Acum este 30 Apr 2026, 00:33

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 25  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Haideti sa slabim impreuna!
MesajScris: 17 Oct 2011, 12:33 
Neconectat

Nume forum:1
Daca tot este sezonul "gafelor", eu tocmai am baut un pepsi. Si pentru ca am gresit, de maine trebuie sa reincep cu proteine, pentru ca asta este regula, daca intr-una din zile se intrerupe cura din varii motive, implicit a doua zi se va reincepe cu proteinele.
Eu am o stare de spirit proasta, la serviciu foarte multa treaba, iar acasa nu stiu ce sa fac mai repede. Cred ca va regasiti si voi in descriere.
Silvia, Onuta si Arina, va doresc spor la slabit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Oct 2011, 13:35 
Neconectat

Lasa, Elza, ca nici eu nu sunt mai breaza.
Am fost ieri la o pomana si am degustat din toate.
Sambata am fost la nunta si am mancat un cotlet de porc, o minunatie.
In fond, si astazi este o zi, asa ca o luam de la capat.

Onuta, numai in hi, hi si ha, ha o tii. Asta inseamna ca ai un tonus bun pentru care te felicit.
Sa stii ca produsele pentru diabetici chiar ingrasa, desi nu au zahar. Ti-o spune o diabetica ce nu intelegea de ce nu slabeste.

Succes gargaritelor la slabit!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Oct 2011, 09:53 
Neconectat

Silvia, multumesc.
Cu regret, vin sa va spun ca am incheiat cura. Ieri nu am avut timp sa imi fac supa, carnea era congelata, iar mie imi era foame. Mama a facut o ciorba foarte buna, asa ca am decis sa mananc mancare gatita (dar intr-o cantitate mai mica).
Astazi m-am cantarit de curiozitate, iar acul cantarului s-a oprit intre 69-70. Sa vedem peste o saptamana ce imi mai rezerva cantarul. Ha! Ha! Ha!
Probabil luni voi incepe o noua cura (daca gasesc una cu cat mai multe fructe, sau poate imi voi face propria dieta), dar in genere, mi-am facut o lista cu ce sa mananc si ce nu.
Mi-am propus sa nu mai beau suc cu acid, sa renunt la prajeli cu cat mai mult posibil, painea sa o mananc in cantitati foarte mici (doar de pofta) si sa incerc seara sa mananc cat mai slab (o salata de preferinte).
Renunt la preferatii mei cartofi prajiti, iar un fast-food sa pot manca maxim o data pe luna.
In schimb, nu voi exclude semintele negre fara sare si pufuletii dupa care sunt topita.
De dulciuri nu se pune problema, ca nu fac parte din meniul meu. Mananc din cand in cand cate o prajitura, la vreun eveniment sau de pofta.
Voi incerca zilnic sa fac macar 10 minute de vibromasaj si sper ca de Craciun sa imi intre si mie blugii preferati (adica sa ajung cu greutatea la 60 kg). Hi! Hi! Hi!

Sa auzim de bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Oct 2011, 20:38 
Neconectat

Onuta, trebuie sa ai grija cu otetul pentru ca mananca calciul din organism. Mult succes si nu te mai infometa, te va face sa mananci si mai mult si nu vei ajunge la nici un rezultat.
Succes!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Oct 2011, 06:43 
Neconectat

Dragi gargarite, vad ca nimeni nu are o perioada foarte buna. Si bineinteles, eu nu pot face nota discordanta, asa ca trebuie sa recunosc faptul ca am calcat pe alaturi, dar nu grav. Cantarul se duce inca in jos, dar intr-un ritm mult mai lent. Tot est bine si asa.
Va pup si va doresc numai bine, chiar daca kilogramele raman mai mult timp la locul lor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Oct 2011, 11:43 
Neconectat

Onuta, intotdeauna exista un nou inceput.
Arina, astfel de evenimente ne fac sa ne focusam mai bine in saptamana urmatoare.
Alexa, tu ce mai faci?
Eu sunt in ton cu voi, Onuta, Elza si Arina. O saptamana mai rea parca nu a fost. Am mancat in schimb sanatos, dar nu am putut renunta la paine. Nu mi-au lipsit merele si apa din plin.
Sa speram ca saptamana ce vine vom avea parte de o mai buna concentrare pe dorinta noastra intima.
Va pup.

P.S. Danuta iti multumesc pentru monitorizare.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Oct 2011, 19:37 
Neconectat

Draga Silvia, sper ca nu a fost spus cu prea multa ironie, dar m-a amuzat remarca ta. Te pup si iti doresc mult succes in proiectul tau.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Oct 2011, 20:13 
Neconectat

Danuta, nici urma de ironie. Comentariile tale mai aprind niste beculete, cam ruginite de pe creierul au. Sunt lucruri pe care le stiu, dar cand punctezi tu, se mai aprinde cate ceva, pe acolo prin neuronii mei. Sper intr-o zi sa se faca mai multa lumina. Faptul ca vreau sa le cuprind pe toate (servici, casa, gradina, familie unde am trei - a mea, a sotului si parintii mei, si cate altele), imi intuneca judecata si uit de mine si de nevoile mele.
Imi doresc mult sa slabesc ca sa nu ma mai doara spatele si picioarele. Sunt fericita ca pana acum am reusit sa imi mentin glicemia sub control, dar in rest nu ma pot lauda cu multe in ceea ce ma priveste. Am nevoie de o scurta de iarna, ca cealalta s-a ponosit la maneci si la guler si imi este rusine ca merg zilnic printre oameni. Imagineaza-ti ca de doua saptamani nu am reusit sa fac nimic in acest sens.
Iti doresc o zi placuta si te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Oct 2011, 11:41 
Neconectat

Dragele mele, imi permitezti ca dupa o saptamana anapoda, sa nu raportez nimic?

Va doresc succes in aceasta saptamana.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Oct 2011, 12:28 
Neconectat

Dragele mele, aseara m-am intors prin pat gandindu-ma ce cura sa tin de luni. Nu am reusit sa ma decid pana astazi.
Dimineata m-am cantarit de n ori, m-au luat toate caldurile. Am facut probe si cu kilogramele de zahar, sa vad cat arata acul. Nici asa nu a mers. Am decis ca imi voi cumpara alt cantar doar atunci cand imi va placea de mine, fizic. Pana atunci, ma chinui cu el si cu kilogramele mele.
In fine, astazi spun start kilogramelor in minus de la 71,5 kg (dupa ce spune domnul cantar, m-am ingrasat in cateva zile desi nu am facut exces de mancare si nici nu am mancat cine stie ce care ar ingrasa).
Voi combina mai multe diete si va iesi una dupa placerile si nevoile mele. Hi! Hi! Hi!
Am gasit o reteta de 3 zile (prima zi - fructe, a doua zi - legume, a treia zi - orez), care promite 3 kg in minus. Ar fi minunat, desi nu este credibil si nici sanatos. Dar pentru inceput merge incercat (nu pierd decat 3 zile si probabil 1 kg in minus), apoi voi incerca sa combin pe zile, fructele cu legumele, orezul cu legumele, optional o zi va fi cu banane si lapte, etc. Sunt curioasa ce rezultate vor fi dupa 6 zile. Va tin la curent.
Astazi voi incerca sa mananc numai fructe (am ales doar acelea care stiu ca slabesc: ananas, kiwi, grapefruit si eventual o para ca arata tare bine).

Sa auzim de bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 25  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: