|
Acum este 15 Apr 2026, 22:17
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Danuta Scris: 13 Oct 2011, 04:26 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Adelina, imi esti draga si iti multumesc pentru aprecieri. Si eu sper sa discutam mai multe, cred ca este un spatiu ideal pentru a ne deschide sufletul, cel putin aceasta este perceptia mea in ceea ce priveste forumul. Nu pot decat sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru viata pe care mi-a oferit-o aici, pentru sotul si copiii mei, desi sunt preocupata pentru viitor in ceea ce priveste atmósfera de nesiguranta care se traieste in Mexic. Dar cel mai tare ma preocupa este ca traim intr-o lume atat de tumultoasa, incat pare ca nici un loc pare potrivit pentru a trai. Iti doresc toate cele bune, draga Adelina.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
ilyes alina ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Danuta Scris: 13 Oct 2011, 09:25 |
|
Membru din: 29 Apr 2009, 02:35 Mesaje: 1610 Locatie: Lugoj Nume forum:1
|
|
Danuta, nasica draga, ma bucur sa te revad in gradina. Imi place colectia ta. Mult spor si timp liber iti doresc. Pupici.
_________________ Gargarita-Primula-de-Seara
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Danuta Scris: 13 Oct 2011, 19:58 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Finuta dragalasa, iti multumesc si sper ca toate sa-ti mearga cat se poate de bine. Te pup si iti multumesc de vizita.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Danuta Scris: 14 Oct 2011, 13:34 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5564 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Danuta, imi place tare mult colectia ta. Fiecare model este deosebit. De abia astept sa adaugi si Simfonia. Sunt tare curioasa ce model de rama vei alege. Te pup si la cat mai multe modele la colectie.
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Danuta Scris: 14 Oct 2011, 21:21 |
|
|
|
Rralluca, si aici iti multumesc ca m-ai vizitat. Ce pot sa-ti spun, Simfonia mai are putintel si este gata. Spér sa-i gasesc o rama pe masura, ma gandesc la ceva auriu, pentru margine inca nu stiu, mai vedem. Astept sugestii, sa stiti. Imi pare bine ca ti-a placut colectia mea, sper ca pe viitor sa fie mai mare. Sa ai parte de un sfarsit de saptamana cat mai pozitiv!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Boloca Iuliana nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Danuta Scris: 29 Noi 2011, 21:03 |
|
|
|
Danuta, dar Tapiserie egipteana cand apare in colectia ta?! Te pup si te felicit. Ai lucrat modele destul de grele, imi par mie. O imbratisare calda de la Suceava pana la tine.
_________________ Gargarita-Atingere-Calda-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Danuta Scris: 29 Noi 2011, 22:44 |
|
|
|
Ehei, la timpul pe care il am eu pentru goblen, o sa mai treaca ceva timp. Acum vad ca nici ultimul model nu l-am adus inca aici. Timpul pentru goblenat in cazul meu este foarte limitat, dar ma rog, caut sa cos atunci cand am putin timp. Asta e. Te pup si iti multumesc de vizita. Ne vedem. Primeste calde salutari din Morelia, Michoacan, si pe la mine a ajuns iarna, e un frig ca la noi in tara!
O zi buna tuturor!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Danuta Scris: 29 Noi 2011, 23:41 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Draga Danuta, felicitari pentru colectia ta. La cules de mere este preferata mea. Am cumparat-o si eu si abia astept sa o cos (cred ca la anul). Daca nu ma insel nu ai lucrat si Simfonie cu flori de camp? Te imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Danuta Scris: 30 Noi 2011, 04:43 |
|
|
|
Multumesc pentru vizita, draga Dalina. Da, l-am lucrat si acum sta "ascuns" sarmanul goblen intr-un sertar pana ce am sa am timp sa ma duc cu el la inramat. In plus, am ezitari datorita faptului ca tot timpul la inramare mi se "mananca" din margini si nu stiu cum sa abordez problema. Sa vedem, poate pe maine ma duc cu el, ca deja am la inramat multe alte tablouri. Imi place mult sa am tablouri in casa, de tot felul. Te imbratisez cu drag.
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Danuta Scris: 22 Dec 2011, 00:55 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9054 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|