Acum este 15 Iul 2026, 10:58

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 187 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Sugestie - goblen lucrat de Lena
MesajScris: 10 Aug 2011, 18:24 
Neconectat

Nume forum:1
Fetelor, va multumesc frumos pentru vizita. Din pacate timpul nu-mi permite momentan sa va raspund fiecareia in parte (asa cum obisnuiesc), insa, fiindca va promisesem ca astazi va aduc un prim episod, am intrat pentru o clipa pe forum sa imi indelinesc promisiunea. Nu este foarte mult lucrat, insa asa cum v-am spus si in alte randuri, timpul pentru goblenat s-a redus simtitor. Promit ca saptamana viitoare sa revin cu un episod mai mare. Va sarut si sa aveti spor in tot ceea ce coaseti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Aug 2011, 19:12 
Neconectat

Lena, iti multumim ca te-ai tinut de cuvant si ne-ai adus un prim episod atat de repede.
Mult spor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Aug 2011, 21:06 
Neconectat

Imi plac nuantele de albastru, Lena.
Te felicit si pentru reusita profesionala si sa ai multa bafta in tot ce vei face.

Te imbratiseaza,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Aug 2011, 21:16 
Neconectat

Lena, iti multumesc pentru acest prim episod. Frumoase mai sunt nuantele de albastru. Aripioare la ac!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Aug 2011, 06:36 
Neconectat

Raspund acum, fetelor carora le-am ramas restante cu un raspuns ieri.

Lili, iti multumesc frumos pentru incurajare. Am postat deja primul episod. Ce-i drept nu atat de mare pe cat mi-as fi dorit, insa eu sper ca urmatorul sa fie ceva mai consistent. Te pup.

Ovidia, iti multumesc pentru vizita si pentru trandfirul lasat in subiect. Te pup si eu.

Ana, se pare ca m-au impulsionat cuvintele voastre si iata ca v-am adus deja primul episod. Promit ca urmatorul va fi un pic mai consistent (insa probabil ca saptamana viitoare o sa revin cu el). Te pup.

Andru, intr-adevar este foarte frumos. Si sa stii ca de multe ori (inainte de a vedea modelul in produse) ma gandeam ca ce frumos ar fi daca para aceea in dreapta ecranului ar fi facuta goblen. Si iata, ca dupa ce am facut sapaturi mai atente am descoperit minunatia asta de emblema, pe care o sa o cos cu atata drag in gandul de TTT. Te pup.

Alina, iti multumesc frumos si sper ca si pe viitor sa ma pot tine intotdeauna de cuvant. Te pup.

Ralu, iti multumesc, iti multumesc, iti multumesc de trei or, pentru ca ai poposit in subiectul meu, pentru ca m-ai felicitat pentru partea profesionala si pentru imbratisarea ta calda ce a ajuns la mine. Te pup.

Nico, fotografia a fost facuta seara si nu stiu cat de bine se observa nuantele, la adevarata lor frumusete, insa probabil ca atunci cand vor aparea mai multe puncte cusute, mai multe nuante imbinate va arata si mai frumos. Cred ca ai vazut deja ca aproape jumatate din culori (13 din 30) sunt nuante de albastru. Iti multumesc frumos pentru vizita. Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Aug 2011, 13:33 
Neconectat

Lena, este o adevarata provocare acest goblen, cu atatea nuante de albastru.
Iti doresc mult succes la goblenat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Aug 2011, 13:42 
Neconectat

Lena te admir pentru faptul ca poti coase cu atat de multe nuante de albastru. Abia astept sa postezi un nou episod ca sa avem o imagine mai clara. Spor la lucru si timp suficient pentru goblenat. Este greu si cu serviciu si casa. Eu vad ca sacrific o multime de lucruri ca sa am 1-2 ore libere si copilul nu este la mine, este la Pitesti la bunici, nu suntem decat noi doi si tot nu am timp cat as dori.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Aug 2011, 06:34 
Neconectat

Cornelia, îţi mulţumesc frumos pentru popas. Este într-adevăr o provocare, să cos cu atâtea nuanţe de albastru, cu atât mai mult cu cât nu sunt fan această culoare, însă împreună puse arată tare bine şi încet încet o să-l duc eu la capăt. Pupici.

Elza, te cred că nu ai timp, la fel sunt şi eu acum - mi-aş dori să cos mai mult, însă am ajuns să preţuiesc şi câte 10 minute pe zi dedicate cusutului şi mă bucur nespus de mult când pot să mă relaxez cu acul în mână. Îţi mulţumesc pentru vizită. Pupici şi ţie şi copilaşului tău şi bunicuţilor care te ajută să ai mai mult timp pentru cusut.

Aşa cum am promis data trecută, revin acum cu un nou episod. Nu ştiu cât de bine se poate observa din fotografie, însă sunt vreo 6 nuanţe de albastru folosite până acum, iar îmbinarea lor este foarte frumoasă. Tocmai de aceea am hotărât să cos pe verticală pentru a finaliza prima dată draperia din partea stângă. În locul acela liber de sus este frunzuliţa de la para-chitară. Cu un nou episod o să vin la sfârşitul wekendului. Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Aug 2011, 07:07 
Neconectat

Lena, este foarte frumos. Nu se observa chiar fiecare dintre cele sase nuante in parte, dar cand va fi gata draperia, cred ca va aparea un joc interesant de lumini si umbre printre faldurile ei. Abia astept sa vad continuarea. Mult spor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Aug 2011, 08:57 
Neconectat

Lena, incepe sa prinda contur incet, incet. Cum spunea si Arina inca nu se observa toate nuantele, dar cand se vor asterne pe panza, in lumina si alte culori o sa avem o alta imagine a sugestiei tale.
Spor la lucru iti doresc si la cat mai mult timp pentru goblenat.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 187 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: