Acum este 13 Aug 2026, 08:17

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 07 Noi 2011, 09:31 
Neconectat

Nume forum:1
Da Adelina, vor fi 9 premii.
Citat:
Si daca pentru un premiu nu lupta nimeni?
Tocmai de aceea am zis sa alegem premiile inainte, sa dam un sir de denumiri pentru fiecare loc, iar gargaritele sa aleaga cate 2 modele pentru fiecare loc.
Adunam voturile, si modelele care au cele mai multe voturi vor fi puse in joc.
De exemplu:
Locul I - model a, model b, model c, model d, model e, model f, etc..
Locul II - model a, model b, model c, model d, model e, model f, etc..
Locul III - model a, model b, model c, model d, model e, model f, etc..
Fiecare gargarita alege cate doua modele la fiecare loc.
De exemplu eu aleg Locul I - model b si model e, Locul II - model a si model f, Locul III - model a si model b.
La final numaram ce model are mai multe voturi si acelea vor ajunge premiile concursului.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 09:36 
Neconectat

Care este numarul de premii pe care ni-l putem alege?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 09:40 
Neconectat

In concurs, poti opta pentru doua locuri (de exemplu Locul I si Locul III), respectiv doua premii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 09:42 
Neconectat

Onuta, eu cred ca la alegerea premiului se vor intampina foarte mari greutati. Si iti spun si de ce: in concursul de anul acesta s-au inscris 57 de participante, iar modelele TTT sunt 780 in total (dupa calculele mele). Eu zic ca va fi greu sa ne potrivim cate 2 pe acelasi model. Ori lista o va stabili TTT de la inceput si atunci se elimina aceasta problema, ori ramane asa cum a fost si anul acesta, adica sa alegem premiul la final.

In legatura cu regulamentul, trebuie sa il mai citesc, dupa care iti spun si parerea mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 10:14 
Neconectat

Ralu, nu zic nu, dar avem timp berechet sa stabilim modelele.
In final o gargarita va putea alege doua premii (modelele care au fost votate de noi toate, inainte).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 10:51 
Neconectat

Inca de la inceput va spun ca aceasta este opinia mea si nu vreau sa deranjez pe nimeni.
Sunt de acord cu Ralu ca sa nu se mai puncteze modelele din ladita chiar daca eu am primit o gramada in acest mod. Nu toate gargaritele au posibiliteatea financiara de a achizitiona modele noi.
Nu sunt de acord cu unele puncte de la Onuta. Pe mine nu ma atrage sa aleg dinainte premiul. Anul acesta am lucrat nu pentru a avea ceva in schimb, ci pentru mine. Daca pot avea si un premiu este si mai bine. Ma bucur cand ma felicitati, iar un dar este excelent. Daca am indeplinit conditiile imi place sa-mi aleg eu din disponibilitate.
Nu mi se pare corect ca eu, de exemplu, as putea castiga 2 x 4 = 8 premii pe an vizavi de o alta gargarita care din anunite motive, ori nu a putut sa lucreze ori are o viteza mai mica. Asa in formatul actual mai mult de 2 modele pe an nu am dreptul. Iar celelelte se pot imparti intre celelelte gargarite. Asa ar fi egalitate intr-un anume mod. Si asa nu toate gargarite isi pot alege premiile pe care le vor. Iar cine vrea un model special exista acel extrapremiu.
Nu mi se pare corect sa imi aleg eu premiul dupa site. Mi-ar placea sa fie ca acum, in fiecare luna TTT sau Monica sa ne spuna daca este vre-o disponibilitate cu aceste premii, cate sunt si care. Efortul fianciar facut de firma este mare si sa nu uitam asta.
Dragele mele, repet asta este doar o opinie. Eu sunt multumita ca mi-am ales 2 modele drept recompensa si mi-ar placea ca si celelete surate sa faca la fel.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 11:09 
Neconectat

Ovidia, tu iti alegi premiul, dar exista posibilitatea sa il castigi sau nu. Depinde cine mai alege respectivul premiu, iar in functie de cum lucreaza fiecare, va castiga sau ba.
Nu are de ce sa ma deranjeze, fiecare are dreptul sa isi spuna parerea. Eu ceea ce am scris referitor la noul concurs au fost tot pareri. Prin noua modalitate de premiere am vrut sa ating spiritul de suspans si competitie intr-un concurs, lucruri ce in concursul din acest an nu exista.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 14:04 
Neconectat

Draga Onuta sunt de acord cu tine.
Nu ca le-as castiga daca le-am ales. Doar ca exista posibilitatea ca intr-un an sa castig 8 in loc de doua. Punem cazul ca ma apuc si cos numai la goblen tot anul (trimestrul). Astept pana in ultima clipa si facandu-mi o strategie fata de anul in curs (gargaritele care au optat pentru premiu si cat au putut sa lucreze) aleg modelele la care am cele mai multe sanse. Asta ar tine mai mult de noroc si nu de lucru propriu-zis. Eu spun cazul meu. Prefer sa cumpar modelul decat sa stau sa ma lupt pentru el. Sunt tare comoda. Oricum ar fi, doresc ca totul sa se desfasoare cu bine si sa castige cea mai buna gargarita.

Mai exista insa un lucru care nu ma convinge. Daca o gargarita se hotaraste sa participe la concurs dupa ce deja s-a inceput, nu mai poate. Deoarece nu mai are dreptul sa isi spuna preferintele si trebuie sa il astepte pe urmatorul adica peste 3 luni sau 1 an.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 15:00 
Neconectat

Ovidia, desi suparata pe ale mele, mi-ai smuls un zambet.
Dupa cele 3 luni am putea pune o conditie: gargarita care a castigat 2 premii poate participa la respectivul concurs, dar premiul il va oferi cadou altei gargarite. De exemplu, mie mi-ar face placere ca prin munca mea sa castig un premiu si sa surprind o gargarita.
Citat:
Astept pana in ultima clipa si facandu-mi o strategie fata de anul in curs( gargaritele care au optat pentru premiu si cat au putut sa lucreze) il aleg modelele la care am cele mai multe sanse.
Nu prea inteleg asta, cu ultima clipa. Exista o regula ca nu sunt acceptate modelele aparute miraculos, in plus exista si episodul de siguranta.
Intr-adevar, aici tine si de strategia si dorinta fiecarei gargarite, dar modalitatea de a lucra pe tot parcursul concursului si la final sa postezi ce ai lucrat si sa iti alegi locul, nu este o strategie.
Citat:
Eu spun cazul meu, prefer sa cumpar modelul decat sa stau sa ma lupt pentru el.
Poate multe dintre gargarite gandesc ca tine, dar daca tot avem un concurs sa traim si starile ce ar trebui sa existe intr-un concurs.
Citat:
Daca o gargarita se hotaraste sa participe la concurs dupa ce deja s-a inceput nu mai poate. Deoarece nu mai are dreptul sa isi spuna preferintele si trebuie sa il astepte pe urmatorul adica peste 3 luni sau 1 an.
Drepturi ar avea, sanse sa castige nu prea.
Ideea mea pentru premiere nu o fi una din cele mai bune, dar ar fi bine sa ne gandim si la altceva unde sa includem in termenul concurs si competitia.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 15:44 
Neconectat

Onuta, eu cred ca totusi acest tip de concurs ingradeste un pic accesul la el. Eu sincer, tot nu prea am inteles cum este cu alegerea premiilor, iar faptul ca alte gargarite nu se vor putea inscrie, mi se pare un pic restrictiv. Ai dreptate ca asa poate fi competitiv, dar eu am observat ca atunci cand au fost concursurile lunare, rar se mai postau si episoade in plus, pentru ca pana la urma, ori lucrezi, ori postezi si scrii.

Pentru a schimba si retrezi competitia, putem face un concurs pe 3 luni, dar cu regulile "cele vechi", adica la final se vor premia primele 9 gargarite. Sau mentinem tipul de concurs de acum si il facem pe 4 luni.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: