Acum este 31 Mai 2026, 10:09

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 127 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Arina - Ladita mea de zestre
MesajScris: 20 Oct 2011, 19:04 
Neconectat

Nume forum:1
Alia, am ras copios. Si cred ca imi lipsesc mai multe doage, nu doar una si daca ai vedea lista mea de achizitii viitoare, cred ca si tu ai crede la fel. Acum mai astept sa soseasca o comanda micuta, de doar 4 modele, dar cea viitoare va contine toate modelele florale care imi plac si crede-ma ca nu sunt putine. Si pentru ca mai este putin pana la sarbatorile de iarna, cand vine Mos Craciun, deja am inceput prezentarile de modele mult dorite si din alte categorii prietenului meu, ca sa aiba de unde alege. Nu de alta, dar sa nu se rataceasca singurel printre toate care sunt aici pe site. Ha ha!
Lena, deocamdata nu este intreg. De fapt, nu cred ca va fi niciodata intreg, pentru ca TTT va scoate mereu modele extraordinare si mereu va exista macar un model pe care il doresc si nu il am. Pana atunci insa, pot spune ca am abia un raft din magazin.
Nadina, multumesc frumos pentru urare.
Ralu, ma bucur ca ti-am putut fi de folos cu ideea asta. Acest geamantan il am de la cineva care calatoreste foarte mult cu avionul si ultima data s-a intors cu el fara manere, deci nu mai poate fi folosit, asa ca mi l-am insusit si acum are si el ocazia sa se odihneasca. Cum s-ar spune, s-a pensionat.
Va pup si ma multumesc pentru vizita si pentru gandurile voastre.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Oct 2011, 19:16 
Neconectat

Ha, saracul geamantan. Eu cred ca isi rupe oasele acum si mai mult decat in tinerete. Vad ca nu ai mila deloc. De unde atata odihna, cand ia uite ce-i pregatesti? Abia astept sa vad ce-i mai pui in carca sarmanului.
Stii, mi-ai dat o idee cu Mos Craciun. Poate daca sunt cuminte, il conving sa treaca si pe la mine.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Oct 2011, 19:39 
Neconectat

Draga Arina, imi placi ca esti tare ingenioasa. Iti doresc nu numai sa o umpli ci sa umpli si altele (cat mai multe).
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Oct 2011, 08:09 
Neconectat

Ovidia, multumesc pentru vizita, pentru urare si pentru minunatul buchetel cu care mi-ai decorat ladita si te mai astept si saptamana viitoare cand voi mai aduce cateva modele noi.
Alia, ce pot sa zic, saracutul de el o sa se tot ingrase pana la sfarsitul anului, dar macar acum sta pe loc si nu mai trage nimeni de el in toate partile. Dupa socotelile mele, o sa-si cam dubleze capacitatea pana la primavara anului viitor, dar el nu se supara, mai ales ca cineva a avut si ideea sa-l parfumeze ultima data cand a fost la mine in vizita cu Aqva de la Bvlgari.
Va pup pe toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Oct 2011, 10:11 
Neconectat

Arina, ai grija la "pirati", eu nu am avut. Asa am ramas fara ate, diagrame, fotografii. Sa ai timp si spor la lucru!
Pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Oct 2011, 12:35 
Neconectat

Multumesc, Rodi. Eu sunt o leoaica foarte protectoare cu ceea ce iubeste (unii ar spune chiar egoista), asa ca nu-ti face griji, nimeni nu se va atinge de comorile mele.
Si apropo de comori, am spus de dimineata ca astept abia saptamana viitoare coletul, dar iata ca am avut surpriza sa ajunga de astazi. Si iata ce continea:

Mucenica

Amintiri ruginii

Contesa Varvara si Nadejda

Si o surpriza foarte, foarte placuta, compania mea nedespartita de acum inainte in momentele de goblenat:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Oct 2011, 16:50 
Neconectat

Arina, sa le cosi cu placere. Amintiri ruginii imi place la nebunie si sper ca va ajunge candva si in ladita mea.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Oct 2011, 18:51 
Neconectat

Arina, sa le cosi cu mare drag. Mucenica eate o incantare pentru sufletul meu, ma bucur ca a ajuns si la tine in ladita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Oct 2011, 23:08 
Neconectat

Dragalaso, mai ai putin si o ajungi pe Ralu! Daca nu as fi eu asa "melc", m-as incumeta si eu la cumparat modele, pentru ca asa cum am mai spus, eu unul dintre lucrurile care imi face cea mai mare placere sa-l cumpara pentru mine insami. Nici hainele, nici farduri, nici nimic nu se compara cu bucuria de a cumpara un goblen.

In fine, sa trec la subiect! Imi plac foarte mult modelele noi, in special cele doua domnisoare-pereche, vor fi superbe puse una in fata celeilalte asa cum te-ai gandit.
Cat despre geamantan, ce pot sa spun, va avea de treaba sarmanul, o sa spuna: "ce mi-a trebuit mie sa-mi rup tortile, in loc sa umblu prin avioane si masini, acum o sa am de carat mai mult, nu gluma!" Ha, ha, ha!

Iti doresc o zi minunata si ochi buni la cusut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Oct 2011, 09:12 
Neconectat

Din nou si-au facut aparitia modele minunate la tine in ladita, draga mea. Mult, mult spor sa ai sa ni le aduci pe toate in serial in curand.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 127 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: