|
Acum este 26 Mai 2026, 14:38
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Mona J
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 29 Aug 2011, 08:09 |
|
|
|
Lacramioara, la datorie ca de obicei. Ai intotdeauna grija sa avem zambetul pe buze. Este drept ca faci echipa buna cu Gigi si Marian. Acesta este unul din topicurile mele preferate. Multumim.
_________________ Mona - Gargarita-Gingasie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Marian Topala
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 29 Aug 2011, 08:44 |
|
|
|
Mona, am sosit si eu. Multumesc.
Un tanar se plimba nerabdator in fata unui magazin de haine. La un moment dat se apropie de o tanara foarte atragatoare si-i spune: - V-ar deranja sa vorbiti cu mine cateva momente? - De ce? intreba tanara suspicioasa. - Sotia mea a intrat in magazin de foarte mult timp, dar daca m-ar vedea discutand cu dvs. sunt sigur ca ar iesi.
_________________ Marian - Gargarelul-Rasfatzat
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cornelia Suteu
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 29 Aug 2011, 19:23 |
|
|
|
O mama isi dojeneste fiul: - Aha, deci in Spania nu vrei sa te duci, in Italia nu vrei sa te duci, fotbal nu stii sa joci, manele nu vrei sa canti... Bine, ma, atunci da la facultate, sa ajungem de rasul blocului!
_________________ Cornelia - Adevarata prietenie este ca sanatatea; valoarea ei este rar apreciata, pana cand ai pierdut-o.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Anca Lungoci
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 30 Aug 2011, 10:16 |
|
|
|
Sotul, inainte de a pleca in delegatie, se adreseaza nevestei: - Sper ca in timpul absentei mele, nu ma vei insela! - Fii linistit, draga! Astfel de ganduri imi vin numai cand esti langa mine.
_________________ Anca - Un prieten este cineva care iti da libertate totala pentru a fi tu insuti.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gigi Hanta
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 31 Aug 2011, 09:38 |
|
|
|
O moldoveanca in gara: - Un bilet la Viseu! - 80.000 de lei. - Aoleu, mai ghini fac in tufish.
_________________ Gigi - Un prieten este un om cu care poti fi sincer.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gigi Hanta
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 31 Aug 2011, 09:41 |
|
|
|
Ion se duce la un doctor, prieten de-al lui, si se plange ca e racit si ca tuseste intruna. Pentru a-l "face bine", doctorul ii prescrie un medicament contra constipatiei. Dupa doua zile il intreaba: - Ioane, mai tusesti? - Da, ce, mai am curaj?
_________________ Gigi - Un prieten este un om cu care poti fi sincer.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Marian Topala
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 04 Sep 2011, 13:27 |
|
|
|
- De ce sora ta s-a decis sa se faca medic stomatolog? - Pentru ca ii place cand barbatii se uita la ea cu gura deschisa si cu ochii iesiti din orbite.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Marian Topala
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 04 Sep 2011, 13:59 |
|
|
|
Un medic citeste in birou un ziar. Intra o pacienta si incepe sa-si ridice fusta. Medicul priveste si spune: "Mai sus!" si citeste mai departe. Ea ridica fusta mai sus. El ii repeta: "Mai sus!" si iarasi se intoarce la ziar. Ea il asculta si ridica fusta si mai sus. Atunci el ii spune: "Domnisoara, ginecologul este mai sus!".
|
|
| Sus |
|
 |
|
Sandulesei Oana
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 07 Sep 2011, 20:48 |
|
Membru din: 01 Feb 2007, 17:52 Mesaje: 2458 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Cura de slabire:
Mic dejun: 3 felii de paine cu unt integral si marmelada. Doua oua omleta cu bacon, 1 pahar de lapte, 1 pahar suc de fructe si o ceasca de cafea. Apoi 45 de minute echitatie. Pranz: 2 pizza cu de toate si extra topping cu branza, plus 1 litru de cola Apoi 2 ore echitatie. Cina: 2 pizza cu de toate si extra topping cu branza, plus 1 litru de cola. Apoi 2 ore echitatie.
Acest regim are rezultate spectaculoase. In 20 de zile calul va slabi cel putin 15 kg.
_________________ Oana - Gargarita-Floare-Calatoare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Marian Topala
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 15 Sep 2011, 19:30 |
|
|
|
Merge un betiv pe strada. Vede un panou, se holbeaza la el cam o ora, apoi zice uimit: -Ma, la viata mea beti crita am vazut, beti morti am vazut, da' niciodata nu am auzit de beti pepsi!"
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|