Acum este 04 Mai 2026, 13:35

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Valorificare goblenuri
MesajScris: 26 Aug 2009, 14:13 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Valorificare goblenuri by Ciurel Cristian (1 mesaje), la 18-02-2006

Sunt stabilit in Canada si as dori sa imbinam placutul cu utilul si sa fim impreuna multumiti. Imi doresc deschiderea unui magazin aici cu goblenuri pe care valorificandu-le am putea fi impreuna multumiti de afacere. Mai ales ca valuta ramane valuta si pretul putem sa il negociem direct. Ce spuneti?

Replica: Valorificarea goblenului, by PRICOP PETRONELA (43 mesaje), la 19-02-2006

Ideea dumnevoastra este nemaipomenita... daca intr-adevar puteti sa valorificati lucrarile noastre in Canada. Eu personal sunt de acord cu aceasta ideie fiind dispusa sa lucrez si la comanda. Daca va intereseaza cu adevarat, va pot da adresa de e-mail si mai discutam acolo. Va doresc o zi buna.

Replica: Valorificare goblenuri by mihai monica (1 mesaje), la 19-02-2006

Buna.
Asi dori sa luam legatura. De doi ani astept o asemenea oferta. Putem lua legatura prin e-mail: goblen-romania@go.ro

Replica: Valorificare goblenuri. by Jianu Elvira (198 mesaje), la 19-02-2006

Chiar se poate?! jianu2006@gmail.com

Replica: M-ar by ALEXE MONICA (2 mesaje), la 20-02-2006

interesa si pe mine propunerea dvs.
alexemnc@yahoo.com

Replica: M-ar by Crisan Mariana (1 mesaje), la 26-02-2006

interesa si pe mine propunerea dvs. As coase la comanda: mary_cris@personal.ro

Replica: Interesant. by DINU CLAUDIA-MIHAELA (9 mesaje), la 28-02-2006

As vrea sa stiu si eu, cum.

Replica: M-ar by stoica vasile (1 mesaje), la 02-03-2006

interesa si pe mine; am citeva lucrari facute: sile_stoica@yahoo.com

Replica: Valorificare goblenuri. by olteanu rodica (1 mesaje), la 02-03-2006

Este interesant ce propuneti. Sunt dispusa sa lucrez pentru dumneavoastra.

Replica: Interesant. by Alucai Mihaiela (2 mesaje), la 02-03-2006

Am si goblenuri, dar mai am si picturi pe lemn, sculpturi, etc. Daca te intereseaza scrie la alucaimihaela@yahoo.com

Replica: Minunat. by Berihoi Roxana (1 mesaje), la 13-03-2006

Este grozava propunerea facuta si ma incanta ideea unei colaborari cu dvs. Desi am cateva lucrari facute, pot lucra si la comanda, nu este nici o problema. Adresa mea de mail este floracortese_2406@yahoo.com

Replica: In sfarsit! by Matei Alina (2 mesaje), la 14-03-2006

Aici lucreaza multi, dar nu cumpara nimeni, asa ca ideea este foarte buna. Adaugati-ma pe lista: mateimadk@yahoo.com.
Multumesc.

Replica: Am si by MATIUTA MINODORA (1 mesaje), la 19-03-2006

eu goblenuri de vanzare, diferite teme si as vrea sa le pot vinde daca se poate. Fac si la comanda. Ma incanta ideea unei colaborari. E-mail: raresmatiuta@yahoo.com

Replica: Momeala, by PRICOP PETRONELA (43 mesaje), la 20-03-2006

Domnul Ciurel Cristian, a aruncat momeala si apoi a disparut fara sa mai dea vreo explicatie. Daca tot este interesat de lucrarile noastre de ce nu mai da un semn de viata? Dupa cum se vede multa lume este interesata de propunerea lui deoarece pe piata noastra nu prea exista cumparatori sau care mai sunt vor sa cumpere cu un pret derizoriu. Numai cine nu lucreaza nu stie cu cata migala se coase un goblen.
O zi buna si o primavara cu mult soare la toata lumea.

Replica: Valorificare. by Ciotea Anca (1 mesaje), la 31-03-2006

As dori sa stiu daca oferta dumneavoastra mai este valabila. Acesta este mailul meu in cazul in care mai este de actualitate propunere: alinutza_2ro@yahoo.com

Replica: Astept raspuns. by Sohan Adrian (2 mesaje), la 07-04-2006

As dori sa colaborez si eu cu dumneavoastra. Am multe goblenuri lucrate si as putea lucra si la comanda. Adresa mea de e-mail este adriansohan@yahoo.com Contactati-ma si nu veti regreta.

Replica: Valorificare goblenuri. by adriana ciobanu (2 mesaje), la 23-04-2006

Dupa cum vad, cred ca v-ati prins! Dl.Ciurel C. a aruncat o vorba in vant, iar noi cei care migalim la aceste goblenuri mununate ne-am zvarlit in goana mare sa o prindem! Ce? Vantul?

Replica: Daca nu este o farsa si sunteti un domn serios as dori sa ma contactati, by colta daniela cristina (2 mesaje), la 09-03-2007

As dori sa lucrez si eu la comanda modele diferite de goblen. Contact la adresa: christina_colta@yahoo.com

Replica: Am gasit un anunt by Lacramioara Popescu (284 mesaje), la 09-03-2007

Cumpar goblen cu 1.00-1.75 Euro/cm2. Detalii la telefon 0745 674 683 (11.00-21.00)
Daca nu o fi asta tot o farsa!

Replica: Vand goblenuri. by Ion Viorel (1 mesaje), la 16-03-2007

Detin 10 piese, exceptional lucrate, de mama mea in cursul a 15 ani, neinramate. Pret 1.5 euro/cm. Rog serozitate. Va multumesc anticipat.

Replica: Valorificare goblen. by Nicoleta Gherman (1 mesaje), la 28-02-2008

Am si eu lucrari facute de mine si nu am vandut niciodata, am facut doar cadou celor dragi. Daca nu este farsa, as lucra si eu la comanda (oricum pentru mine eate relaxare si de ce sa nu si castigi, daca se poate, am timp disponibil si decat sa-l pierd la telenovele mai bine ma delectez).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: