|
Acum este 18 Apr 2026, 01:12
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Inocenta - goblen lucrat de Nico si Ralu Scris: 20 Iul 2011, 13:17 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9060 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Felicitari, Ralu! A iesit foarte frumos.
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Inocenta - goblen lucrat de Nico si Ralu Scris: 20 Iul 2011, 16:45 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Ralu, felicitari pentru frumoasa ta Inocenta. Sunt tare curioasa, pentru sora ta vei incepe Jurnalul iubirii? Aripioare la acusor. Te pup.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Inocenta - goblen lucrat de Nico si Ralu Scris: 20 Iul 2011, 16:50 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Abriela, nu voi incepe Jurnalul iubirii (poate pe acesta il voi coase in secret pentru ea), voi incepe un peisaj, ales de ea, din ladita mea. Va multumesc mult pentru felicitari.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Inocenta - goblen lucrat de Nico si Ralu Scris: 20 Iul 2011, 16:53 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5564 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Ralu, felicitari! Munca ta de sase luni este deosebita.Cred ca socrii tai vor fi cei mai incantati. Te pup si sunt curioasa ce peisaj ne vei prezenta.
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Inocenta - goblen lucrat de Nico si Ralu Scris: 20 Iul 2011, 16:53 |
|
|
|
Foarte frumos, Ralu. Felicitari si din partea mea.
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
CIOCAN ELENA
|
Subiectul mesajului: Re: Inocenta - goblen lucrat de Nico si Ralu Scris: 21 Iul 2011, 07:05 |
|
Membru din: 12 Feb 2006, 15:02 Mesaje: 2017 Locatie: TARGOVISTE Nume forum:1
|
|
Ralu, felicitarile mele. Este minunat. Te imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Parfum-de-Trandafiri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Inocenta - goblen lucrat de Nico si Ralu Scris: 21 Iul 2011, 09:41 |
|
|
|
Felicitari, Ralu! Intr-adevar este special. Sper sa inaintez si eu cu ceva mai mult spor.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Inocenta - goblen lucrat de Nico si Ralu Scris: 24 Iul 2011, 08:58 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Ralu, 6 luni au trecut de cand l-ai inceput? Parca mai ieri ne aratai parul fetitei. Sa stii ca ti-am privit pe nerasuflate ultimele episoade pe care nu apucasem sa le vad cat timp am lipsit de pe forum. Iar ceea ce a iesit in final este de-a dreptul superb. Detaliile oferite sunt atat de frumoase si suprind atat de bine maiestria cu care ai asezat fiecare firisor pe panza si arta cu care TTT concepe fiecare model in parte. Pupici si mult spor la peisajul pentru surioara ta.
Nico, un inceput promitator ne-ai adus. Felicitari si spor la lucru in continuare. Si fii sigura ca dupa ce am vazut minunatia pe care a cusut-o Ralu, o sa imi placa sa mai urmaresc incaodata serialul acesta si cusut de tine. Pupici.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Inocenta - goblen lucrat de Nico si Ralu Scris: 24 Iul 2011, 09:36 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Rralluca, inca nu l-am dus socrilor pentru ca acum sunt cateva schimbari de domiciliu prin familie si prinsi cu grijile pentru altii, sotul meu a zis ca poate nu este chiar momentul cel mai potrivit. Asteptam sa se linisteasca apele un pic si pe urma il daruim. Lena, sa stii ca maiestria cea mai mare o au creatoarele de la TTT caci este un model perfect in orice detaliu, chiar daca schimbi atele de foarte multe ori pe anumite portiuni. Sase luni nu sunt putine, dar eu sunt multumita ca l-am terminat. Va multumesc pentru popas si pentru gandurile voastre si va imbratisez, cu drag.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragomir Tinuta
|
Subiectul mesajului: Re: Inocenta - goblen lucrat de Nico si Ralu Scris: 24 Iul 2011, 15:02 |
|
Membru din: 27 Sep 2010, 23:31 Mesaje: 481 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Ralu, este minunat. L-am comandat si eu acum cateva zile pentru a-l face cadou unei doamne pasionate de arta goblenului. Este o adevarata frumusete si nu se compara cu fotografia de pe site care nu arata asa cum iese pe panza. Felicitari!
_________________ Tinuta - Gargarita-Micuta-Lebada-cu-Aripi-de-Mir
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|