|
Acum este 01 Mai 2026, 05:25
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Natura statica - goblen lucrat de Gabriel Scris: 20 Noi 2011, 15:36 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Ooo, cate fructe, Gabriel! Mi-ai facut o pofta de nici nu stiu cu care sa incep prima data sa le savurez. Mult spor in cntinuare si te asteptam cu noi epioade.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Natura statica - goblen lucrat de Gabriel Scris: 20 Noi 2011, 15:45 |
|
|
|
Gabriel, te admir pentru indemanarea de care dai dovada. Intru in galerie pentru a te sustine. La sfarsitul serialului, sper sa scoti fructele la bataie pentru toata gradina. Cu admiratie si simpatie.
_________________ Rodi - Gargarita-Ocean-de-Iubire-si-Emotii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Moraru Sorina Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Natura statica - goblen lucrat de Gabriel Scris: 20 Noi 2011, 22:06 |
|
Membru din: 20 Ian 2011, 21:49 Mesaje: 1987 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Un coltisor de natura superb. Gabriel, de abia astept finalul sa prind si eu macar o bobita din natura ta. Aripioare la acusor, sa zumzaie usor. Pupici si imbratisari.
_________________ Sorina - Gargarita–Declaratie-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|