Acum este 16 Apr 2026, 06:19

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 55 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Danuta - Ladita mea de zestre
MesajScris: 26 Iul 2010, 05:07 
Neconectat

Nume forum:1
Maria, iti multumesc frumos.
Eu as umple-o si mai mult, numai ca vreau sa cos si ce am acum pentru ca am "tocit" pachetele de cate ori le iau, ma tot uit la ele, pe diagrame etc. Si vreau sa si le cos repede. Dupa ce termin Vela, am sa ma concentrez numai pe Simfonie pentru ca asa stiu ca voi vedea un avans.
Te pup si mult spor si tie, desi tu ai viteza luminii la cusut si o indemanare peste masura.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Danuta - ladita mea de zestre
MesajScris: 08 Oct 2011, 22:45 
Neconectat

Sarmana mea Ladita a fost abandonata pentru mult timp. Este timpul s-o sterg de praf si sa-i adaug cateva modele noi, care m-au fascinat de cand am pus ochii pe ele. Am ceva timp, cateva luni, de cand le-am cumparat, dar abia acum gasesc cateva minutele libere ca sa vi le arat si voua. Sper sa va placa.

Primul pe care il postez si pe care l-am cumparat cred ca a doua zi dupa ce s-a lansat pe pagina, este Dumbrava minunata. Ma fascineaza si are practic toate elementele care imi plac intr-un model: culori vii, personaj, animale, peisaj, tip alegoric.
Imaginea de control

Atele si panza

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Oct 2011, 23:10 
Neconectat

Urmatorul model este Nadejda, un portret sublim, elegant, mi-a placut intotdeauna. N-am putut sa-i rezist si l-am cumparat in cele din urma. Probabil va fi printre urmatoarele modele pe care le voi lucra, pentru ca-mi place mult de tot. Am cumparat, de asemenea, si un gherghef care este optim pentru modelele mari.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Oct 2011, 23:16 
Neconectat

Acesta este Tapiserie egipteana. L-am vazut pentru prima data in Ladita Mariei Nistor si mi-a placut mult. Mi se pare o provocare din cauza marimii sale, dar nu mi se pare ca este prea dificil. Cred ca va fi o senzatie odata terminat si inramat. Nu mai spun ca are un carton intreg numai cu negru.
Sper sa va placa si voua, dragutelor.

Imaginea de control

Atele

Imagine de ansamblu

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Oct 2011, 07:14 
Neconectat

Felicitari draga Danuta. Sa stii ca Nadejdea imi place si mie.
Spor la treaba!
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Oct 2011, 07:57 
Neconectat

Danuta, sa le cosi cu placere. Sunt foarte frumoase toate.
Te pupa,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Oct 2011, 13:07 
Neconectat

Danuta, ai adaugat in ladita niste modele superbe. Nadejda este un model mult iubit si de mine, dar am ezitat sa-l iau pentru ca nu stiu daca diagramele sunt model nou (54 patratele pe pagina) sau model vechi (108 patratele pe pagina). Eu urmaresc mai usor pe diagramele cu 54 patratele pe pagina. Ai putea, te rog, sa-mi spui cum sunt diagramele? Multumesc anticipat.

Sa le stapanesti sanatoasa si sa le cosi cu drag.

Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Oct 2011, 17:16 
Neconectat

Danuta, ai o ladita pe gustul meu. Imi plac foarte mult modelele cu flori. Sa ai spor!

Ultima oara modificat de Admin pe 09 Oct 2011, 18:02, modificat 1 data in total.
meu.Imi plac foarte mult modelele cu flori.Sa ai spor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Oct 2011, 18:19 
Neconectat

Danuta, gand la gand. Si eu imi voi lua Nadejda la comanda viitoare. Vad ca a facut furori in topicul tau. Si stii la ce m-am mai gandit eu? Ca alaturi de Nadejda, ar sta foarte bine Contesa Varvara. Sunt oarecum in acelasi stil si eu le voi aseza pe perete fata in fata, cand vor fi gata. Mi le si imaginez cum vor sta ele la o sueta ca intre nobilele doamne. Hi hi!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Oct 2011, 20:29 
Neconectat

Imi pare nespus de bine ca v-au placut modelele mele.

Miha, imi pare bine sa te vad pe forum. In primul rand, vreau sa te felicit pentru numele de gargarita si sper sa te avem printre noi mai mult timp de acum inainte. Eu cred ca este important pentru noi, gargaritele plecate de acasa, sa avem acest spatiu care ne mai alina putin dorul de tara si de ai nostri. Pentru ca sa stiti fetelor, mie oricat de bine mi-ar merge aici, eu tot dupa tara plang, dupa locurile de acolo, oameni, familie.
Si ca sa-ti rezolv indoiala, sa stii ca Nadejda are diagramele cu patratele mari, adica cea cu 54. Cand am primit primul model de acest fel, mi s-a parut cine stie cum, dar am ajuns la concluzia ca este o idee excelenta in a urmari punctele pe diagrame marite. Eu de fapt la Nadejda am si lucrat aproape o diagrama. Sa stii ca te face sa simti ca inaintezi mai rapid, in plus, lucrul este mult mai usor, pentru ca punctele nu se "pierd" pe diagrama.

Arina, este superb acest model. Ai o idee foarte buna in a uni cele doua modele. Sa stii ca si mie imi plac mult modelele care se aseamana cu altele, cu care se poate construi un ansamblu. Nu degeaba, aveam amandoua setul Metamorfozelor. Si eu m-am gandit la Contesa, numai ca nu ma incanta prea mult chipul ei, este mai serioasa (hi, hi, hi!) Serioasa eu si serioasa ea, nu prea ne combinam. Dar daca tu te incurajezi sa o cosi, te asigur de pe acum ca vor fi o senzatie impreuna, mai ales cum te gandesti sa le asezi pe perete.

Va urez sa aveti parte de o saptamana cat mai pozitiva, mai ales acum cand ne cotropeste toamna. Numai pe voi, norocoaselor, ca aici este cam aceeasi clima tot timpul, numai se racoreste putin si atat. Imi este dor de mireasma toamnei.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 55 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: