Acum este 30 Apr 2026, 21:44

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 112 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Bucurie, iarna- goblen lucrat de Danuta
MesajScris: 07 Noi 2011, 04:13 
Neconectat

Nume forum:1
Va multumesc de mii de ori, fetelor.
Sunt super incantata de acest model. (In paranteza, super este modul meu de-a vorbi, sa stiti, cred ca mi s-a lipit de aici de a mexicani!) Este dragalas, merge usor si simt ca am spor.

Marie, draga mea, sunt incantata sa te revad. Asa e, daca nu pot avea iarna altfel, macar cu o zapada cusuta si tot o aducem aici. Bietul Albert imi tot spune ca atunci cand mergem in Romania o sa vedem zapada, dar eu am sa ajung din nou pe acolo prin vara, asa ca de unde zapada. Mai degraba am sa ajung in Statele Unite ca sa o cunoasca, dar o sa mai treaca ceva timp pana atunci.
In rest, aici este cald, frumos, noaptea mai este ceva racoare, dar nimic prea interesant. Mai miroase putin a iarna dimineata si seara, cand cade frigul.
Sa stiti ca aici se decoreaza de Craciun inca de pe acum. Se pun multe luminite pe case, incep sa imbrace bradul, magazinele sunt pline cu articole de Craciun. Acest lucru intr-un fel creeaza atmosfera de sarbatoare de iarna. Dar eu nu pot uita copilaria mea la Galati, cand ningea si totul parea magic cand priveam noaptea de la fereastra mea de la etajul 6. Am multa nostalgie in suflet pentru acele momente, desi cautam si aici sa oferim ceva frumos copiiilor. Aproape in fiecare an am impodobit bradul, avand pe fundal muzica de Craciun si muzica veche, de prin anii 40.

Sper sa revin aceasta saptamana cu un nou episod. Am inceput sa impletesc fularul omuletului de zapada.

Va pup si va doresc numai bine in aceasta noua saptamana.

P.S. Pentru fetele de la TTT, am o mica intrebare: nu v-ati gandit la un model de goblen cu faimosul Lighting McQueen din filmul Cars? Nu stiu daca este posibil, dar ma gandesc ca poate ar avea mult succes. Am observat ca suntem multe gargarite cu baieti pe aici.
Va imbratisez cu drag.

Danuta, Lighting McQueen ar fi o joaca pentru oricare din creatorii nostri, dar nu stim cat succes ar avea un astfel de goblen.
Trimite o imagine la firma, totusi.
Iti trimit si eu o calda imbratisare de la Focsani.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 10:30 
Neconectat

Danuta, este superb modelul ales de tine.
Iti doresc mult spor, draga mea.
Pup manutele printilor tai, iar pe tine te imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 10:45 
Neconectat

Danuta, este plin de magie modelul ales de tine, dar si modul in care ni-l prezinti. Imi place ca intram in spiritul Craciunului, perioada din an pe care multi o prefera.
Si eu, in fiecare an, imi propun sa cos un model pentru Craciun, dar niciodata nu sunt pregatita corespunzator. Anul acesta ma voi delecta cu serialul tau.
Aripioare la ac iti doresc in continuare, iar in seara de Ajun, in acest an, pe langa bradut si colinde sa stea si aceasta Bucurie, iarna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 10:47 
Neconectat

Danuta, imi place tare mult modelul ales de tine. Iti doresc mult spor si sa-l dai gata cat mai repede. Cat despre faimosul Lighting McQueen, Mihaita ar fi mai mult decat incantat daca mami i-ar pune asemenea goblen in camera lui.
Te imbratisez cu mult drag si te voi urmari cu multa placere.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 10:51 
Neconectat

Danuta, acum am descoperit povestea ta de iarna. Banuiesc ca il lucrezi pentru camera copilasilor. Si pentru ca iti este asa dor de iarna cu zapada si de Galatiul nostru drag, am ceva pentru tine.

Sunt facute noaptea si nu chiar foarte clare, dar este atat de romantica faleza imbracata in alb, nu crezi?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 10:56 
Neconectat

Danuta, urmarind goblenul tau, poate ca asa imi va mai trece dorul de zapada. Va ramane in schimb dorul de sarbatorile noastre romanesti.
Te pupic si iti doresc sa-l termini repede.
Mi-a placut ca ai adus vorba despre Cars. Copilul meu, la 2 ani si 3 luni este innebunit. I-am cumparat camionul impreuna cu protagonistul si cu Bucsa si este incantat, putin spus. Nu iese din casa fara ei, ii cara peste tot.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 15:29 
Neconectat

Danuta, este tare haios modelul tau si cred ca este o adevarata bucurie sa vezi cum apar pe panza ta toate acele animalute. Iti doresc mult timp liber si spor la cusut, si cine stie, la finalul povestii, poate ne inviti la o bulgareala.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 18:44 
Neconectat

Danuta, cred ca le vei aduce o mare bucurie micutilor tai in iarna asta cand vei finaliza modelul.
Mult spor sa ai.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Noi 2011, 03:54 
Neconectat

Dragele mele, va multumesc. Cuvintele voastre sunt intotdeauna un balsam pentru sufletul meu.

Incep prin a-ti comenta, draga Monica, asa cum de fapt poti sa si observi ca avem reactii referitoare la propunerea mea, ca sunt sigura ca ar avea succes. Eu, in general, nu sunt fanul marketingului, dar cred ca o bucurie pentru un copil niciodata nu se poate nega. In plus, cred ca ar iesi un goblen frumos, avand in vedere nuantele fierbinti de rosu pe care le are acest indragit personaj. Nu stiu, poate ar merge singur sau impreuna cu Mate sau cu alte personaje. Eu aveam aceasta intriga in mine de mult timp si am vrut sa profit de ocazie si sa o expun, pentru a cunoaste parerea voastra in primul rand. Mentionez de asemenea, ca ma incanta toate modelele noi pe care le creati, cu fiecare zi va perfectionati in arta de a crea aceste minunate imagini.

Ah, Arina, sa stii ca cu toata aparenta mea de pragmatica si insensibila, ma emotionez foarte usor si nostalgia de multe ori imi tine companie, mai ales cand vine vorba de orasul meu. M-au incantat imaginile si iti multumesc ca te-ai gandit la mine.

Eli, sa stii ca faptul ca baieteilor le place acest model, ma face sa-l cos cu mult drag.
Te imbratisez.

Abriela, esti o dragalasa ca intotdeauna. Da, imi place cum se infatiseaza usor imaginea sub ochii mei, acum cos la fular, aproape am terminat o jumatate din el. Mi-ar placea o bulgareala, sa stii.
Te pup.

Alia, si mie mi-e dor de sarbatorile de la noi. Caut sa le aduc oarecum si aici. Am de gand pentru inceput sa fac in casa o curatenie pe cinste. Chiar vroiam sa va intreb, pe cand se incepe curatenia generala de iarna? Dupa aceea, nu stiu daca plecam de Craciun la plaja (!), dar cred ca de Revelion ramanem pe aici, sper macar sa fac ceva de mancare si o salata de fructe, s-ar putea sa mergem acasa la o cunostinta.
Cat despre Cars, asa sunt si copiii mei, chiar si Cedric este innebunit dupa Daduvin (adica Rayo McQuuen, cum i se spune aici).

Draga Ioana, si eu sper sa-l termin repede, mi-ar placea sa cred ca pana la Craciun, desi... cine ste. Luasem elan, dar nu-mi place sa stau toata ziua numai la goblen, ma face sa ma simt vinovata ca nu fac si altceva. Astazi, de exemplu, m-am apucat de croit cersafuri, fete de perne pentru noi si saltele la pisici. Asta ca sa mai variem meniul. Ha, ha, ha! Sunt sigura ca si lui Mihaita i-ar placea modelul cu acel personaj.
Te pup.

Mona, iti multumesc, asa e, sper si eu sa-l pot pune sub bradut. Ma fascineaza sarbatorile de iarna, imi dau senzatia de un nou inceput, de a incerca sa fim mai buni cu fiecare zi ce trece, sa fim mai toleranti, sa iertam. In ultima vreme ascult numai melodii de Craciun.
Te imbratisez cu drag.

Finuta draga, iti multumesc. Si eu iti urez toate cele bune. Manutele copiiilor le-am mancat deja de atatea pupaturi, eu sunt pupacioasa rau cu ei si cu sotul. Mi-a ramas de la mamica, care este tare dragastoasa, sarmana. Sper sa o pot aduce aici pe la anul, ca sa nu mai sufere de dorul nostru.
Te imbratisez cu drag si ii pupacesc si eu pe copilasii tai superbi.

Va doresc o saptamana cat mai interesanta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Noi 2011, 12:37 
Neconectat

Danuta, cat de mult ma regasesc in unele cuvinte scrise de tine, in legatura cu dorul de casa.
Imi place tare mult goblenul inceput. Ai adus niste veverite tare frumoase si ghiduse, parca ar fi veveritele din filmul cu Alvin.
Iar despre Lighting McQueen iti spun ca si Tony este mare fan, are foarte multe masinute, jocuri, postere cu aceste masini frumoase. Cand am fost la o petrecere prin septembrie, chiar a cerut sa fie pictat pe fata ca Lighting McQueen.
Te pup dulce, te imbratisez cu mult drag si iti zambesc.

Ultima oara modificat de Admin pe 08 Noi 2011, 13:57, modificat de 2 ori in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 112 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: