Acum este 30 Apr 2026, 02:00

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 25  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Haideti sa slabim impreuna!
MesajScris: 13 Oct 2011, 21:12 
Neconectat

Nume forum:1
Zilele 5 si 6:

Micul dejun: 40 g jambon degresat de pui sau de curcan cu o rosie.

Gustarea 1: 40 g mozzarella cu un castravete verde.

Dejun: 250 g de ananas crud.
Ceai de ginseng, brusture si macese.

Gustarea 2: 40 g sunca de pui cu 4–5 masline.

Cina: 6–8 oua de prepelita fierte tari cu o rosie si un castravete.

Culcare: ceai de tei, cozi de cirese si iasomie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Oct 2011, 21:23 
Neconectat

Ziua 7:

Micul dejun: 200 ml lapte cald semidegresat cu un varf de scortisoara si 2–3 biscuiti de ovaz.

Gustarea 1: 200 ml suc de rosii cu un varf de piper.

Dejun: O farfurie cu supa de pui cu taitei fara ulei si fara cartofi, cu maximum 150 g de carne de pui.
Ceai de ginseng, urzica vie si cozi de cirese.

Gustarea 2: 150 g de ananas crud.

Cina: Sote de legume - 1-2 morcovi taiati feliute, ceapa sau usturoi, 100 g de ciuperci, un dovlecel taiat cubulete, un ardei gras verde sau rosu, cateva buchetele de broccoli, o lingura ulei de masline, verdeata tocata si un ardei iute.
Se calesc ceapa cu morcovul timp de 3-4 minute in ulei, apoi se adauga 200-250 ml de apa si restul ingredientelor si se lasa la innabusit 10–15 minute.

Culcare: ceai de tei, galbenele si macese.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Oct 2011, 07:42 
Neconectat

Silvia, multumesc.
Aduc totusi dieta, pentru gargaritele doritoare:

Sacred Heart - dieta bazata pe supa
Prepararea supei: doua borcane de rosii in bulion; 3 trei cepe mari; o cana (250 ml) de supa degresata de vita; un plic concentrat de supa de pui cu taitei; o legatura de frunze de telina; doua borcane de fasole verde; doi morcovi mari; doi ardei grasi.
Taiem legumele in bucati mici si acoperim cu apa. Fierbem la foc mare timp de 10 minute, micsoram focul si continuam fierberea pana legumele sunt moi. Condimentam cu sare, piper, boia de ardei si bulion (optional).

Planul dietei pe 7 zile:
Ziua I: supa si fructe (cu exceptia bananelor).
Ziua II: supa si legume; cat mai multe verdeturi; la cina, se serveste cu cartof mare copt cu putin unt. De evitat fasolea uscata, mazarea si porumbul.
Ziua III: supa, fructe si legume (dar fara cartof copt).
Fructele, legumele si supa se pot servi in cantitatile dorite. Daca dieta a fost tinuta cu strictete, dupa cele 3 zile trebuie sa avem 2-4 kg in minus.
Ziua IV: supa, lapte degresat si 3 banane.
Ziua V: supa, 250 gr. friptura de vita si 6 rosii.
Ziua VI: supa, carne de vita (fiarta sau la gratar), legume.
Ziua VII: supa, orez, suc de fructe neindulcit si legume.

Reguli:
- Trebuie consumata cat mai multa apa.
- Supa pentru arderea grasimilor poate fi consumata ori de cite ori va este foame. Nu uitati! Cu cat mancati mai multa, cu atat veti slabi mai rapid;
- Puteti inlocui carnea de vitel cu cea de pui (fara pielita), iar in una din zilele in care este permisa friptura puteti consuma peste.
- Carnea se prepara numai fiarta sau la gratar.
- Alcoolul, bauturile carbogazoase si painea sunt interzise.

Bauturi permise:
- Sucuri fara acid si neindulcite;
- Ceai de plante;
- Cafea;
- Lapte degresat;
- Apa.

Ajuta la 5-8 kilograme in minus.
Dieta se poate relua dupa 2 zile de pauza.

Sa stiti ca supa este foarte buna. Ieri mi-am facut doar jumatate din cantitatea scrisa in reteta ca ma gandeam ca va avea un gust nu prea placut. Dar surpriza, a mancat toata familia. Hi! Hi! Hi! Putin piperata si fierbinte, e un deliciu.
Ieri nu am reusit sa fiu stricta. M-a prins foamea prin oras si am preferat sa mananc jumatate de covrig decat sa imi fie rau mai tarziu. Pe langa, am mai mancat un baton cu cereale Fitness.
Prin urmare, prima mea zi de dieta a constat in: doua cafele neindulcite, o grefa, un mar, cateva bucatele de ananas din compot, jumatate de covrig, un baton cu cereale, 3 portii de supa, suc natural si apa. Seara, am facut 10 minute de vibromasaj.
Ma bucur in schimb ca am rezistat in oras sa nu mananc si eu vreun mic, o ceafa pe gratar sau mai stiu eu ce de pe acolo (eu sunt o pofticioasa cu P mare, dar ieri, cand toti ceilalti mancau gratar eu savuram un baton cu cereale).
Astazi sunt la ziua cu verdeturi si legume, iar la cina am voie de un cartof copt cu putin unt. Iar daca voi simti ceva neplacut, voi incasa un nou baton cu cereale.

Sa auzim de bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Oct 2011, 13:58 
Neconectat

Onuta, scuza-ma ca intervin, dar m-am documentat si eu de curand despre cerealele Fitness si nu sunt atat de fitness precum s-ar crede. Nu ajuta deloc la slabit, poate doar la mentinere, asa ca ai grija cu ele.
In rest, va doresc tuturor multa vointa si sa ajungeti usor la rezultatele dorite pe care sa le mentineti mereu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Oct 2011, 23:46 
Neconectat

Dani, multumesc.
Batonul l-am mancat pentru ca nu aveam altceva la indemana si nu vroiam sa fac foamea. Este slab caloric (are doar 90 calorii) si cat de dieta minune poate fi, prefer sa mananc ceva pe langa decat sa am mai tarziu probleme cu stomacul.
Sa va mai spun ceva? Astazi am facut-o de oaie. Buna bazata ca astazi trebuie sa mananc legume, mi-am permis sa mananc 2 porumbi fierti. Acum seara, recitind dieta, am vazut ca porumbul era interzis. Dieta mea Sacred Heart s-a dus pe apa sambetei. Rusine mie!
Prin urmare, ziua II la mine a constat in: doua cafele neindulcite, o rosie (pentru mine tot in categoria legume se gaseste rosia), 1 portie de supa, 2 porumbi fierti, apa si 10 minute de vibromasaj. Am renuntat la cartoful copt de seara cand am vazut cat de mult am gafat.
Oricum ar fi si orice am mancat, voi continua cu ziua III. Nu mai slabesc eu 4 kg, dar 2 kg tot ar trebui sa dau jos intr-o saptamana. Hi! Hi! Hi!

Sa auzim de bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Oct 2011, 01:40 
Neconectat

Eu am inteles ca aici este vorba de o treaba serioasa. In schimb, aveti grija gargarite dragi, nu va infometati, va puteti modifica drastic metabolismul, dar negativ. Si beti multa apa, mancati cereale, pe cat posibil ajutati organismul sa aiba cat mai multa fibra. Mult succes!
Din cate stiu, ardeiul iute ajuta la arderea grasimilor si este un bun anticancerigen.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Oct 2011, 06:05 
Neconectat

Danuta, si eu stiu acelasi lucru despre ardeiul iute, dar in dieta familiei mele nu exista (adica nu i-am invatat de mici, iar sotul meu se ferestre datorita unor probleme cu stomacul). Eu sunt cea care mai cumpara cate un astfel de ardei pentru o varza calita, o ciorba de burta de vita etc.

Sunt pe fuga ca astazi lucrez. Sper sa am si eu un loc la computer diseara si sa va pot detalia ziua de ieri.

Va doresc succes si va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Oct 2011, 10:03 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite.
Danuta, eu tot nu reusesc sa beau 2 litri de apa pe zi. Dar, exersez cu maxim 1 litru.
Pe langa ardeiul iute, si otetul slabeste. Intr-o perioada, tatal meu manca castravetii la otet si bea zeama. A slabit vizibil.
A trecut si ziua III din dieta mea. A constat in: doua cafele neindulcite, o grefa, un mar, 100-150 gr. de fructe deshidratate, doua portii de supa, suc natural si apa. Seara m-a prins in oras si am optat pentru o salata vegi, dar si o ciocolata calda pentru a ma incalzi putin.
Daca atunci cand am inceput cura, cantarul meu a aratat de fiecare data alta greutate ( 72, 72 si ceva, 73,), astazi dimineata m-am cantarit de curiozitate tot de trei ori iar acul cantarului s-a oprit de fiecare data intre 70 si 71. Deci e de bine ca desi am incalcat groaznic restrictiile dietei, acul cantarului a scazut. Hi! Hi! Hi!
Trec la ziua IV cu banane si lapte. Nu suna prea bine, dar sper sa ma ajute la ceva ca eu oricum am probleme cu digestia.

O zi buna va doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Oct 2011, 10:29 
Neconectat

Felicitari fetelor!
Eu cum am mai spus nu pot tine astfel de diete, deoarece vor si fetele sa tina si la ele chiar nu este cazul.
In schimb consumam (noi, dar si fetele) la greu ceapa, usturoi si mai nou ardei iute (avem si productie de apartament, dar este iute foc).
Noi consumam foarte putin (incercam spre deloc) prajeala, cipsuri etc.
Mult spor la slabit sanatos!
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Oct 2011, 09:24 
Neconectat

Georgeta, multumim.
Vin si eu cu ziua IV din cura mea de slabire: o cafea neindulcita, o portie de supa, 4 banane, lapte slim si apa, 20 minute de vibromasaj. Si soc pentru stomacul meu: un ecler pentru diabetici si o punga mica de pufuleti. Va place dieta mea? Hi! Hi! Hi! O dieta pentru sufletul meu, nu pentru organismul meu.
Urmeaza ziua V cu friptura de vita si rosii. Voi inlocui carnea de vita cu cea de pui (si la supa preparata am inlocuit carnea de vita cu cea de pui). Sa vedem astazi ce imi mai rezerva cerul. Ha! Ha! Ha!

Sa auzim de bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 25  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: