Acum este 29 Apr 2026, 15:52

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Cuvantul ca un bisturiu
MesajScris: 14 Dec 2009, 15:02 
Neconectat

Nume forum:1
Cuvantul ca un bisturiu by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 23-01-2009

Ieri, inainte de a pleca la job (am fost schimbul 2), am citit ce s-a scris pe forum. Nimic deosebit in tabieturile mele, obisnuiesc sa o fac, daca am timp, sau inainte de plecare sau la intoarcere. Dar ce-am citit m-a cam pus pe ganduri. Cineva spunea ca nu a mai intrat pe forum ca pierde din timpul rezervat goblenului si o sa vina cand o sa aiba ce arata. Sincer, m-am simtit in plus. M-am pierdut intre doua lumi, este absurd sa iti placa chiar totul si este nepoliticos sa spui ca nu-ti place.
Eu m-am simtit pe acest forum mereu intre prieteni si deodata, ce s-o fi intamplat cu mine? Am hoinarit pe net prin locurile pe unde se vorbeste despre goblen si in ultima vreme am senzatia ca am intrat intr-o bucla temporala, nu vi s-a intamplat?

Replica: Pentru prieteni dragi, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 23-01-2009

care vin pe acest forum sa aduca un gand, un zambet, o bucurie...

Replica: Letitia, by Ileana Miroiu (818 mesaje), la 23-01-2009
frumusetea interioara nu poate intra in bucla despre care vorbesti. Ea ramane. Ni se dau nume in viata, cu gandul de a ne ajuta sa ne ridicam, sa devenim ceea ce visam sa devenim.

Replica: Nu fii mahnita, Letitia. by Oana Stancu (356 mesaje), la 23-01-2009

Suntem diferiti si mai traim si intr-o lume care nu ne lasa rastimpul de a savura bucuriile cotidiene. Uneori ma simt ca si manata cu un bici, de cineva nevazut, doar ca sa... termin ziua si sa ajung in noapte si in somn, bantuita de neguri.

Replica: Letitia, by Popescu Ioana (484 mesaje), la 23-01-2009
eu cred ca intram pe acest forum din motive uneori comune, uneori diferite. Pentru unii important este sa posteze ce au lucrat, pentru altii primeaza dorinta de comunicare sau asa cum bine ai spus chiar tu, sa aduca un gand, un zambet, o bucurie... sau sa le caute. Ma numar si eu printre acestia din urma. Dar nu asta conteaza, bine este ca ne intalnim. Nu cred ca acea persoana a vrut sa transmita ceva negativ pentru noi, celelalte. Cred doar ca pur si simplu a spus ce conteaza pentru ea. De mult am aflat ca ceea ce este bine pentru unii, nu este neaparat bine si pentru altii, si invers.
Te pup, draga Letitia, si-ti trimit o floare si tie, si celorlalte gargarite. Tuturor!

Replica: Letitia, by Serban Birtalan (348 mesaje), la 23-01-2009

este ceva nou sub soare?

Replica: Doamne, by Popescu Ioana (484 mesaje), la 23-01-2009
Serban, unde-ai gasit imaginea aia? O vreau si eu, dar la rezolutie mare. Se poate?

Replica: N-am, by Serban Birtalan (348 mesaje), la 23-01-2009

la rezolutie mai mare, Ioana. Mi-a cazut sub mouse, dupa ce am citit ce a scris Letitia si m-am gandit ca se potriveste.

Replica: Letitia, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 23-01-2009

eu ma bucur de prezenta ta pe forum, oricand, oricum si in orice cantitate. Ori ca ai timp de scris in fiecare topic, ori ba. Si eu, o perioada nu am intrat ca eram mahnita din cauza examenului, dar in viata treci si prin bune si prin rele. Eu iti zambesc si te astept oricand pe forum.
Pupici de la mine si de la Pitic.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: