Acum este 13 Aug 2026, 07:14

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 31 Oct 2011, 17:27 
Neconectat

Nume forum:1
Citat:
La indicii nelimitate ma refer la faptul ca intr-o zi pot sa nu dau deloc, iar in alta sa dau 10.
Imi place ideea, doar ca pentru indicii va trebui sa te interesctezi si cu cele de grad de dificultate mai ridicat. Cum ar fi imagini modificate, ghicitori, exercitii.
Este mereu parerea mea. Dar vazand ca eu nu voi putea participa, cele care o vor face, poate isi pot da mai mult cu parerea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2011, 17:38 
Neconectat

Arina multumesc pentru observatie.
Anca cele 50 bonusuri o sa fie de toate felurile daca asa va doriti.
Tocmai mi-a venit o idee. Sa mai adaug 20 indicii surpriza care sa se desfasoara astfel: eu zic un cuvant, iar voi trebuie sa imi raspundeti prin altul care sa insemne acelasi lucru.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2011, 17:54 
Neconectat

Imi place ideea, Adelina.
Daca imi permiti, voi mentiona ceva.
Ori maresti numarul de indicii obisnuite, ori scazi numarul de indicii bonus (consider ca la 100 de indicii obisnuite, sunt prea multe indicii bonus).
As mai adauga ceva si sper sa imi fie cu iertare. Indiciile obisnuite sa fie date in topicul pentru concurs, iar indiciile bonus sa fie "imprastiate" prin postarile tale (indiciile obisnuite sa constea in diverse: ghicitori, intrebari, imagini, etc., iar indiciile bonus sa arate sub forma spusa de tine mai sus, unde noi trebuie sa raspundem printr-un sinonim si sa mentionam in ce topic am gasit indiciul bineinteles).

Succes!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2011, 18:11 
Neconectat

Onuta imi place si ideea ta. Dar nu ar fi cu mult deosebit de celelalte.
Mai astept pareri.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2011, 18:54 
Neconectat

Sa iti spun de ce am gandit asa si ma voi da exemplu pe mine. As castiga prea usor puncte daca indiciile bonus ar fi date in topicul pentru concurs. Dau refresh la pagina (care poate fi deschisa toata ziua ca am activitate pe calculator) pana imi vine rau si tot trebuie sa apara ceva. Raspund repede, castig 10 puncte. O alta gargarita participanta, pentru a gasi indiciul obisnuit trebuie sa se "plimbe" si sa caute indiciul pana il gaseste. Il gaseste si primeste doar 5 puncte. Diferenta? Eu nu pierd mult timp, trebuie doar sa reactualizez o pagina (maxim 2 secunde) si castig 10 puncte. Gargarita cealalta dupa ce pierde mai mult timp si ne viziteaza topicele este recompensata cu doar 5 puncte si restrictia sa nu raspunda la urmatorul indiciu. Eu castig mai multe puncte si timp, pe cand cealalta gargarita pierde si mai mult timp, castiga si mai putine puncte si se pomeneste ca nici nu poate raspunde la urmatorul indiciu. Este corect? Eu as zice ca nu.
Si inca ceva la indiciile bonus. Putem chiar sa nu raspundem cu un singur sinonim, ci sa il facem ceva mai greoi. Sa raspundem cu vreo 3 sinonime sau sa formam anagrame din literele care sunt in cuvantul respectiv (cel pe care il vei scrie tu inclinat). Sa iti dau un exemplu. Tu postezi "Gargarita draga, ce curat si ordonat lucrezi!". Noi din literele C,U,R,A,T, sa alcatuim un alt cuvant existent in DEX. In cazul de fata, un exemplu de raspuns ar fi urcat.
Indiferent de ce va fi, eu iti tin pumnii. In limita timpului, voi participa si eu cu drag.

O seara frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2011, 19:27 
Neconectat

Onuta mi-ai dat idei minunate si imi place ce ai scris.
Eu ma gandesc asa. Sa am 100 de indicii (cuvinte scrise prin topice cu aldine) care sa valoreze 10 puncte fiecare. Dar la fiecare cuvant adus sa mi se aduca si o anagrama.
Sa mai am 50 de indicii a cate 5 puncte fiecare care sa fie cu probleme, ghicitori, imagini, intrebari si altele.
Sa mai fie alte 20 de indicii cu cuvinte date de mine in topicul pentru concurs la care sa se gaseasca 3 sinonime a cate 2 puncte fiecare.
Deci nu vor mai exista indicii bonusuri. Si ramane valabila regula sa nu se poata castiga de doua ori la rand.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Noi 2011, 12:31 
Neconectat

Stiu ca suntem in noiembrie inca, dar vreau sa o luam din timp cu organizarea concursului pentru anul viitor.
Eu, cu scuzele de rigoare si fara rautate, ma retrag din moderarea acestei forme de concurs si as vrea sa discutam deja modalitatea de desfasurare pentru anul 2012. Va astept cu propuneri si idei, in functie de cum a simtit fiecare concursul de anul acesta: daca v-a avantajat aceasta modalitate, daca v-a dezavantajat, daca este ceva ce nu va convine si mai trebuia discutat.
Va astept la discutie libera, fara probleme.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Noi 2011, 12:36 
Neconectat

Ralu, mie mi-a placut aceasta modalitate si mi-ar placea sa ramana la fel. Imi pare rau ca nu vei mai putea modera.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Noi 2011, 12:42 
Neconectat

Ralu, mie personal mi-a placut foarte mult, este cu mult mai lejer si mai putin stresant (nu din punctul tau de vedere, este de inteles) decat in anii trecuti. Eu nu as avea cu ce sa-l imbunatatesc, este perfect asa cum este. Cat despre moderat, te inteleg perfect, ai dat mai mult decat s-ar fi cerut si pentru acest lucru esti de admirat si de inteles. Este timpul sa punem si noi mana si sa participam din acest punct de vedere.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Noi 2011, 12:46 
Neconectat

Nadina, timpul meu liber s-a micsorat si mai mult, sunt mai aglomerata acum, cand Dario este la gradinita caci trebuie sa ma organizez cu dusul-adusul, pregatitul mesei la pranz cand vine sotul si altele. Deja raman in urma destul de mult cu vizitatul topicelor si nu doresc sa pierd firul caci este in dezavantajul participantelor. Daca se va ramane la aceasta modalitate de concurs, atunci ar fi mai buna o moderare lunara a lui, cu toate ca si asa este destul de greoaie.

Alia, si eu ma gandesc ca schimbarea modalitatii ar aduce noi discutii si noi probleme. Acum ne-am obisnuit cu acest regulament si ar fi mai usor de tinut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: