|
Acum este 15 Apr 2026, 21:37
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - goblen lucrat de Miha Scris: 15 Sep 2011, 16:24 |
|
|
|
Miha, tare frumoase episoadele aduse de tine. Mult spor in ceea ce faci. Te pupa,
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - goblen lucrat de Miha Scris: 15 Sep 2011, 20:31 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Acum chiar ca nu ma mai joc cu tine, Miha. Imi iau jucariile si vin sa iti fur acusorul fermecat. Iti mai dau un pic de avans sa termini modelul si pe urma gata, - vin cu florile si felicitarile de rigoare. Te pup si sa ai spor.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagoe Iulia
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - goblen lucrat de Miha Scris: 16 Sep 2011, 09:09 |
|
Membru din: 30 Mai 2011, 07:34 Mesaje: 1103 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Miha, urmarindu-te, mi-a devenit foarte draga aceasta icoana si cu fiecare episod nou pe care-l postezi, ma emotioneaza si mai tare. Iti doresc sa-l termini cat mai repede si sa ni-l prezinti in toata spendoarea lui. Mult spor!
_________________ Arina - Gargarita-Focul-Saruta-Lumina
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elza Ilina
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - goblen lucrat de Miha Scris: 16 Sep 2011, 13:10 |
|
Membru din: 01 Iun 2011, 15:26 Mesaje: 5624 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Miha, vad ca iti doresti tare mult ca aceasta icoana sa te vegheze de pe perete. Si spun acest lucru datorita sporului cu care lucrezi. Truda depusa pana acum iti va fi rasplatita cat de curand. Sa ai mult spor in continuare.
_________________ Elza - Gargarita-Roua-Diminetii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gavril Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - goblen lucrat de Miha Scris: 16 Sep 2011, 15:07 |
|
Membru din: 10 Oct 2007, 17:43 Mesaje: 707 Locatie: Nottingham, UK Nume forum:1
|
|
Va multumesc frumos pentru cuvintele frumoase. Imi este draga aceasta icoana si cu voia Domnului sper s-o termin cu bine si apoi s-o trimit fiicei mele sa faca cele de trebuinta ca s-o doneze la biserica lor de cartier. Va imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-de-Nottingham
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - goblen lucrat de Miha Scris: 16 Sep 2011, 15:12 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Miha, tare frumoase mai sunt episoadele tale. Este o icoana minunata, culorile se imbina foarte bine. Spor in continuare, Miha si te felicit pentru gestul tau.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gavril Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - goblen lucrat de Miha Scris: 18 Sep 2011, 17:47 |
|
|
Alia, multumesc frumos. Va aduc un nou episod. Episodul nr.14  Pupici.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - goblen lucrat de Miha Scris: 18 Sep 2011, 17:49 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Miha, este tare frumoasa icoana ta si te felicit pentru gestul pe care vrei sa il faci. Spor la cusut in continuare. Te pup.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gavril Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - goblen lucrat de Miha Scris: 18 Sep 2011, 18:31 |
|
|
|
Multumesc, Abriela. Sper sa reusesc sa infaptuiesc ce mi-am propus. Pupici.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - goblen lucrat de Miha Scris: 28 Sep 2011, 06:16 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Abia acum vad cele doua chipuri, Miha. Cata caldura si blandete emana! Este minunat goblenul, dar ce zic eu goblen?! Este o adevarata icoana ce pui tu pe panza. Felicitari pentru maiestria si daruire. Pupici si te astept cu un nou episod.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|