Acum este 30 Mai 2026, 12:27

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1555 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 156  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Vreti sa ne cunoastem?
MesajScris: 18 Oct 2011, 20:28 
Neconectat

Nume forum:1
Lena, imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat, dar ma bucur enorm ca ai gasit drumul cel bun.
In urma cu ceva ani, si eu am patit ceva asemanator, dar eu am ajuns si in fata altarului (ieri au fost 13 ani). Poate nu mi-as fi amintit, dar ieri am intalnit o persoana care a venit cu motivul sa vad ce tensiune are ca nu se simtea bine. Apoi mi-a povestit ca in urma cu 4 luni, sotia lui a pierdut o sarcina de gemeni, iar de atunci ea are depresie, el incearca sa o sustina, dar ii e stetot mai greu. Atunci mi-am amintit ca si eu in urma cu cativa ani am pierdut o sarcina cu un baietel (la 6 luni); a fost foarte greu (la fel cu depresie), dar fostul sot nu m-a sustinut mult si de atunci au inceput problemele, iar in mai putin de un an eram divortati. Nu vreau sa imi amintesc de acele timpuri triste, ca nu cumva sa-mi umbreasca fericirea care o traiesc acuma.
Iti doresc multa, multa fericire si iubirea ce o porti alesului tau sa iti fie impartasita.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Oct 2011, 07:38 
Neconectat

Ovidia, iti multumesc frumos pentru buchetul de flori - este tare frumos, iti seamana tie si sufletului tau mare.
Te sarut cu drag.

Arina, iti multumesc frumos. Cuvintele tale ma fac sa ma simt ceea ce poate nu sunt de fapt - nu sunt cu nimic speciala, pur si simplu viata trece mai departe si Doamne - Doamne ne ajuta mereu sa ne ridicam si sa mergem si noi, mana in mana cu destinul, pe drumul pe care ne-a fost sortit. Si daca ghimpi ascutiti ne apar pe drumul vietii, de cele mai multe ori este bine sa trecem mai departe, sfaramandu-i sub talpi ranite, decat sa ne incaltam cu pantofi de fier ca sa nu le simtim intepaturile - greutatea acestora din urma poate fi mai greu de suportat decat intepaturile spinilor. Iti multumesc frumos pentru cuvintele tale si fie ca destinul sa surada tuturor in cel mai frumos mod.
Te sarut cu drag.

Bica, iti multumesc frumos si fie ca din toate treptele pe care le voi urca sau cobori sa invat mereu, mereu.
Te imbratisez cu mult drag, bunicuta noastra iubita.

Danuta, asa cum spune si textul biblic, fara dragoste, noi oamenii suntem nimic si cea mai frumoasa draoaste este atunci cand nu astepti nimic in schimb. Iubim, iubim, si iarasi iubim! Iubim o frunza de toamna, un fulg rece de iarna, o inflorire de primavara si o raza calda de vara si asa ne desavarsim in tot ceea ce inseamna viata. Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru sustinerea ta.
Te sarut cu drag.

Tina, ai dreptate, ca bogatia noastra este in suflete si, Doamne, cat de mari ne sunt sufletele si, Doamne, daca am descoperi cu totii imensitatea ce ni se ascunde in inimi, cat de bogati am fi! Iti multumesc pentru cuvintele frumoase.
Pupici.

Ria, draga mea frumusete a zorilor de astazi, de ieri si de maine. Iti mulumesc pentru sustinere si pentru cuvintele frumoase adresate. Si fie ca nicio pierdere si nicio umbra sa nu mai vina in vietile nimanui, iar daca vine candva sa gasim mereu, cu totii, puterea sa trecem mai departe.
Te sarut cu drag si iti doresc sa ai parte tu si toti cei dragi tie de tot ce este bine in lume.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2011, 18:16 
Neconectat

Sunt destul de zgarcita in aceasta privinta, nu prea imi place sa ma arat, desi recunosc ca imi face o deosebita placere sa vizitez topicul pentru a va cunoaste pe unele si a revedea pe altele. A trecut mult timp de la ultima (si prima de asemenea) fotografie expusa. ESTE timpul sa va reimprospatez memoria, am adaugat si al treilea membru (tati) al familiei de aceasta data. Deh, mi s-a facut mila de el.
Este la ziua lui Alessio, in iulie. Mai avea un pic si plonja in tort, ca nu mai avea rabdare. Si cand ma gandesc ca a trebuit saracutul sa faca fotografii cu toti invitatii, pe rand.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2011, 18:22 
Neconectat

Ce ma mai bucur ca te vad mai bine si ca ne-ai aratat asa o fotografie frumoasa si importanta, de atfel. Sa fiti fericiti si sa va iubiti in fiecare zi. Iar pentru Alessio, o imbratisare mare, mare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2011, 18:24 
Neconectat

Vai ce familie frumoasa, sunteti minunati toti trei. Draga mea, eu nu te cunosteam, dar esti o scumpa. Cum am mai zis si altor gargarite, sa il pazesti bine pe Alessio pentru ca s-ar putea sa ti-l fur. Ai o scumpete de baiat caruia ii doresc tot binele din lume, sa fie sanatos si cuminte.
Va imbratisez si va felicit pentru ca sunteti niste parinti minunati, iar pentru Alessio am o multime de pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2011, 19:05 
Neconectat

Sunteti o familie frumoasa, Alia. Ma bucur mult sa te revad. Va doresc sa aveti mereu drumul lin in viata, sa va iubiti, sa va intelegeti si sa fiti coplesiti de bucurii din partea printului vostru, caruia ii sarut manutele.
Te imbratisez cu mult drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2011, 21:33 
Neconectat

Ralu, iti multumesc de asa urari, mi-au mers la suflet. Pupici multi si flacaului tau.
Adelina, sa stii ca il pazesc bine. Ai sa vezi ce-o sa-ti mai treaca dorul de copii cand ai sa ai si tu. Cand incepe sa-ti iasa peri albi in cap, ai sa visezi la zilele linistite pe care le traiesti astazi. Iti multumesc pentru fiecare vorba in parte si-ti doresc si tie o nunta de vis si o familie frumoasa si sanatoasa.
Ioana, cu asa cuvinte minunate nu pot decat sa te strang in brate cu tot cu burtica si sa-ti urez si tie tot binele din lume. Sarcina usoara!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2011, 21:38 
Neconectat

Ioana, scuza-ma, dar uitasem de pupicii pentru Mihaita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2011, 23:07 
Neconectat

Alia, imi pare bine sa te revad. Eu mai vazusem o fotografie cu tine, dar trebuie sa recunosc ca aceasta imagine iti face mai multa dreptate ca cealalta si arati foarte bine.
Ce pot sa spun? Te felicit pentru familia frumoasa pe care ai creat-o si va doresc multa fericire si voiosie, sa aveti bucurii intotdeauna.
Cat despre copii, bucura-te si de micile "dureri" de cap pe care ni le provoaca uneori, sunt gafe inerente varstei pe care o au, dar care ne imbogatesc viata in mod infinit.
Sa stii ca eu nu ma simteam pregatita sa fiu mama atunci cand am ramas insarcinata cu Albert, nu ma asteptam nici la al doilea copil, dar invatam pe parcurs si ceea ce ma incanta cel mai mult este faptul ca ei ma fac sa dau tot ce este mai bun din mine si de asemenea sa caut sa remediez situatiile cand mai imi pierd rabdarea cu ei.

Se vede ca ati avut o petrecere pe cinste. Multe felicitari si multi pupici copilasului tau frumos si bucalat.
Te imbratisez cu drag.

Va urez tuturor o saptamana cat mai pozitiva.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2011, 23:36 
Neconectat

Cu mare drag am zburat prin acest topic. Sunt incantata si bucuroasa de cunostinta.
Tuturor gargaritelor va doresc multa sanatate, piticilor din gradina sa creasca mari sanatosi si voiosi, celor mai mari sanatate, noroc si fericire. Prienenilor necuvantatori, oase de ros, graunte la porumbei...
Va imbratisez cu drag.

Mai jos sunt eu, impreuna cu Ovi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1555 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 156  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: