Acum este 30 Apr 2026, 01:57

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 25  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Haideti sa slabim impreuna!
MesajScris: 03 Noi 2011, 10:14 
Neconectat

Nume forum:1
Georgeta, eu am avut noroc ca nu mi-am starnit bila.
Am si eu la activ o prostie mare la viata mea, la acest capitol. Eram studenta si vroiam sa-i plac unui coleg caruia ii placeau schiloadele, asa ca dimineata, pe stomacul gol beam otet de mere, diluat cu apa. Iti dai seama ce dureri m-au luat pe mine, dupa vreo saptamana?
Acum, cand scriu, pot sa spun ca durerile acelea au fost similare cu cele cand am urmat cura cu limonada.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Noi 2011, 10:19 
Neconectat

Arina, la un moment dat am avut o tentativa de epurare a organismului cu grapefruit. Am inceput cu una si am continuat asa pana am ajuns la 15/zi. Le mancam pur si simplu, ori de cate ori imi aduceam aminte. Nu mi-au placut niciodata acriturile acestea de fructe, dar de atunci sa nu le mai vad in ochi. Am rezistat pana in ziua a 15, dar dupa, am renuntat. Ar fi fost necesara inca o zi cu 15 fructe si apoi se descrestea pana ajungeam la una.
Nu stiu cat mi-au curatat arterele, dar m-a vindecat de a mai degusta acest fruct.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Noi 2011, 10:22 
Neconectat

Dieta de toamna, un mod rapid si sanatos de a pierde kilogramele in plus

Se spune ca in anotimpul rece oamenii au tendinta de a manca mai mult si adauga ceva kilograme in plus. Totusi, toamna poate fi un anotimp minunat pentru a pierde in greutate, deoarece avem la dispozitie multe fructe si legume.
In primul rand dieta de toamna, include sase mese, trei principale si trei gustari. In mod obligatoriu gustarile vor fi alcatuite din portii medii de fructe si legume: mere, gutui, pere, struguri, morcovi, telina, gogosar, ardei.
Aceste fructe si legume nu numai ca iti dau energie, te ajuta sa te mentii in forma, dar iti ajuta si sistemul imunitar sa se pregateasca pentru sezonul rece, deoarece sunt foarte bogate in fibre, vitamine si minerale.
Mesele principale ar trebui sa fie constituite, la randul lor, din produse cu un nivel caloric scazut.
Produsele optime pe care poti sa le incluzi in aceste meniuri sunt carnea de curcan, ouale fierte, branza slaba, cerealele integrale.
Micul dejun poate fi constituit din cereale integrale amestecate cu iaurt si un pahar de suc de morcovi sau un ou fiert cu doua felii de paine integrala. La pranz poti servi un gratar de piept de curcan cu legume sau cartofi la cuptor cu putina branza degresata. Cina ar trebui sa fie mai usoara asa ca orienteza-te spre legume la gratar sau facute la aburi sau o salata de morcovi, cu telina si un pipt de pui fiert.

Incearca sa eviti consumul de cafea si alcool si bea cat de multe sucuri din legume si fructe. Inlocuieste cafeaua cu ceaiul verde si zaharul cu mierea de albine.
O gustare sanatoasa poate fi constituita si din cateva nuci, migdale sau semnte de flaorea soarelui care sunt bogate in oligoelemente si iti dau mai multa energie.

Cand ai pofta deceva dulce, poti alege un mar copt cu nuci, dar fara zahar sau un iaurt cu miere de albine.

Daca frigul te tine in casa si nu ai chef sa mergi la sala, incearca sa faci cateva exercitii simple, chiar la tine acasa, dimineata, in fata ferestrei deschise. Nu omite genoflexiunile, fandarile si cateva abdomene. Daca ti se pare plictisitor incearca sa iti cumperi o minge mare medicinala si foloseste-te de ea pentru a-ti face exercitiile mai interesante.

http://www.acasatv.ro

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Noi 2011, 10:24 
Neconectat

Eu, daca as urma sfaturile de mai sus, sigur m-as ingrasa. Cerealele ma ingrasa.

Mi-am cumparat o noua tura de ceai verde.

Va pupic pe toate si va doresc ambitie si vointa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Noi 2011, 10:47 
Neconectat

Silvia Har scrie:
Mi-am cumparat o noua tura de ceai verde.
Silvia si fetelor, eu incerc sa renunt la dulce - zic incerc, fiindca mai iau cate o lingura de miere de albine, iar la paine nu pot renunta. La magazin nu iau dulciuri, fiindca daca le iau, le mananc. Asa ca trec gratios pe langa rafturile cu ciocolata & co. si incerc sa ma abtin.

Ceai verde beau si eu, doar o cana pe zi spre dupa amiaza. Face bine.

Pupici si multa ambitie (lucru care mie imi cam lipseste - ma tin o perioada de treaba si apoi iar cad "in pacat").

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Noi 2011, 08:03 
Neconectat

Georgeta, eu consum lamai de fel, nu am probleme. Ieri ar fi trebuit sa fiu la ziua cu 3 lamai, insa mama a luat atitudine. In schimb, mi-am stors doua lamai in 2 litri de apa si am incercat sa beau pe parcursul zilei. Cum nu prea consum apa recomandata zilnic, ma bucur ca ieri am baut cam 7 pahare (inca un pahar si sticla era gata). Cred ca tot asa voi proceda si in continuare si nu ma voi mai gandi la cele 7 lamai pe zi.
Silvia, dieta ar fi putut promite si 19 kg in 10 zile, ca eu tot nu m-as gandi sa o tin. Drastica? Mi se pare ca este prea putin spus.
Saptamana aceasta am mancat de toate. De la sarmalute, la cativa cartofi prajiti si am ajuns chiar sa mananc si cateva napolitane glazurate. In schimb, nu mi-au lipsit rodiile si grapefruit-ul. Deja ma gandeam la pactul facut si ca astazi voi sta numai pe aparat. Ei bine, astazi cantarul meu arata aceeasi greutate 71, prin urmare imi pun pofta in cui de la pernutele cu branza, dar nici nu sunt obligata sa fac 2 ore de vibromasaj. Hi! Hi! Hi!
Ma gandesc ce voi face si ce va fi de maine. Pf, greu este cu kilogramele astea in plus!

Sa auzim de bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Noi 2011, 16:51 
Neconectat

Luni m-am cantarit si am aflat ca am dat jos 1 kilogram. Nu are nici o logica intrucat nu am facut nimic in plus fata de saptamanile trecute.

Si, acum, pentru amuzamentul vostru:
Oamenii de stiinta sustin ca organismul uman creste doar pana la 25 de ani.
Burta mea inca n-a aflat si cred ca si fundul meu se considera inca tanar.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Noi 2011, 16:54 
Neconectat

Silvia m-ai facut sa rad.
Eu desi am facut ceva deosebit fata de saptamana trecuta, tot nu am slabit. Sa fie oare de vina si o anumita perioada care se apropie? Sau pot spune la fel ca tine ca burta n-a aflat si fundul crede ca este inca tanar?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Noi 2011, 17:11 
Neconectat

Elza, perioada este de vina.
Si ca sa ne amuzam: O dieta echilibrata inseamna cate o prajitura in fiecare mana.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Noi 2011, 11:43 
Neconectat

Daca tot ne amuzam:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 25  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: