|
Acum este 01 Mai 2026, 04:17
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Popescu Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Efemer - goblen lucrat de Mona Scris: 01 Noi 2011, 14:22 |
|
|
|
Inceputul este promitator. Sa ai mult spor, draga mea. O sa urmaresc cu mare drag episoadele tale. Te imbratisez cu drag.
_________________ Rodi - Gargarita-Ocean-de-Iubire-si-Emotii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Efemer - goblen lucrat de Mona Scris: 01 Noi 2011, 14:29 |
|
|
|
Mona, stiu cat iti este de drag acest model. Aripioare la ac iti doresc. Eu te voi urmari cu mult drag.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Mona J
|
Subiectul mesajului: Re: Efemer - goblen lucrat de Mona Scris: 01 Noi 2011, 18:35 |
|
|
|
Adelina, nu am gasit inca acul fermecat, dar am avut ceva mai mult timp liber si, in plus, entuziasmul ca am inceput acest model. Nadina, Ovidia si Nico, sper sa nu va dezamagesc si sa va placa serialul meu pana la capat. Ralu, cred ca ai dreptate si am impresia ca partea cu care am inceput eu este cea mai usoara si totusi mi-a dat batai de cap. Este prima oara cand incerc sa cos pe culori, pe diagrame si asta parca mi-a adus mai mult spor. Abriela, te astept alaturi de mine, pentru ca sunt convinsa ca vei reusi sa termini modelele tale repede. Rodi, iti multumesc mult. Va imbratisez cu drag.
_________________ Mona - Gargarita-Gingasie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Efemer - goblen lucrat de Mona Scris: 01 Noi 2011, 19:38 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Mona, ai inceput un model care pe cat este de frumos, pe atat este de dificil. Dovada sta primul episod. Efemer este si la mine in ladita (cadou primit de la o gargarita misterioasa), dar nu stiu cand ma voi incumeta sa il incep. Iti doresc mult spor si sper sa vii repede cu un nou episod.
Cu o calda imbratisare,
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Efemer - goblen lucrat de Mona Scris: 02 Noi 2011, 04:37 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Wow, Mona, de cand l-ai inceput, ai avansat enorm de mult. Lucrezi foarte frumos si am sa te urmaresc cu drag in acest serial. Te imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
ilyes alina ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Efemer - goblen lucrat de Mona Scris: 04 Noi 2011, 08:42 |
|
Membru din: 29 Apr 2009, 02:35 Mesaje: 1610 Locatie: Lugoj Nume forum:1
|
|
Mona, prietenul tau este superb. Eu ma lupt cu el de aproape un an. Este cel mai complicat model pe care l-am lucrat pana acum, dar la final va fi cea mai mare realizare a mea. Mult spor, draga mea. Te pup.
_________________ Gargarita-Primula-de-Seara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Albei Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Efemer - goblen lucrat de Mona Scris: 04 Noi 2011, 09:23 |
|
Membru din: 02 Dec 2009, 16:28 Mesaje: 1745 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Mona, spor la cusut. Ai o minunatie de model.
_________________ Dina - Gargarita-Sinceritate
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Efemer - goblen lucrat de Mona Scris: 04 Noi 2011, 16:38 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Mona, ce serial incantator ne vei prezenta. Abia astept sa descopar acest model episod dupa episod. Spor la cusut.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Efemer - goblen lucrat de Mona Scris: 06 Noi 2011, 09:13 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Ce frumusete de verdeata a aparut la tine pe panza, draga mea. Mult spor sa ia in continuare si sa revii curand cu noi episoade. Pupici.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Mona J
|
Subiectul mesajului: Re: Efemer - goblen lucrat de Mona Scris: 07 Noi 2011, 10:32 |
|
|
|
Onuta, te astept cu drag alaturi de mine. Si Toamna ta este foarte complicata asa ca esti gata antrenata. Danuta, zilele acestea nu am avut internet si am gasi consolarea in goblenul meu. Acum ma lupt cu diagrama numarul 3 si cand va fi gata voi veni cu un nou episod. RamonAli, am urmarit cu drag serialul tau si am vazut cat este de complicat. Sper sa reusesc sa-l duc pana la capat. Pentru mine cel mai greu a fost pana acum Intoarcerea in Paradis. Aveam impresia ca nu o sa-l mai termin niciodata. Dar ce mandra sunt acum. Alia, sper sa va placa pana la capat serialul meu. Dina si Lena va multumesc pentru vizita. Acum a fost o perioada cand am putut sa aloc mai mult timp goblenului si am profitat de ea. Va multumesc tuturor pentru vizita si va mai astept cu drag.
_________________ Mona - Gargarita-Gingasie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|