Acum este 16 Apr 2026, 06:48

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 723 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 73  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Provocare 'Dar din dar'
MesajScris: 19 Dec 2009, 19:06 
Neconectat

Nume forum:1
Va felicit pentru proiect, va felicit pentru fiecare punct asezat pe bijuteriile voastre. Sa aveti parte de bucuria de a darui. Unii ar spune ca asta suna a dulcegarie, ce faceti voi aici si... nu mai continui, ca nu vreau sa va amarasc si pe voi.
Mie, mi se pare un proiect nemaipomenit si ma bucur ca mai exista oameni ca voi.
Rodica, te felicit!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Dec 2009, 07:23 
Neconectat

Va felicit pentru proiect, va felicit pentru fiecare punct asezat pe bijuteriile voastre. Sa aveti parte de bucuria de a darui. Unii ar spune ca asta suna a dulcegarie, ce faceti voi aici si... nu mai continui, ca nu vreau sa va amarasc si pe voi.
Mie, mi se pare un proiect nemaipomenit si ma bucur ca mai exista oameni ca voi.
Rodica, te felicit!

Oare este o parere sau cuvintele tale suna ca o dezamagire?
Cine te-a suparat, cine te-a amarat, Ramona?

Va felicit pentru fiecare punct asezat pe bijuteriile voastre. Pentru mine, singura dragoste si singurul motiv pentru care sunt aici, pe acest forum alaturi de voi. Ma bucur cand pot impartasi cu fetele, lucrarile mele, ele, pe ale lor.
Pentru ca faci parte din gradina noastra, te invit si pe tine, Ramona, sa te alaturi proiectului nostru. Cu ocazia acestei provocari, ma astept sa se inscrie toate gargaritele pentru ca inca nu imi pot imagina ca cineva odata inscris pe acest forum, nu lucreaza goblen.
Dragi gargarite, inca mai este timp pana pe 15 ianuarie sa intrati in aceasta provocare.
Cine stie, poate ziua de 8 Martie va aduce o bucurie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Dec 2009, 15:18 
Neconectat

Rodica, eu nu lucrez goblen. Intalnirea cu forumul rogoblen a fost un accident... mai mult decat placut. Un reper al normalitatii intr-o lume nebuna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Dec 2009, 15:33 
Neconectat

Cristi, noi (si cred ca sunt in asentimentul multor gargarite) te iubim asa cum esti si ne bucuram ca ne esti alaturi. Dar, recunosc, ne-ar prinde asa de bine daca ne-ai invata cate ceva despre fotografie.
Mai vorbim, dar nu aici, ca suntem in afara topicului.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Dec 2009, 15:52 
Neconectat

Rodica, cu tot respectul pentru ceea ce faci tu, te anunt ca nu am nevoie de imbolduri pentru a expune ce lucrez pe forum. Fiecare face acest lucru cand simte ca are dispozitia interioara, cand are timp sau pur si simplu, cand doreste sa arate ca face un ceva interesant.
La ora actuala, simt ca inca sunt mai aproape de grupul veteranilor Catalina (prima noastra redactoare sefa), Andrei, Laura, RodiMar, Cosmina, Letitia ce au deschis acest forum cu imagini luate de pe net, din portofoliul pictorilor sau pur si simplu din visul nostru. A celor care au purtat interminabile discutii despre tot ce este frumos, care i-au sustinut pe cei cazuti, i-au ridicat si le-a aratat mereu un drum mai frumos in fata. Daca noi avem alte prioritati nu ne face mai putin atasati de acest loc, iar goblenul, daca nu este o prioritate, pentru mine, reprezinta o alta forma de frumos. Motiv pentru care simt ca apartin acestui spatiu si il apar, cu drag, tot asa cum Catalina m-a aparat cu dragoste in fata atacurilor pline de fiere ale unei intruse.
Cum ceea ce faci tu, este, cu siguranta, o forma de altruism, dar si un imbold pentru a crea frumosul, te admir si te respect si imi doresc sa ti se implineasca viurile frumoase si dulci!

Si, asa cum discutam odata cu Letitia, in iarna vietii, intotdeauna infloreste un trandafir pentru cineva drag, iata-l gata inflorit, special pentru tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Dec 2009, 22:44 
Neconectat

Ce frumos ai scris pentru Rodica!
Rodica, eu chiar daca nu am scris, asta nu inseamna ca nu citesc ce faceti si nu va admir pentru aceasta intrecere cu voi insiva pentru o cauza atat de frumoasa.
Gargaritelor, va admir pentru ca stiti sa va gestionati timpul frumos si aveti timp si pentru goblen.
Va doresc sa aveti parte de tot timpul pe care vi-l doriti pentru aceasta pasiune.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Dec 2009, 05:51 
Neconectat

Indraznesc sa va arat ce am lucrat pana acum:

Pregatirile de nunta.
Lucrez la "Miresele verii". Inca nu s-a conturat foarte bine, dar nu ma las.
Nu stiu cum se procedeaza cu numele de gargatita, dar mi-ar place sa ma numesc "gargarita musetel".
O zi minunata tuturor, alaturi de o cafeluta irlandeza.
Spor la lucru!

N.A. Numele de gargarita se atribuie de catre gargaritele veterane.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Dec 2009, 07:00 
Neconectat

Unii ar spune ca asta suna a dulcegarie, ce faceti voi aici si... nu mai continui, ca nu vreau sa va amarasc si pe voi.

Sigur, vedem lucrurile diferit. De ce as fi aici, daca nu as expune? De ce m-as fi alaturat lucratoarelor de goblen daca nu as fi fost atrasa de goblen?
De ce sa fiu tratata ca incepatoare sau veterana?
De ce sa vorbesc despre altceva cand internetul este plin de forumuri despre orice si aici am gasit persoane care fac ceea ce fac si eu, lucreaza goblen?
Ramona, iti multumesc pentru trandafir, dar sa fiu sincera m-ar bucura mai mult un episod lucrat de tine, Letitia, Laura sau cine mai zici tu ca a creat forumul.
Va rog sa ma scuzati daca tonul meu a deranjat pe cineva, dar acest topic l-am creat tocmai din dorinta ca voi, cele care aveti timp mai putin sa lucrati sa va bucurati, sa castigati, sa simtiti ce simt cele care castiga.
Am facut chiar asa de rau?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Dec 2009, 07:20 
Neconectat

Sa nu fiu gresit inteleasa. In mesajul anterior m-am referit strict la persoana mea si strict la acest topic.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Dec 2009, 08:11 
Neconectat

Balan Daniela scrie:
Dragi gargarite, va aduc si eu inca un episod din Miresele verii.

Mult spor, tuturor!

Superb! Si eu lucrez tot la acesta. Abia astept sa se contureze si al meu.
Spor la lucru! Si numai bine!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 723 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 73  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: