Acum este 26 Mai 2026, 19:26

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224 ... 238  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2011
MesajScris: 21 Noi 2011, 14:28 
Neconectat

Nume forum:1
Bine v-am gasit la Cafenea!
Vroiam sa va intreb daca voi coaseti astazi, fiind sarbatoare - Intrarea Maicii Domnului in Biserica?

O zi frumoasa!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Noi 2011, 14:31 
Neconectat

Dani, bine ai venit la Cafenea!
Te servesc cu un capuccino:

Eu, nu lucrez astazi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Noi 2011, 14:36 
Neconectat

Lenuta, multumesc de capuccino, chiar imi era dor de unul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Noi 2011, 16:16 
Neconectat
Site Admin

Dragut Raluca scrie:
Din pacate, durerile de cervicala ma doboara si de abia ma mentin pe linia de plutire. Cine stie remedii babesti, sa mi le spuna si mie caci sunt dispusa sa incerc orice. Sunt ca o babuta in casa, infofolita pana in dinti, pana si noaptea dorm cu fular in jurul gatului, ca sa nu simt frigul. Cateodata ma apuca durerile ca nici nu mai vad bine, ma dor ochii in cap si nu stiu ce sa mai fac.
Cand scade sub 0 temperatura este mai bine, dar daca ati vedea ce ceata avem afara de cateva zile, nici florile in balcon nu le vad bine, la cat este de deasa. Toata umezeala asta o am in oase si parca nu ma mai incalzesc.
Asa ca astept sugestii pentru a ma drege.
Ralu, am o vara prin alianta ce a trecut prin cosmarul pe care-l povestesti.
Acum doi ani a apelat la acupunctura si de atunci nu mai are nici un fel de simptom. In vara, cand a venit in concediu, s-a oprit din nou la cabinetul de acupunctura pentru o noua cura de 10 zile.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Noi 2011, 19:00 
Neconectat

Monica, si eu ma gandeam la asa ceva, cu toate ca nu stiu cat ar costa aici sedintele. De obicei aici sunt foarte scumpe ceea ce nu este subventionat de stat, banuiesc ca o sedinta este in jur de 100-150 euro daca nu si mai mult. Doream sa ma informez mai bine la medicul meu de familie, care chiar facea si el ceva de acest gen. Acum ma rog mult pentru sanatatea lui, sperand ca va reveni repede la munca si ca nu voi nevoita sa schimb din nou medicul.
Oricum este bine de stiut ca a functionat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Noi 2011, 19:10 
Neconectat

Ralu, eu stiu ca in Franta, daca vrei sa faci acupunctura (ca pregatire pentru nastere, pentru asta m-am interesat eu) asigurarile iti platesc in totalitate. S-ar putea ca asta sa fie o situatie speciala dar eu zic ca merita sa te interesezi. Poate cu recomandare de la medicul de familie sunt subventionate. Multa sanatate iti doresc.
Cri Zuza, sper ca ai depasit cu bine momentul si ca te simti intr-o forma la fel de buna asa cum ne-ai obisnuit.
O seara cat mai placuta va doresc, gargarite harnicute.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Noi 2011, 21:16 
Neconectat

Mona, tocmai am cautat un pic pe net pentru mai multe informatii, dar mai ales daca am in zona asa ceva.
Am gasit doar intr-un centru privat de sanatate, nu am gasit preturi, doar ca si informatii ca sunt necesare intre 5 si 15 sedinte, depinde de cat de grav este. Preturi informative am gasit in zona Romei si erau intre 50 si 80 euro la sedinta, in functie de numarul de ace utilizate si de durata, dar nu am inteles daca erau subventionate de stat sau la privat. Stiind diferenta intre prestatiile de la Roma si cele din regiunea mea, cred ca o sa trebuiasca sa suport pana la capat, caci nu mi-as putea permite in acest moment. Maine ma duc in erboristerie sa vad daca gasesc guler special umplut cu seminte de in sau cu samburi de cirese care se incalzesc in microunde si se pune la gat.

Michela, din ceea ce am citit, aici trebuie sa ai calificare de chirurg pentru a face acest tip interventie si se face intotdeauna cu ace de unica folosinta. Eu mi-am cumparat de la o firma elvetiana care vinde doar prin prezentari, crema de ienupar care spune ca ar face bine pentru cervicalgie. Pe urma am citit si pe net ca si arnica (daca e acelasi nume si in romana) ar face bine. Tu stii ceva mai mult?

Va doresc o seara placuta, in familie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Noi 2011, 22:27 
Neconectat

Ralu, incearca impachetarile cu Pedicuta. Iei aceasta planta cit mai intreaga si o asezi intr-un saculet de pinza pe care il stropesti cu apa atit de calda cit suporta pielea ta apoi asezi saculetul pe zona dureroasa. Singurul inconvenient este ca trebuie sa stropesti saculetul din cind in cind cu apa calda. Atentie: Pedicuta se pune uscata in saculet, doar saculetul il stropesti pe exterior cu apa calda. Sper ca m-am facut inteleasa.

Eu am in casa Balsam cu extract de Ghiara dracului si l-am folosit in cazuri din acestea de dureri musculare, articulare si reumatice. Nu cred ca am voie sa-ti scriu numele firmei producatoare. Oricum, este produs in Germania si l-am comandat prin posta de la o firma de naturiste.

Sper sa-ti foloseasca informatiile mele.

Si eu sint de parere ca te-ar ajuta mai mult acupunctura. Cu conditia sa fie facuta asa cum trebuie ca daca tot dai niste bani este pacat sa nu iasa ceva bun sau sa te infectezi de la ace.
O alta varianta ar fi reflexo-terapia sau fizioterapia - poate cu putin ajutor de la medicul de familie ar fi mai ieftin.

Sanatate maxima iti doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Noi 2011, 12:49 
Neconectat

Ralu, nu vin cu sfaturi pentru ca nu am idee de cum as putea sa te ajut. Fetele vad ca stiu mai bine, probabil ca au trecut prin aceasta experienta. Eu te strang in brate strans is iti doresc sa gasesti cat mai repede remediu la problema ta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Noi 2011, 09:43 
Neconectat

Tina, multumesc pentru toate informatiile oferite.
Alia, o imbratisare stransa face bine intotdeuna caci incalzeste sufletul.
Va invit la micul dejun:

Ieri am ajuns la plafar si mi-am luat saculetul cu samburi de cirese, pot spune ca m-am cocolit toata ziua cu caldura lui. Un pic mai bine a fost, cel putin imi tine cald.
Astazi merg cu Dario la refacut vaccinul, sper sa stea si sa reusim sa il facem.

Va doresc o zi senina, cu spor in toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224 ... 238  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: