Acum este 30 Apr 2026, 01:59

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 25  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Haideti sa slabim impreuna!
MesajScris: 12 Oct 2011, 14:32 
Neconectat

Nume forum:1
Buna, fetelor. O sa postez si eu cateva zile din dieta mea, la cererea Silviei. Sunt primele zile din dieta a doua.

Ziua 1:

Micul dejun (ora 8:00 – 9:00): 200g iaurt semidegresat cu o lingura seminte de in si doua linguri fulgi de ovaz.

Gustarea 1 (ora 11:00 – 11:30): un pahar mare de apa plata.

Jumatate de ora inainte de pranz: 200 ml de apa plata in care s-au stors 2-3 felii de lamaie. (Acest suc de lamaie se bea in fiecare zi inainte de dejun.)

Dejun (ora 13:30 – 14:30): Salata de ciuperci (150-200 g ciuperci tocate marunt, ceapa verde sau usturoi, 1-2 castraveti murati tocati marunt, 2-3 linguri de maioneaza light, marar tocat, un varf de sare si un varf de piper).

Jumatate de ora dupa dejun: ceai de ginseng, urzica vie si cozi de cirese.
Gustarea 2 (ora 16:15 – 16:45): 150 g de ananas crud.

Cina (ora 18:00 – 18:30): o farfurie cu ciorba de pui fara ulei si fara cartofi si cu maxim 120 g de carne de pui, in care se pot adauga 150 g crema de iaurt. Se poate servi cu un ardei iute daca se doreste.

Culcare: ceai de iasomie, brusture si macese.

Orele sunt aceleasi pentru fiecare zi, la fel si sucul de lamaie dinaintea pranzului, asa ca nu le voi mai repeta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Oct 2011, 14:41 
Neconectat

Ziua 2:

Micul dejun: 200 ml sana sau kefir cu 2 linguri fulgi ovaz si o lingura seminte de dovleac neprajite.

Gustarea 1: un pahar mare cu apa plata.

Dejun: 150 - 170 g ciocanele de pui fara pielita la gratar sau la cuptor cu mujdei de usturoi si 200 g mamaliga.
Ceai de papadie, galbenele si cozi de cirese.

Gustarea 2: o portocala sau doua mandarine.

Cina: Barcute cu branza. Un ardei gras mare se curata, se taie pe lung in 4 bucati care se vor umple cu urmatoarea crema: 100 g de branza de vaci degresata, doua linguri de crema de iaurt, marar tocat, un varf de sare si doi castraveti murati tocati marunt.

Culcare: ceai de tei, soc si macese.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Oct 2011, 14:48 
Neconectat

Ziua 3:

Micul dejun: Se unge o felie de paine de secara cu 80 g crema de branza amestecata cu marar tocat. Se serveste cu o jumatate de ardei gras rosu si 2-3 ridichi.

Gustarea 1: 200 ml suc de rosii cu un varf de piper.

Dejun: O farfurie cu ciorba sau bors de vacuta fara ulei si cartofi, 150 g iaurt semidegresat sau crema de iaurt. Se poate servi cu un ardei iute.
Ceai de leustean, ienupar si cozi de cirese.

Gustarea 2: 125-150 g minitarte cu fructe.

Cina: 200-250 g pomelo si doua kiwi.

Culcare: ceai de brusture, iasomie si soc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Oct 2011, 14:50 
Neconectat

Daca mai vreti, va mai postez si celelalte zile pana la 11. Pupici si spor in toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Oct 2011, 10:14 
Neconectat

Desi nu am mai scris, am trecut pe aici de fiecare data cand vedeam ceva nou postat si vreau sa le multumesc gargaritelor ce au adus informatii utile.
Eu am asteptat ca luna sa fie in descrestere, iar astazi mi-am luat inima in dinti si am inceput o noua cura de slabire.
Se numeste Sacred Heart si pe langa faptul ca ajuta la slabit, ajuta si la detoxifierea organismului. Nu am mai tinut-o pana acum, dar voi vedea ce rezultat da in 7 zile. Problema este ca dieta pentru mine reprezinta o provocare. De la un timp sufar de sindromul "trebuie sa rontai ceva", dar sper sa fac fata celor 7 zile.
Cantarul meu (sau poate kilogramele mele?!) a luat-o razna. M-am cantarit de 3 ori si numarul kilogramelor era diferit de fiecare data. Dar spun start kilogramelor in minus de la 72. Sper intr-o saptamana sa schimb prefixul si sa ajung la 68 kg. Va tin la curent.
Daca mai sunt gargarite doritoare, pot posta dieta si restrictiile.
Iacomi Iulia Arina scrie:
Gustarea 1: un pahar mare cu apa plata.
Arina, am ras cu o pofta la asta.
O mica secventa dintr-o discutie cu mama mea: ea vroia sa slabeasca si i-am zis ca daca ii este foame, poate bea un pahar cu apa. Am ras amandoua si a trecut. Veni si randul meu si ii zic mamei ca mi-e foame la care ea imi spune sa beau un pahar cu apa. Iar eu, mai serioasa ca niciodata: Mama, mi-e foame, nu mi-e sete!.

Va pup si sper sa auzim numai de bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Oct 2011, 12:18 
Neconectat

Arina, iti multumesc mult de tot.
Am luat aminte la niste lucruri scrise de tine si cred ca o sa le aplic si eu: apa cu lamaie, pomelo (nu stiu cum de am uitat de el!), barcutele cu branza, ceaiurile, salata cu ciuperci (nu o stiam in formula aceasta).
Daca nu te deranjeaza, as vrea sa continui.

Eu, aseara, am fost atat de bolnava (mi-a crescut tensiunea si mi-a scazut glicemia) incat abia am gatit. Am gustat la sfasit, sa vad daca sunt mancarurile (ciorba cu perisoare si fasole alba cu muschi) condimentate.
Imediat ce am inchis aragazul si am lasat mancarea in chiuveta sa se raceasca, mi-am facut un dus si m-am urcat in pat. Am adormit instantaneu si astazi ma simt mai bine, doar ca mai am o vaga durere de cap.
Dimineata mi-am luat iaurtul meu degresat cu tarate, dar nu am nici un chef sa mananc ceva.
Abia astept sa treaca ziua ca sa ajung acasa si sa ma bag in pat, din nou.

Onuta, bine ai venit in grupul nostru. M-a amuzat chestia cu Daca ti-e foame, bea un pahar cu apa. Am aplicat si eu principiul acesta ceva timp, dar am observat ca band lichide si nemancand nimic, imi crestea tensiunea.
Poti sa-mi spui mai multe despre Sacred Heart?

Va pup pe toate si va doresc vointa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Oct 2011, 12:53 
Neconectat

Sivia, dar de ce nu mananci o fructa, o leguma ceva cand iti este foame? Eu cred ca daca te infometezi nu vei ajunge la nici un rezultat. Cand simti ca nu mai poti, ar fi bine sa mananci ceva sarac caloric, dar care sa iti dea energie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Oct 2011, 13:09 
Neconectat

Am scris o tampenie, in loc sa spun un fruct, am scris o fructa. Scuze, astazi sunt precum vremea de afara.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Oct 2011, 13:44 
Neconectat

Lasa, Elza, ca nici eu nu sunt mai buna, astazi.
Rau nu cred ca mi-a fost de la nemancat. Am avut o zi tare rea la servici, m-am enervat, am si plans la WC. Am o varsta cand ma aproprii de pensionare, iar competenta, responsabilitatea si profesionalismul nu mai conteaza. Sunt mutata din birou in birou, fac si treaba altora, tac si inghit. Ieri insa am platit pentru boacanele facute de altcineva. Din pacate, greselile ii apartin finei mele si nu am vrut sa deconspir si sefilor lucrul acesta, asa ca papara am mancat-o eu.

Am fructe la mine. De obicei mere pe care le mananc cu mare placere. Este fructul meu preferat. De obicei am mere acrisoare (cele verzi sau galben-verzui).

Iti multumesc de grija si te pup dulce.

Onuta, am citit despre dieta ta pe net. Sunt curioasa daca are efect. Eu iti doresc succes.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Oct 2011, 20:21 
Neconectat

La cererea ta, Silvia, voi continua postarea zilelor din dieta mea.

Ziua 4:

Micul dejun: 200 ml lapte cald semidegresat cu un varf de scortisoara si o felie de paine de secara care se unge cu un varf de unt si o lingura de miere sau dulceata.

Gustarea 1: o portocala sau doua mandarine.

Dejun: Salata de andive din 120 g piept de pui sau de curcan la gratar sau fiert taiat cubulete, 2 andive taiate fasii, 6–8 masline, ceapa verde tocata, 150 g crema de iaurt sau 1-2 linguri de maioneza light, un varf de piper, un varf de sare si zeama de lamaie.

Ceai de papadie, leustean si cozi de cirese.

Gustarea 2: 250 ml suc de rosii

Cina: Mamaliga turnulete - 200 g mamaliga tare, 1-2 ardei grasi rosii taiati rondele subtiri, 100–125 g ciuperci, ceapa, usturoi, 3–4 linguri suc de rosii, 1–2 linguri de ulei din samburi de struguri sau de masline, un varf de sare si un varf de piper.
Ceapa se caleste. Cand este aproape gata, se adauga ciupercile, ardeiul si sucul de rosii, sarea si piperul si se lasa sa se patrunda bine. Mamaliga se taie rondele, iar blaturile astfel obtinute se umplu cu sosul rezultat, avand grija ca ultimul strat sa fie de sos. Se poate servi cu ardei iute.

Culcare: ceai de coada calului, soc si tei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 25  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: