|
Acum este 06 Mai 2026, 17:30
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Doruletz Mic
|
Subiectul mesajului: Filme romanesti Scris: 27 Dec 2009, 21:02 |
|
|
_________________ Doruletz Mic - Gargarita-Romantica
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Filme care merita cu adevarat vazute! Scris: 10 Feb 2010, 10:56 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Dragele mele, am vazut mai de mult un film, iar week-end-ul trecut l-am revazut si sambata si duminica. Si, parerea mea e ca acest film ar trebui vazut macar o data pe luna si asta, pentru a ne aminti constant ce conteaza cu adevarat in viata: viata in sine. Este vorba de Seven pounds, cu Will Smith in roul principal. Si, desi in general il vedem in roluri de comedie, nu cred ca alt actor putea interpreta rolul mai bine decat o face el, in aceasta drama. Pentru cele/cei care nu l-au vazut vi-l recomand cu caldura. Pentru cele/cei care l-au vazut vi-l recomand sa-l revedeti.
Eu l-am luat de pe internet.
Ninsoare de pupici
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Filme care merita cu adevarat vazute! Scris: 10 Feb 2010, 11:39 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Iar eu va recomand din suflet Orasul ingerilor. Este un film deosebit, merge drept la suflet.
Pupici
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
Ultima oara modificat de Admin pe 10 Feb 2010, 14:39, modificat 1 data in total.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Sandulesei Oana
|
Subiectul mesajului: Re: Filme care merita cu adevarat vazute! Scris: 10 Feb 2010, 12:21 |
|
Membru din: 01 Feb 2007, 17:52 Mesaje: 2452 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
The Notebook sau Jurnalul despre puterea tamaduitoare a dragostei si despre iubirea care invinge orice obstacol. Plus doi actori tineri, foarte talentati si foarte frumosi.
Il recomand din inima, fiindca mi-a ramas la inima.
_________________ Oana - Gargarita-Floare-Calatoare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Raluca Popa
|
Subiectul mesajului: Re: Filme care merita cu adevarat vazute! Scris: 10 Feb 2010, 12:24 |
|
|
|
Mie mi-a ramas in suflet A walk to Remember.
_________________ Raluca - Gargarita-Curcubeu
|
|
| Sus |
|
 |
|
Mona J
|
Subiectul mesajului: Re: Filme care merita cu adevarat vazute! Scris: 10 Feb 2010, 13:04 |
|
|
|
Eu sunt un pic mai de moda veche si, sunt iremediabil indragostita de Pe aripile vantului. Cand am chef sa vad ceva frumos si plin de sentimentalism aceasta este alegerea. Cateodata mai alternez cu Splendoare in iarba.
_________________ Mona - Gargarita-Gingasie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Sorescu Minerva
|
Subiectul mesajului: Re: Filme care merita cu adevarat vazute! Scris: 10 Feb 2010, 13:50 |
|
Membru din: 16 Iul 2005, 23:12 Mesaje: 377 Locatie: Targoviste Nume forum:1
|
|
Mona, atunci eu din ce categorie, fac parte? Pe aripile vantului, este printe putinele filme care mi-a lasat impresia ca recitesc cartea, din toate punctele de vedere. Am vazut si Avatar, am fost impresionata de granoarea imaginilor, iar ideea nu-mi pare chiar de aruncat. Fetelor, eu va multumesc pentru sugestii, chiar aveam nevoie.
_________________ Minerva - Gargarita-Venetianca
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Filme care merita cu adevarat vazute! Scris: 12 Feb 2010, 16:20 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Oana, The Notebook este filmul meu preferat. Daca nu l-ati vazut, v-il recomand si eu.
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gramescu Ana
|
Subiectul mesajului: Re: Filme care merita cu adevarat vazute! Scris: 12 Feb 2010, 17:25 |
|
Membru din: 15 Dec 2009, 20:44 Mesaje: 938 Locatie: Deva Nume forum:1
|
|
The Notebook m-a emotionat mai ales pentru ca cei doi au murit deodata la fel ca bunicii mei (amandoi intr-o noapte). Este un film ce trebuie neaparat vazut.
_________________ Gargarita Gratia-Fanteziilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ponea Aurelia Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Filme care merita cu adevarat vazute! Scris: 12 Feb 2010, 19:35 |
|
Membru din: 03 Ian 2010, 11:31 Mesaje: 1272 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
The Notebook este si preferatul meu. Pana sa il vad pe acesta, Sweet November era filmul care imi placea cel mai mult.
_________________ Gargarita-Petale-in-Buchetul-Vietii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|