Acum este 26 Iul 2026, 16:24

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 12 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Magie la TTT in prag de Craciun de la Gargarite forumiste!
MesajScris: 22 Dec 2009, 13:01 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Mai intai a fost un colet semnat Gargarita-Soare-n-Suflet.
Da, Victory, Camelia l-a desfacut, dar nu a avut rabdare sa se uite in plicuri si sa-si citeasca felicitarea, adresata ei, personal. A despachetat, mai intai, ingerasii si ne-am infiorat. Brusc, am avut sentimentul ca ingerii plecati de la TTT, s-au intors la noi. Ne-am emotioat atat de tare incat am simtit un nod in gat.

Ne-am reprimat emotia, doar pentru ca am vazut un Mos Craciun sezand in balansoar si cantandu-ne, vesel. O imagine luata din povestile create de MMACI. Putin din Poveste de Craciun, putin Omul de zapada, inconjurat de necuvantatoare (cel care nu are inca un nume). Oare de ce am sentimentul ca totul ni se intoarce cu un plus de emotie?

O lista lunga cu nume de gargarite si o punguta cu gargarite alaturi. Autor Gargarita-din-Nori. De data aceasta, chiar nu ne-am putut oprii bataile inimii pentru ca ne-am amintit cum Gargaritele o sustineau pe Elena, la concursul de pe Antena 1, cand lupta pentru visul ei. Iata ca fiecare gand pentru ea, se intoarce de la ea catre voi, cele carora v-a tremurat inima de emotie pentru Elena, atunci.

Apoi ne-am deschis felicitarile: eu, Camelia, Ra, Crin Alb si MMACI. Am preferat sa fotografiem doar mainile care citeau mesajele de la cele doua Gargarite. Asta pentru ca, din imagine nu ati fi inteles ca de fapt plangem de emotie, de bucurie si implinire.

Fuego si Stefan Hrusca ne canta Trei crai de la rasarit. Masina de brodat merge continuu (brodeaza, mereu, alte mesaje de poveste), presele imprima ultimele personalizate (surprize pentru prietenii nostri), coletele se inalta munte, langa usa firmei (de unde vor fi preluate de curierat si posta), telefoanele sunt ostoite de Camelia si Printesa, MMACI si RA creeaza atmosfera de sarbatoare (pentru ca maine vin copiii la firma sa il intalneasca pe Mos Craciun), Crin Alb a metamorfozat brazii de Craciun, Mutulica stropeste pahare cu picuri de vitralii, Raluk povesteste-n felicitari-calendar, copiilor de maine, cum Mosul le aduce, personal, stire de sosirea lui, Costel-Maini-de Aur inveleste in lumini, zapada de afara, Cineva impacheteaza daruri pentru sacul Mosului, furnicutele alarga cu goblene in maini spre ambalare, albinutele fug cu brate de globulete spre sera, Killer isi admira noua hainuta spre invidia lui Yuki ce il tachineaza, Galbenus isi curata penele galbene, florile de Craciun s-au imbujorat cu frunze rosii, afara ninge incet si bland, iar Lady si Ax fac tuneluri prin zapada randuita in gradinite si, - printre picaturi, noi imortalizam bucuriile voastre, le alintam cu privirea, ne stergem lacrimile de bucurie.

Victory si Elena, mereu sa aveti la fel de multa bucurie-n suflet, cat ne-ati adus noua astazi, in prag de Craciun. Mereu sa fiti ocrotite de ingeri, mereu sa fiti acoperite de gargarite (adica, sa fiti iubite, - stiti voi povestea de inceput a Gargaritelor), mereu sa aveti parte de urari venite din suflet, mereu sa va aduca Mosul darurile visate! Mereu sa simti, asa cum simtitm noi, acum, ca cei trei Magi vin drept spre noi pentru a ne incarca de magia perena a nasterii lui Isus.

Va multumim, cu ochi inlacrimati de marturia frumusetii sufletului vostru de Gargarite.
In numele Echipei de la Rogoblen,
Gargarite TTT
Monica si Robotica

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Magie la TTT in prag de Craciun de la Gargarite forumiste!
MesajScris: 22 Dec 2009, 13:09 
Neconectat

Asta dovedeste inca o data frumusetea sufletului de Gargarita. Va multumesc ca existati si va imbratisez pe toate Gargarite TTT, Victory si Elena.

Va doresc sa gasiti sub bradut tot ceea ce va doriti, dar mai ales dragoste si sanatate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Magie la TTT in prag de Craciun de la Gargarite forumiste!
MesajScris: 22 Dec 2009, 13:41 
Neconectat

M-am emotionat si eu alaturi de voi.

De fapt, asta e Craciunul: sa fii alaturi de cei dragi, chiar daca uneori doar virtual. Bucuria vine din lucrurile simple, iar lucrurile simple sunt uneori cele mai mai importante.

Coletul acesta arata cat de speciale sunteti, cat de mult va apreciem munca, cat de mult inseamna ca mereu reinventati goblenul, ca prin modelele pe care le creati ne faceti sa ne dorim sa avem mult mai mult timp pentru pasiunea noastra comuna (desi mai tot timpul acest lucru nu e posibil).

Va atasez si eu o poza cu un bradut, de data aceasta, productie proprie. Este primul nostru bradut, primul in noua casa, primul ca si familie adevarata. Tocmai ziceam intr-o zi cu sotul meu ca acesta este ultimul nostru Craciun singuri, la anul vom fi patru.

Va pup pe toate, Gargarite TTT si Gargarite de pe forum.

Cu mult, mult drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Dec 2009, 14:50 
Neconectat

Ce surpriza minunata! Toata admiratia pentru gargaritele care au avut aceasta idee deosebita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Dec 2009, 15:07 
Neconectat

Bravo, Elena si Victorita!
Am numarat acum si, intradevar 5 (cinci) ingerasi ati creat anul acesta.

Sarbatori fericite pe masura inimilor voastre, gargarite TTT!

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,
sunt doar un inger fericit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Dec 2009, 15:27 
Neconectat

Va multumesc ca impartiti aceste momente emotionante cu noi.
Fara cuvinte.Gargarite care nu uita sa fie Gargarite.
Un pupic dulce pe fiecare obrajor si o imbratisare mare.
Si o poza in ton cu admosfera.Tony la festivalul Craciunului anul trecut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Dec 2009, 23:02 
Neconectat

O urare pentru voi, Gargarite TTT ce ati facut posibila intalnirea noastra.

Semnat: eu si nevasta-mea.

P.S. Alexa, dulce pustiul! Sa-ti traiasca!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Dec 2009, 10:25 
Neconectat

O veste minunata:
Ieri seara s-a nascut Iordanoiu Bogdan Andrei, 54 cm, 3140 grame si nota 10.
Mesaj primit aseara de la Iordanoiu Daniela Elena

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Dec 2009, 10:30 
Neconectat

Daniela, sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
Minerva, multumesc de veste. Oare nu este in afara topicului aceasta veste? Merita un topic nou.

Gargarite dragi de la TTT, va multumesc ca prin voi, mi-am facut atatea prietene noi. Sa aveti si voi parte de tot ce poate aduna anul ce vine, mai bun, si tot asa sa vi se intoarca.
Craciun fericite si An Nou, doar cu multe bucurii!

Elena si Victory, va felicit pentru gandul frumos si pentru realizare. Sincer, m-ati emotionat si pe mine, pana la lacrimi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Dec 2009, 10:59 
Neconectat

Minerva, ce veste minunata ne-ai adus in prag de sarbatori. Daniela a primit cel mai frumos dar de Craciun. Sa fie sanatos si sa-si faca mamica fericita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 12 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: