Topic: Bancul zilei by Parvu Irina (61 mesaje), la 17-12-2007 Un tanar absolvent al sectiei de Management era foarte incantat de postul pe care se angajase intr-o importanta companie multinationala. In prima zi suna la Bufet, tipand in receptor:
- Adu-mi o cafea! Si viteeeeeza!
La celalt capat al firului raspunde o voce grava:
- Cred ca ai format un numar gresit; stii cu cine vorbesti, neam de cretin?
- Nu, raspunde tanarul angajat.
- Eu sunt Directorul General, imbecilule!
- Dar tu stii cu cine vorbesti, dobitocule? tipa tanarul mai tare ca prima data.
- Nu, raspunde Directorul surprins.
- Perfect! ...si inchide.
Replica: Rabdare, by cucos catalina (1633 mesaje), la 18-12-2007 Un copil la gradinita.
Un copil, la gradinita, incearca sa isi incalte cizmulitele. Pentru ca nu se descurca, a cerut ajutor educatoarei. Cu tot trasul si impinsul, cizmulitele nu voiau nicidecum sa intre. Pana cand a reusit totusi sa il incalte, educatoarei i-au aparut broboane de transpiratie pe frunte.
De aceea, aproape ca i-au dat lacrimile cand copilul i-a zis:
-Doamna, dar sunt puse invels...
Intr-adevar, erau pe picior gresit. Nu a fost cu nimic mai usor sa ii scoata cizmulitele decat sa i le puna, totusi a reusit sa isi pastreze calmul pana cand iar cizmulitele erau incaltate, tot cu sudoare pe frunte, dar de data aceasta asa cum trebuia. Insa atunci baietelul a zis:
-Cizmulitele astea nu sunt ale mele!!
In loc sa strige la el:"De ce nu mi-ai spus?", educatoarea si-a muscat buza si inca o data s-a chinuit sa il descalte. Cand s-a terminat chinul descaltatului, baietelul i-a spus:
-Sunt cizmulitele flatelui meu. Mama mi-a zis sa le incalt pe astea azi.
Acum ea nu mai stia ce sa faca. Sa planga sau sa rada? A reusit totusi sa stranga suficienta rabdare pentru a se lupta din nou cu cizmulitele. Cand, in sfarsit, l-a incaltat, inainte de a-l trimite afara la joaca, l-a intrebat:
- Si acum, unde iti sunt manusile? Trebuie sa ti le pun in maini ca sa poti pleca afara!
- Le-am bagat in cizmulite ca sa nu le pield.
Replica: Cu blonde by Marian Topala (538 mesaje), la 18-12-2007 O blonda isi cumpara un Porsche ultimul tip, rosu, misto, ce mai! Pe
drum i se strica masina si ca orice sofer deschide capota si vede ca nu
mai are motor. Speriata, nu stie ce sa faca, dar cand colo opreste alt
Porche rosu, alta blonda. Intreaba:
- Ce ai patit?
- Nu stiu, cred ca mi-am pierdut motorul pe drum..
- Nu-ti fa griji ca ai unul de rezerva in portbagaj.
Replica: Avocatul secretarei by cucos catalina (1633 mesaje), la 18-12-2007 Seful catre secretara:
- Cine ti-a spus ca, doar pentru ca te-am sarutat de cateva ori, ai dreptul sa lenevesti toata ziua?
- Avocatul meu.
Replica: Precautie by Nicolae Orban (193 mesaje), la 19-12-2007 Doi electricieni pe un stalp de inalta tensiune. Unul din ei vede o batranica trecand pe acolo si i se adreseaza:
- Ne dati, va rog frumos, sarma aia rosie?
Batranica ridica sirma si le-o da, la care electricianul ii spune celuilalt:
- Vezi, ti-am zis eu ca aia rosie e nulul!?
Replica: Oglinda, by cucos catalina (1633 mesaje), la 20-12-2007 -Mami! Tata iar s-a imbatat!
-De unde shtii?
-Barbiereshte oglinda din baie.
Replica: Bancul zilei by Stanoiu Constantin (257 mesaje), la 20-12-2007 Prezicatoarea catre o studenta:
- In viata d-tale in curand o sa apara un barbattanar: va fi foarte dragut, cu ochi albastri, obrajii roz, dar cu par putin si va cantari 4 kg...
Replica: - Tata, cum am am aparut eu pe lume? by Serban Birtalan (347 mesaje), la 21-12-2007 - Mah, fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli!
Pai, eu si cu maica-ta intr-o zi am intrat intr-o camera de chat a Yahoo-ului.
Am aranjat apoi o intalnire via e-mail cu maica-ta si ne-am intalnit intr-un internet cafe virtual.
Ne-am strecurat intr-o camera privata, unde maica-ta a fost de acord cu un download din hard-ul meu. Imediat ce eram gata de upload, am descoperit ca nici unul dintre noi nu folosise firewall-ul si fiindca deja era prea tarziu sa dam delete, noua luni mai tarziu a aparut un mic popup binecuvintat care a tipat din toti rarunchii:
You`ve got a m@le!