Acum este 21 Iul 2026, 23:20

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 641 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 65  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite
MesajScris: 10 Noi 2011, 17:24 
Neconectat

Nume forum:1
Draga Mona, sa dea Domnul sa-ti fie bine, la fel si bebelusului. Te felicit si-ti doresc sanatate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Noi 2011, 20:24 
Neconectat

Va multumesc mult.
De vreo doua zile incercam sa gasesc cele mai potrivite cuvinte sa va dau vestea si mi se parea ca niciun cuvant nu este suficient de bun. Aveam emotii.
Dar acum, cu adevarat m-am simtit inconjurata de dragostea si de caldura voastra, parca erati toate aici in jurul meu.
Va multumesc inca o data.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Noi 2011, 21:05 
Neconectat

SI te vom stresa in continuare, Mona, caci doar suntem curioase pana la final.
Oricum, nu ezita sa intrebi daca ai dubii, cu toate ca sunt sigura ca acolo ai toate atentiile necesare.

Gargarite dragi, eu pot doar sa va povestesc din experienta mea si sa recomand anestezia epidurala in cazul in care se poate face nastere naturala. Stiu ca in Romania sunt foarte putine spitale unde se face, si poate ca este si la plata. Eu am avut norocul ca aici in spital sa se poata face gratis, fata de 1000 euro cat costa in altele parti. Daca vreti sa stiti mai multe, nu ezitati sa ma intrebati.

Pupici pe burtici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Noi 2011, 21:30 
Neconectat

Draga Ioana, iti doresc toate cele bune. Ai sa treci in faza frumoasa a sarcinii, trecand de luna a treia, totul este cat se poate de superb. Nu mai ai probleme, incepi sa ai o aparenta stralucitoare si incepi sa simti copilul in burtica. Te imbratisez cu drag si iti urez sa ai parte de o sarcina cat mai usoara.
Pupici lui Mihaita, ii doresc sa aiba parte de un fratior ca sa se joace mult cu el!

Mona, ce veste minunata ne-ai oferit! Prima sarcina, primele emotii, prima oara cand ai sa-l simti in burtica, primul moment cand ai sa-l pui la piept, sunt atatea premiere frumoase de care ai sa ai parte! Sunt foarte fericita pentru tine si nu pot decat sa-ti urez cele bune. Sa iei acidul folic, este foarte important in primele luni de sarcina si sa nu cari nimic greu. De asemenea, nu lua aspirina, este periculoasa in primul trimestru, cat si in ultimul.

Bica, multe felicitari, eu deja aflasem de aceasta veste, ma bucur mult pentru tine.

Nu ramane decat sa va urez mult succes, viitoare mamici, si sa gustati cat mai mult din aceasta perioada, sa nu va complexati de burtica voastra, sa nu va imbracati cu hainele acelea oribile de insarcinate care ne arata ca niste balene. Eu numai cu bluze normale am umblat toata sarcina, sa mi se vada burta, nu? Ha, ha, ha! Tare mai imi placea burtica mea de insarcinata.

O zi minunata tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Noi 2011, 08:27 
Neconectat

Mona, ce veste minunata. Ma bucur tare mult pentru tine. Sarcina usoara iti doresc.
Ioana, Sonia sper ca va simtiti bine.
Bica, bunicuta draga, sper ca si fetita ta sa aiba o sarcina usoara si sa iti aduca numai vesti bune.

Pot sa va anunt ca si eu voi fi matusica. Tot la primavara. Nazdravanul meu va avea un verisor cu care sa se joace. Sunt tare fericita, mai ales ca fratele meu si cumnata isi doreau de mult timp un copil.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Noi 2011, 09:29 
Neconectat

Draga Nico, felicitari pentru noul membru ce va intra in familia voastra. Ii doresc cumnatei tale o sarcina usoara.
Pup indesat manutele nazdravanului Alexandru.

Mihaita, pe langa faptul ca va avea un fratior sau o surioara, va avea si doi verisori. Cumnata mea din Italia va naste undeva in luna martie, iar cea de aici, din Romania, este cu doar trei saptamani inaintea mea. Deci trei bebelusi vor veni pe lume dintr-un foc in familia noastra.

Draga Danuta, multumesc de sfaturi. La mine sarcina a debutat cu o iminenta de avort, fapt care m-a fortat sa stau mai mult in pat. Acum este bine, mai am cateodata dureri, dar slabut. Astept cu nerabdare momentul cand voi incepe sa simt miscarile pruncului in burtica. Fiind veterana, iti pot spune ca retraiesc cu multa placere toate etapele sarcinii.

Ralu, stiu ca in strainatate se incearca cu tot posibilul ca mamele sa nasca normal. Din pacate la mine nu este cazul, eu neputand sa-l nasc normal pe Mihaita, nu ca nu as fi vrut, dar a tinut foarte mult si de mentalitatea moaselor din maternitatea in care am nascut. Acum merg la un spital particular, este drept ca ma usuca de bani, dar ma simt tratata ca un om, nu ca un animal. Sunt convinsa ca tu cand l-ai nascut pe Dario ai avut parte de toata atentia cuvenita, ceea ce ma bucura nespus, si in acelasi timp ma intristeaza faptul ca in spitalele de stat din Romania nu se pot oferi servicii de calitate.

Sonia, Mona, multi pupici pe burtici, la fel ca si pentru papusa ta, Bica.
O calda imbratisare pentru toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Noi 2011, 09:46 
Neconectat

Draga Ioana, sa stii ca si eu toata sarcina am fost urmarita de un singur doctor, am ales varianta de a merge la vizite private care se fac tot in spital si cu aceeasi doctori, doar ca le platesti si atentia este diversa si aici. Aici, dupa 30 de ani si examenele si ecografiile pe care le faci sunt mai multe decat in mod normal si de aceea am preferat sa am un singur medic si nu sa stau sa explic de fiecare data.
In mod normal, asistenta medicala de aici, iti ofera gratuit 3 ecografii (una pe trimestru) si 3 vizite. Daca doresti sa faci mai multe, le platesti. Costul unei vizite sau a unei ecografii este de 65 euro, asta ca sa ai o idee fata de cat costa acasa.
Practica nasterii naturale depinde si aici de la spital, la spital sa stii. Sunt care o incurajeaza intotdeauna si sunt care nu.
Poate cu noua minune a ta vei reusi sa nasti natural, caci nu este exclus chiar daca ai deja o cezariana la activ.
Multa sanatate iti doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Noi 2011, 09:52 
Neconectat

Dragele mele, ce sa va mai spun? Sunt foarte bucuroasa pentru voi si retraiesc si eu emotiile momentului cand am aflat ca sunt insarcinata.
Din pacate, si la mine prima parte a sarcinii a fost oribila, nu puteam manca sau bea nimic, nici macar in cantitati mici, totul se ducea la WC. A fost foarte greu, dar ca prin minune cand am trecut in luna a patra, raul a inceput sa dispara. In asa fel incat intr-o dimineata la servici, o colega m-a gasit mancand si socata m-a intrebat: "Da' tu mananci?". A fost amuzant si imi amintesc cu drag de acel moment.

Ce sa va spun, nu neglijati medicatia, vitaminele sunt foarte importante, nu va expuneti la frig si nu carati greutati mari. Aveti grija la tensiunea arteriala si la rezultatele analizelor. Si daca simtiti ca este ceva in neregula (Doamne fereste!) sau cand aveti cele mai mici dubii legate de orice, apelati la medic.

In rest, pupici voua si omuletilor care cresc in burticile voastre,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Noi 2011, 09:55 
Neconectat

Ralu, profit de ocazie sa-ti raspund. Daca doamna doctor cu care l-am nascut pe Mihaita ar mai fi trait, nu as fi stat deloc pe ganduri stiind ca sunt in siguranta pe mainile ei. Din pacate, a plecat anul trecut alaturi de ingeri si am fost nevoita sa ma interesez in stanga si in dreapta de un alt medic. Am ajuns la doctorita actuala inca inainte sa fiu insarcinata si oricum nu intentionez sa o schimb. Cat priveste nasterea, nu mai vreau sa nasc normal, plus ca sunt ceva probleme cu uterul, asa ca tot cezariana va fi.
Te imbratisez cu drag si pe Dario il pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Noi 2011, 16:06 
Neconectat

Sonia, Ioana si Mona, cate o crenguta de liliac din partea mea pentru vestea de miracol.
Bica, tie ti-am adus o palarie ca sa iti treaca clipele fara angoase.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 641 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 65  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: