Acum este 13 Aug 2026, 05:16

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 01 Sep 2011, 19:19 
Neconectat

Nume forum:1
Dragi gargarite, am adus o propunere de regulament. Astept sa spuneti ce parere aveti despre el, pentru ca maine sa pot deschide topicul de concurs.

• La acest concurs pot participa toate gargaritele care au lucrat sau au in lucru cel putin un model de goblen de la Rogoblen.

• Pana pe data de 25 septembrie 2011, toate gargaritele doritoare sunt invitate sa trimita maxim 3 fotografii cu tema Fiorul toamnei, pe adresa de mail...@gmail.com.

• Toate fotografiile trebuie sa fie creatie personala, sa nu fie prelucrate sau preluate de pe internet. In caz contrar, fotografia respectiva nu va intra in concurs.
• Gargarita participanta are obligatia de a nota in mail numele de pe forum, atunci cand trimite fotografiile (pentru a nu se crea confuzii).
• Fiecare set de fotografii va primi confirmare de primire in maxim 3 zile. Daca nu ati primit confirmarea, va invit sa retrimiteti fotografiile.

• Pe data de 26 septembrie 2011, fotografiile vor fi postate in acest topic, iar cand se da startul (Start vot!) gargaritele pot vota fotografiile preferate.

• Gargaritele care voteaza pot acorda 5 (trei) voturi, dupa cum urmeaza:
Locul I - fotografia nr. a (5 puncte)
Locul II - fotografia nr. b (4 puncte)
Locul III - fotografia nr. c (3 puncte)
Locul IV - fotografia nr. d (2 puncte)
Locul V - fotografia nr. e (1 puncte)

• Nu se pot vota propriile fotografii.
• La sfarsitul lunii, vom afla autoarele fotografiilor.
• Se va premia gargarita care a acumulat cele mai multe puncte la setul de fotografii trimise si acceptate pentru concurs.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Sep 2011, 19:38 
Neconectat

Abriela, din punctul meu de vedere regulamentul este OK.
Mult succes la moderare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Sep 2011, 20:44 
Neconectat

Abriela, si pentru mine este OK propunerea de regulament.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Sep 2011, 20:46 
Neconectat

Abriela, ai un vot si din partea mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Sep 2011, 12:18 
Neconectat

Dupa cum v-am promis (daca nu sunt obiectii), ma voi ocupa eu de concursul lunii viitoare, in caz ca veti decide pentru unul cu fotografii. In caz contrar, adica daca doriti unul cu indicii, nu voi avea timpul necesar in momentul de fata pentru a-l modera.
Poate parea un pic prematur deciderea concursului de pe acum, dar pentru ca imi plac ca lucrurile sa decurga in mod armonios si sa fie facute cu calm, eu va invit de pe acum sa va dati cu parerea pentru tema concursului (indicii sau fotografie?) si asta pana pe data de 27 a lunii in curs;
- pe 28-29 voi posta regulamentul si eventualele modificari;
- pe 30, voi cere confirmarea celor de la firma;
- pe 1, sa se poata da startul, vazand ca durata concursului este din prima zi pana in ultima si mi se pare corect ca totul sa fie decis pana atunci.
Astept parererile voastre.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Sep 2011, 11:40 
Neconectat

Anca, de acord cu ideea ta de concurs cu fotografii. M-as bucura sa te poti ocupa de acest concurs.
Pupici tie si Claudiei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Sep 2011, 14:02 
Neconectat

Si eu sunt de acord cu un concurs de fotografii, doar ca nu am in minte vreo tema acum.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Sep 2011, 23:19 
Neconectat

Dragele mele, eu lansez cateva idei (mai bine zis doua, ora tarzie isi spune cuvantul la cat priveste partea inspiratiei) si pe marginea lor se mai poate discuta sau de ce nu, chiar idei noi sunt binevenite.
Este inca toamna si mi-ar place sa mergem din nou pe aceasta tema, pentru ca ne ofera o gama larga de idei, culori, care practic in aceasta perioada se evidentiaza in tonuri puternice de auriu, ruginiu, specifice acestui anotimp. Sa lasam imaginatia sa zboare pe poteci, prin parcuri, in cautare de clipa perfecta, pentru o fotografie perfecta. Dar sa nu ne limitam doar la atat, ci sa largim mai mult orizontul tot pe aceasta tema, in care putem include o mancare pregatita pe aceasta tema dar din produsele acestui anotimp (aici vor fi nevoie de cateva foto in plus si un element de siguranta pentru a nu avea alte probleme) un vas asezat intr-un decor de toamna, chiar si un lucru manual, dar esentialul sa fie respectata tema, in caz contrar, fotografia nu va putea intra in concurs.
Deci, sa lasam imaginatia noastra sa-si spuna cuvantul, dar, ar fi frumos ca fotografiile sa fie insotite de mici comentarii, in felul acesta putem avea o imagine mai buna si mai clara in acordarea votului. Nu doar ochiul sa-si puna cuvantul ci si modul cum stiu gargaritele sa ne influenteze, sa-si expuna produsul in asa maniera, incat sa fie votat. Se poate intampla ca o gargarita sa nu aiba un aparat de fotografiat performant, dar prin cele descrise de ea sa te faca sa-i votezi opera.
Tema concursului, la cele expuse mai sus, ar fi un tot de idei pe o singura tema: Toamna. Si asta pentru ca, tema concursului din aceasta luna (e drept a plecat de la ideea mea), dar mi se pare una foarte grea si de multe ori m-am gandit ca o fotografie pe aceasta tema sa-ti dea un adevarat fior, unde mai pui si aparatele noastre deloc profesionale, va fi destul de greu. Asa ca, de aici si ideea de a ramane pe aceasta tema, dar putin mai indulcita si la indemana celor ca mine, adica nu profesionisti. Si mai avem inca un plus, acela de a ne alege noi motivul din aceasta tema: decor, lucru manual, natura, mancare, forma, culoare, tot ceea ce dorim, important tema sa fie respectata si sa nu apara un alt anotimp in fotografie.

O alta idee, Locuri de vizitat in tara si in strainatate (nu a mai fost propusa pana acum din cate imi amintesc). Probabil avem prin arhiva sau din concediul de anul acesta, fotografii pe care nu le-am expus pe forum. In acest caz, le vom putea folosi pentru acest concurs, in momentul in care se va opta pentru aceasta tema. La fel si aici, ar fi frumos ca fotografiile sa fi insotite de comentarii (daca se poate cat mai amanuntite) astfel incat, descrierile facute, sa ma impresioneze in asa fel, incat sa-mi doresc sa ajung acolo.

Ideea e aceea, ca indiferent de ce fel de tema vom alege, sa nu fie nimic in care fotografie sa poata fi recunoscuta de la cine ar putea veni.

Mai astept pareri si idei noi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Sep 2011, 06:38 
Neconectat

As opta pentru Locuri de vizitat in tara si in strainatate (cu descriere).
O alta tema ar putea fi Culorile toamnei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Sep 2011, 16:55 
Neconectat

Anca, ce idei minunate. Te felicit. Si eu sunt pro ideii Locuri de vizitat.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: