
|
|
Lenuta, Sonia, m-am indragostit de acest model de cand a aparut si am tinut mortis sa-l lucrez. Cu toate ca aveam alt model in plan. Va multumesc frumos pentru cuvintele frumoase. Va pupacesc.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Sfânta Treime - Lena, Sonia, Mireille, Rralluca si Adelina Scris: 24 Iul 2011, 08:01 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Sonia, tin sa te felicit inca odata pentru frumusetea pe care ai finalizat-o. Felicitari si te imbratisez cu drag.
Rralluca, au aparut deja doi ingerasi si la tine? Asta da spor. Felicitari si o sa vezi ca va merge foarte repede de acum incolo. Pupici si sa ne suprinzi curand cu un nou episod la fel de mare.
Adelina, Mireille, iconitele voastre ce mai fac? In ce stadiu mai sunt? Ne tineti cumva in suspan, si in final ne aduceti niste episoade foarte-foarte mari? Pupici si va astept curand cu noi episoade.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Sfânta Treime - Lena, Sonia, Mireille, Rralluca si Adelina Scris: 24 Iul 2011, 20:11 |
|
|
|
Lena, uneori am impresia ca se coase singur, daca pot spune asa. Multumesc pentru aprecieri. Acum am avut un program mai lejer si sporul pe masura, in continuare nu prea cred. Adelina, Mireille, voi ce mai faceti, nu ne mai aratati nimic? Va pup.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Sfânta Treime - Lena, Sonia, Mireille, Rralluca si Adelina Scris: 25 Iul 2011, 13:27 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Adelina, Mireille, si eu abia astept sa ne aratati ceea ce ati mai cusut. Va pup.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Sfânta Treime - Lena, Sonia, Mireille, Rralluca si Adelina Scris: 25 Iul 2011, 13:35 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Rralluca, cu drag. Pupici.
Fetelor, eu pe Adelina nu am mai vazut-o nici pe forum in ultimul timp si chiar se simte lipsa ei. Stiti voi ceva? A anuntat ca este plecata (cum sunt in urma cu cititul subiectelor estw foarte posibil sa-mi fi scapat ceva)? Intentionam sa o sun, numai ca nu vroiam sa fiu inoportuna si sa deranjez cumva.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|