|
Acum este 15 Iul 2026, 10:40
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Ponea Aurelia Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Desi sunt mic, merit si eu un concurs pentru titlu Scris: 24 Noi 2011, 12:28 |
|
Membru din: 03 Ian 2010, 11:31 Mesaje: 1272 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Imediat postez si lista cu denumiri.
_________________ Gargarita-Petale-in-Buchetul-Vietii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ponea Aurelia Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Desi sunt mic, merit si eu un concurs pentru titlu Scris: 24 Noi 2011, 12:34 |
|
|
|
Ponea Aurelia Georgiana
Mickey si Minnie Mickey si Minnie Mouse Craciunul cu Minnie si Mickey
Borcan Adelina Maria
Mickey Mouse si Minnie Mouse Familia Mouse Craciunel si Craciunita Mouse Craciunel si Craciunita copiilor
Ivan Ioana Adina
Mickey si Minnie de Craciun Bucuria iernii Bucuria zapezii Vremea cadourilor Bucuria copiilor Povestea copiilor Povestea iernii Soricel si Soricica. Familia fericita.
Alina David
Micky Mouse si Minnie Familia Mouse de Craciun Craciun cu familia Mouse Asteptand Craciunul
Dragut Raluca
Fericire de Craciun Craciun in veselie Veselie de Craciun In seara de Craciun Seara de Craciun Emotii de Craciun Fiorul sarbatorilor Fiorul Craciunului
Ciuscoiu Georgeta
Mini si Mickey Mouse Craciun Bucuria Craciunului Craciun la Disney Bucurie de Craciun
Cristina Ilina
Magie de Craciun Magie cu Mini si Mickey Sarbatoare cu Mini si Mikey
Cotoranu Nicoleta
Ajutoarele lui Mos Craciun Craciun la Disneyland Craciun cu Minnie si Mickey
Flutur Mariana
Amicii Crăciunului meu. Prieteni Sărbătorilor mele. Vrăjitori Crăciunului. Copilăria mea: Minnie şi Mickey Vrăjind Sărbătorile.
Gogu Mimi-Ovidia
Colind La colindat cu Minnie si Mickey Colind de Craciun Cantec de Craciun Colindul Craciunului Cantecul Craciunului Primiti cu colindul?
Iordanoiu Elena Daniela
Bucuria indragostitilor Craciunul soriceilor Mouse Iubire de Craciun Indragosti de Craciun Veselie de sarbatori Mireasma dragostei Bucuria indragostitilor Regasire de Craciun
Popescu Ileana Gabriela
Iubire, iarna In zapada
Descalificata la acest concurs este gargarita Alina David.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Admin
|
Subiectul mesajului: Re: Desi sunt mic, merit si eu un concurs pentru titlu Scris: 24 Noi 2011, 15:16 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Titlul ales este Craciun la Disney.
Georgia, multumesc mult.
_________________ Monica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ponea Aurelia Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Desi sunt mic, merit si eu un concurs pentru titlu Scris: 24 Noi 2011, 15:18 |
|
|
|
Pentru putin, Monica. Felicitari, Georgeta! Ai un finut foarte frumos. Sa-l cosi cu placere.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elza Ilina
|
Subiectul mesajului: Re: Desi sunt mic, merit si eu un concurs pentru titlu Scris: 24 Noi 2011, 15:19 |
|
Membru din: 01 Iun 2011, 15:26 Mesaje: 5624 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Felicitari Georgeta! Ai un finut superb si in acelasi timp un model frumos pentru fetele tale.
_________________ Elza - Gargarita-Roua-Diminetii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ciuscoiu Georgeta
|
Subiectul mesajului: Re: Desi sunt mic, merit si eu un concurs pentru titlu Scris: 24 Noi 2011, 15:30 |
|
|
|
Multumesc, TTT. Pentru ca este un model foarte frumos astazi am stat toatea ziua cu calculatorul deschis. Sotul (care este in concediu) ma tot intreba de ce una-doua intram pe forum. Ei, dar acum cand sa-l anunt de ce, a plecat la piata.
_________________ Gargarita-Potir-plin-de-Daruri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Desi sunt mic, merit si eu un concurs pentru titlu Scris: 24 Noi 2011, 15:33 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Felicitari, Georgeta! Eu i-am gasit deja locul pe perete.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elza Ilina
|
Subiectul mesajului: Re: Desi sunt mic, merit si eu un concurs pentru titlu Scris: 24 Noi 2011, 15:41 |
|
|
|
Si eu am dat toata ziua refresh, am zis ca poate am noroc, acum dau refresh sa vad cand apare la vanzare ca sa il iau cat mai repede.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elza Ilina
|
Subiectul mesajului: Re: Desi sunt mic, merit si eu un concurs pentru titlu Scris: 24 Noi 2011, 15:59 |
|
|
|
Gata, l-am comandat! Acum abia astept sa vina.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Desi sunt mic, merit si eu un concurs pentru titlu Scris: 24 Noi 2011, 17:41 |
|
|
|
Felicitari, Georgeta! Cred ca Alexandra este cea mai incantata.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|