Acum este 13 Aug 2026, 10:13

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 09 Noi 2011, 13:41 
Neconectat

Nume forum:1
Popescu Alexandra scrie:
Si mie imi place ultima forma de regulament.
Cat despre moderatoare, sunt de acord sa participe si ea, si sa primeasca premiu pentru munca ei ca moderator, cat si premiu daca acumuleaza suficiente puncte.
Ideea de competitie este foarte buna.
Si eu sunt de acord.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Noi 2011, 22:07 
Neconectat

Dragut Raluca scrie:
Regulament:
12. O gargarita se poate inscrie in concurs cu cate modele de goblen doreste, regulile se vor aplica pentru fiecare model de goblen/serial in parte.
Ralu, nu ti-a fost greu cu atatea modele? Nu ar merge cu un numar limitat de modele, concomitent?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Noi 2011, 22:13 
Neconectat

Dragut Raluca scrie:
Regulament:
17. Atunci cand o gargarita termina modelul si doreste sa fie punctata, are obligatia sa aduca in acest topic (topicul pentru concurs) o imagine cu finalul la modelul inscris si sa specifice cati centimetri a lucrat in cadrul concursului la modelul respectiv.
18. La finalul concursului, fiecare gargarita are obligatia de a aduce stadiul in care este modelul cu care s-a inscris in concurs si sa specifice cati centimetri are lucrati in cadrul concursului. In cazul nerespectarii acestei reguli, modelul respectiv nu va fi punctat. Daca exista gargarite care nu reusesc sa numere cm2 lucrati, este obligatorie aceasta specificare la momentul prezentarii finalului unui model.
Imi place precizarea; numaratul punctelor nu trebuie sa cada in sarcina moderatoarei.
Este OK.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Noi 2011, 22:22 
Neconectat

Milos Cosmina scrie:
Ralu, nu ti-a fost greu cu atatea modele?
Ralu, eu te declar eroina gradinii, pentru tot ce ai facut numai in cadrul acestui concurs (lista ar fi foarte lunga). Nici nu vreau sa ma gandesc cat efort, dar mai mult, cata atentie a trebuit sa acorzi unui concurs de astfel de dimensiuni si atat de longeviv.
Ma inclin cu respect.

Pentru tine, Ralu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Noi 2011, 22:54 
Neconectat

Cosmina, nu cred ca am putea limita numarul de modele in concurs, deoarece fiecare are ritmul ei, iar unele dintre noi lucreaza modele mai mari, deci putine in concurs, altele mai mici, deci mai multe in concurs. Sau poate refereai la inscrierea concomitenta a prea multor modele?

Anca, eu m-am obisnuit deja si din reflex cand vad un episod postat, deschid si Excel-ul si notez episodul. Singurul regret este ca, uneori vad multe topice in care este cate un mesaj nou si banuiesc ca este si un nou episod, si regret ca nu intotdeauna ma pot opri sa si scriu ceva, pentru ca trebuie sa le vad pe toate si sa le insemnez. Trebuie sa iti intri in mana, pe urma este mai usor. Timpul liber este mai greu de gasit.
Iti multumesc pentru flori, sunt pe gustul meu.
Te imbratisez cu drag si trimit un pupic si Claudiei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Noi 2011, 11:10 
Neconectat

Milos Cosmina Elena scrie:
Imi place precizarea; numaratul punctelor nu trebuie sa cada in sarcina moderatoarei.
Este OK.
Draga Cosmina, eu nu as vrea ca sa-mi numere mie moderatoarea punctele. Ea trebuie sa verifice daca ceea ce am scris este si adevarat.
Iar eu ma gandesc cu frica la urmatorul concurs ca vreau sa incep Cina cea de taina. Cum eu lucrez pe culori ar fi un paradox ca eu sau cine modereaza sa stam sa numaram fiecare punctulet in parte. In 3 luni nici macar un sfert nu as termina din model, iar atata munca nu ar fi de folos nimanui. Anul acesta m-am ferit sa las un model neterminat. Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Noi 2011, 12:36 
Neconectat

Da, Ralu, ma refeream la inscrierea concomitenta: o gargarita sa poata lucra cite modele vrea si poate, dar sa nu aiba mai mult de 3, sa zicem, incepute, inscrise in concurs si neterminate; asta, zic eu, ar duce si la evidenta mai usoara a punctelor.

Ovidia, si eu la fel, dar de multe ori am vazut cereri ca Ralu sa numere punctele; mie mi s-a parut ca se abuzeaza de timpul si de bunatatea ei. Hai ca numeri o data, de doua ori, dar nu de fiecare data; sa invete fiecare sa-si aproximeze macar sau daca nu, "babeste", cum se zice: uite cum aratau diagramele mele atunci cind am participat prima data la concurs cu Convoi in apus si am vrut sa stiu precis cite puncte am lucrat, deoarece nu terminasem modelul:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Noi 2011, 12:45 
Neconectat

Cosmina, eu cred ca asta sta la latitudinea moderatoarei, daca vrea sa se ocupe de un numar nelimitat de goblene sau sa specifice un numar maxim cu care sa se poata inscrie.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Noi 2011, 12:59 
Neconectat

Desigur, dar ma gindeam ca ar fi practic si pentru cine coase.
In plus, altfel tii evidenta cm lucrati daca ai, sa zicem, 2 modele terminate, decat la 5 incepute si in lucru.
Eu, de exemplu, nu incep mai mult de 2 modele concomitent, iar faptul ca imi doresc sa mai cos inca unul ma motiveaza sa termin ce am inceput.
Era doar cu titlu de sugestie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Noi 2011, 23:05 
Neconectat

Draga Cosmina, sunt de acord cu tine ca nu trebuie sa abuzam de moderatoare. Si eu ma gandesc cum as putea coase acel model fara sa dau batai de cap. Mai mult de 2 modele concomitent nu mai incep deoarece ma incurc in ele. Sincer nici nu poti spune vreunei gargarite ca nu are voie sa inceapa decat un anume numar de modele. Fiecare are ritmul si placerile ei.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: