|
Acum este 31 Mai 2026, 10:07
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Mona J
|
Subiectul mesajului: Re: Seara sau dimineata de iarna? Scris: 15 Dec 2009, 16:14 |
|
|
|
Iulia, multe felicitari! Ce cadou mai frumos puteai primi o data cu revenirea ta pe acest forum? Este foarte frumos, cu adevarat un vis.
_________________ Mona - Gargarita-Gingasie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Admin
|
Subiectul mesajului: Re: Seara sau dimineata de iarna? Scris: 17 Dec 2009, 15:52 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Iulia, astazi finutul tau a plecat catre tine. Sper ca ninsorile tale de pupici sa topeasca putin ninsoarea, din drumul lui, ca sa ajunga repede si fara gres la tine.
_________________ Monica
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Seara sau dimineata de iarna? Scris: 17 Dec 2009, 15:54 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Multumesc din suflet, Monica. Sunt asa de fericita! Am sa ma rog la Doamne Doamne sa incetineasca ninsoarea ca sa ajunga cat mai repede. Daca ar fi dupa mine si maine, hi hi hi!
Ninsoare de pupici!
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Camelia Jura
|
Subiectul mesajului: Re: Seara sau dimineata de iarna? Scris: 17 Dec 2009, 18:50 |
|
|
|
Iulia, stii sa te bucuri, asa ca bucuria ta m-a molipsit si pe mine. Sa-ti traiasca finutul!
_________________ Camelia - Gargarita Floare-de-Camelie
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Seara sau dimineata de iarna? Scris: 17 Dec 2009, 19:00 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Draga Camelia, nu pot sa nu ma bucur. Goblenul este pasiunea mea cea mai mare, am mostenit-o de la mama. Faptul ca unul din goblenurile celei mai mari si mai renumite firme de goblenuri din tara, TTT, poarta titlul ales de mine este in primul rand o mare onoare si in al doilea rand o bucurie imensa pentru sufletul meu. Mainile mele vor fi cele mai fericite ca vor avea privilegiul sa coase primele o asemenea minunatie. Unde mai pui ca e si un cadou extraordinar de Craciun. Cu exceptia planselor, pe care la voi scoate din pachetel ca sa le colorez in zilele de sarbatoare, punguta cu ate si cu panza vor trona sub bradutul de Craciun, alaturi de celelalte cadouri. Multumesc inca o data echipei TTT pentru aceasta bucurie imensa pe care mi-au facut-o.
Ninsoare de pupici tuturor si aripioare la acusoare!
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Seara sau dimineata de iarna? Scris: 17 Dec 2009, 20:44 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Felicitari, Iulia! Abia astept sa vad cum se asterne pe panza. Un pupic si o imbratisare mare.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|