|
Acum este 24 Iun 2026, 14:02
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 20 Noi 2011, 14:53 |
|
|
|
Alia, iti inteleg perplexitatea pentru ca si mie mi-ar fi stat inima in loc la asa puzzle, in conditiile date. Observ ca semanam pentru ca si eu as fi izbucnit in ras la asa isprava. Cu timpul, amuzatul l-am tinut pentru mine pentru ca Mariuca, auzind cum povestesc ispravile ei printre hohote de ras, a inteles ca era ceva de bine, drept care recidiva. Il pup din nou pe manute pe Alessio, iar tie iti trimit o imbratisare cu drag, ca tare mi-ai inseninat ziua.
P.S. Ce m-as mai amuza sa aflu ca soacra ta, dupa ce va auzi isprava nepotului, sa vina sa verifice integritatea fotoliilor(!).
_________________ Bica - Bunica-de-Gargarita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 20 Noi 2011, 18:24 |
|
|
|
Alia, bine ca au ramas fotoliile neatinse, floarea in ghiveci.
Cat despre Alessio, este un scump, a capatat ceva anticorpi de la pamant. Uite ce fata are, el nu a facut nimic. Floarea l-a rugat sa o sape, sa se racoreasca la radacina. Trimit si eu pupici catre el, nu pentru isprava facuta, ci pentru inocenta lui.
Bica, ai dreptate, toate avem astfel de patanii trecute in "cartea vietii". Va imbratisez cu drag.
_________________ Rodi - Gargarita-Ocean-de-Iubire-si-Emotii
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 20 Noi 2011, 18:37 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Bica, soacra a fost anuntata imediat. Nu le ascundem nimic din nazbatiile copilului, iar seara au venit si s-au uitat la imagini. S-au distrat si ei, ba a primit si aplauze de la socrul meu. Noroc ca fotoliile aveau huse, asa ca n-a fost o problema. Sunt deja spalate si uscate. Mai trebuie sa le pun la loc. Rodi, am primit pupicii si i-am transmis mai departe la nazdravan. Iti multumim.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 20 Noi 2011, 22:23 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Alia, si eu m-am distrat copios chiar, caci a avut ceva de munca acolo pentru manutele lui dibace. Mi se pare mie sau avea deja si tractorul langa el pentru a incarca pamantul?
Te pup pe tine si pe al tau print sa il umpli de pupaturi.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 20 Noi 2011, 22:41 |
|
|
|
Alia, iti multumesc pentru fotografie. Printul tau este un scump, iar astfel de nazbatii va mai face cu siguranta. Si al meu nazdravan are ce are cu pamantul de la flori. Am un ghiveci la capul patului, iar intr-o zi micutul nazdravan a reusit sa ne adoarma. Cand deschid ochii el pigulea pamantul din ghiveci si il punea in cap lui tati. Groapa lasata de degetutele lui era considerabila, dar dupa primul soc, a fost chiar amuzant.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 20 Noi 2011, 22:43 |
|
|
|
Alia, esti fenomenala. Singurul lucru pe care nu mi-ar fi trecut prin cap, este sa fi facut fotografii. Cand va creste acestea vor fi doar amintiri de flacau bucalat si nazdravan sau un adevarat gradinar?
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Sandulesei Oana
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 20 Noi 2011, 22:51 |
|
Membru din: 01 Feb 2007, 17:52 Mesaje: 2461 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Asa din exterior, totul pare foarte amuzant, dincolo de perplexitatea si panica (de ce nu?) momentului. Este drept ca si eu ultimul lucru pe care l-as fi facut ar fi fost sa fac fotografii. Maine sper sa nu uit sa va arat ispravile noastre cu "chisul" (scrisul) pe pereti. Cand ii intrebi cine a scris pe perete, fie fac pe niznaiul, fie imi prezinta opera ca si cum ar fi cea mai mare opera de arta de pe lume, fie dau vina pe mine. Sunt tare comici.
_________________ Oana - Gargarita-Floare-Calatoare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ciuscoiu Georgeta
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 21 Noi 2011, 21:58 |
|
|
Batranica Alexandra. 
_________________ Gargarita-Potir-plin-de-Daruri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 21 Noi 2011, 22:04 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Ce simpatica este, Georgeta! O pup, cu drag.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Scris: 21 Noi 2011, 22:06 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Georgeta ce batranica superba ne-ai adus. Sa creasca mare si cuminte. Va pupa,
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|