Acum este 29 Iul 2026, 12:19

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 169 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii octombrie - 2011
MesajScris: 28 Oct 2011, 12:11 
Neconectat

Nume forum:1
Votez pe Alia care este o splendoare de gargarita, pe Ralu, ca nu ma pot abtine, pe Lenuta ca imi este tare draga, dar si pe Gaby, o gargarita noua in gradina noastra.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Oct 2011, 13:24 
Neconectat

Votez si eu cu drag cateva gargarite ce m-au impresionat prin activitatea lor din gradina.

Lena, Anca si Danuta, caut topicele in care scrieti sau va prezentati lucrul pentru ca este o placere modul de scriere, dar si de prezentare. La voi, fiecare goblen lucrat formeaza o poveste noua.
Alia, las la o parte ca ceea ce lucrezi si ai lucrat mi-a mers la inima, dar vreau neaparat sa-ti spun ca ai un simt al umorului care ma binedispune.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Oct 2011, 13:38 
Neconectat

Olivia Parvu scrie:
Votez pe Alia care este o splendoare de gargarita.
Oliviana, iti multumesc, m-ai coplesit cu cuvintele tale.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Oct 2011, 13:43 
Neconectat

Niculescu Greta scrie:
Votez si eu cu drag cateva gargarite ce m-au impresionat prin activitatea lor din gradina.
Alia, las la o parte ca ceea ce lucrezi si ai lucrat mi-a mers la inima, dar vreau neaparat sa-ti spun ca ai un simt al umorului care ma binedispune.
Greta, ce nume frumos! Imi amintesc ca in anii de liceu am citit o carte, in care protagonista avea o planta de apartament careia ii daduse acest nume. Mi-a placut atat de mult, incat si eu am facut la fel cu planta mea preferata, dandu-i acelasi nume.
Iti multumesc de vot, dar mai ales ma bucur de efectul zambaret ce-l am asupra ta.
Te imbratisez.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Oct 2011, 14:18 
Neconectat

Oliviana, iti multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Oct 2011, 14:59 
Neconectat

Voturile mele pentru aceasta luna:
- Cristina, Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori, imi este tare dor de tine si mi-ar placea sa te vad zburdand prin gradina cum o faceai odinioara.
- Gaby, te apreciez pentru rabdarea si curajul de care dai dovada. In plus, urmaresc Podul amintirilor cu drag, iar lucrul tau este atat de ordonat.
- Mihaela, Gargarita-Floarea-Copilariei, sper ca acest vot sa te imbarbateze. Stiu ca esti o femeie puternica si cred cu tarie ca vei trece peste acest hop.
- Ovidia, Gargarita-Metafora-Florilor, imi pare rau ca scara notelor se limiteaza la 10. Nu-i nimic, eu iti ofer nota maxima pentru tot ceea ce reprezinti tu. Te indragesc mult si te urmaresc prin gradina cu mare drag.

Pentru voi toate,

Cu o calda imbratisare,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Oct 2011, 16:41 
Neconectat

Elza, iti multumesc din suflet pentru votul tau. Te pup si iti doresc numai bine si tot ce faci sa-ti mearga din belsug.
Alia, iti marturisesc ca mie mi-a cazut cu tronc aceasta lume a gargaritelor si nu m-am mai putut dezlipi de gradina asta minunata. Si la aceasta minunatie care se creaza aici, participa fiecare, cu mic cu mare, cu mai mult sau mai putin si o impinge spre desavarsire. Vreau sa-ti multumesc pentru votul tau, pentru cuvintele frumoase si simt eu sincere pe care le-ai spus despre mine si pentru timpul pe care l-ai rupt dintr-al tau ca sa-mi vizitezi ladita si celelalte topice. Te imbratisez cu drag si imi doresc sa fii mereu prezenta aici spre incantarea tuturor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Oct 2011, 20:21 
Neconectat

Greta, iti multumesc din suflet, au fost o incantare cuvintele tale. Te imbratisez cu drag.

Arina, sunt in asentimentul tau, nici eu nu ma pot dezlipi de acest spatiu minunat, este ca o oaza de liniste, un paradis sufletesc.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Oct 2011, 13:43 
Neconectat

ganea alina scrie:
Am ramas datoare cu un vot. Acesta doresc sa-l ofer Arinei, o gargarita care in ultima vreme mi-a cazut cu tronc prin simpatia ei si lucrul care ii iese din manute. Sa nu uitam si ladita de zestre care a atras multe priviri curioase si de admiratie.
Te imbratisez.
Alia, din ce ai scris mai sus reiese ca pentru luna aceasta ai votat 4 gargarite. In tabelul meu apari ca luna aceasta ai votat 3 gargarite si anume: Ralu, Danuta si Arina. Prin urmare, ai mai putea vota o gargarita. Sau imi scapa mie ceva?
Totodata, aduc aici si lista gargaritelor care au votat in aceasta luna, dar care mai pot vota si alte gargarite.
Dani, luna aceasta ai votat-o pe Alia. Mai poti acorda 3 voturi.
Doini, tu luna aceasta ai votat-o pe Adelina, prin urmare mai poti acorda inca 3 voturi altor gargarite.
Eli, aceeasi situatie. Luna aceasta ai votat-o pe Alia.
Cosmina, luna aceasta ai votat doua gargarite, respectiv Dina si Ralu. Mai poti acorda 2 voturi.
Zoica, nu stiu daca cu intentie sau nu, nu ai votat-o si pe a patra gargarita. Luna aceasta nominalizarile tale sunt Ralu, Lena si Ovidia.

Va pupa,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Oct 2011, 17:19 
Neconectat

Onuta, am votat-o si pe Doina.
http://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=24&t=7514&start=30

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 169 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: