|
Acum este 29 Iul 2026, 00:45
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Peisaj de iarna - goblen lucrat de Arina Scris: 26 Noi 2011, 21:42 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Draga Arina, ce frumos se contureaza iarna ta. O trimit la tine pe fetita mea cea mica, care in fiecare dimineata cand se trezeste se uita pe geam sa vada daca a nins. Si deocamdata este foarte dezamagita. Aripi la acusor. Te imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagoe Iulia
|
Subiectul mesajului: Re: Peisaj de iarna - goblen lucrat de Arina Scris: 27 Noi 2011, 12:10 |
|
Membru din: 30 Mai 2011, 07:34 Mesaje: 1103 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Dragele mele, sunteti binevenite in casuta mea dupa ce va fi gata, cu mic cu mare, cu copilasi si nepotei. Si eu mi-as dori o iarna cu multa, multa zapada. Asteptam si vom vedea ce ne aduce Mos Craciun. Va pup.
_________________ Arina - Gargarita-Focul-Saruta-Lumina
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bartha Gaby
|
Subiectul mesajului: Re: Peisaj de iarna - goblen lucrat de Arina Scris: 27 Noi 2011, 12:13 |
|
|
|
Arina, mult spor iti doresc. Am sa te urmaresc cu mare drag. Te pup.
_________________ Gargarita-Punte-spre-Iubire-si-Pace
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Peisaj de iarna - goblen lucrat de Arina Scris: 27 Noi 2011, 18:07 |
|
|
|
Arina, accept invitatia ta, pune lemne pe foc. Ma imbrac bine si vin prin peisajul tau de iarna. Realizazi un peisaj superb. Mult spor! Pupici.
_________________ Rodi - Gargarita-Ocean-de-Iubire-si-Emotii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cristina Cristescu
|
Subiectul mesajului: Re: Peisaj de iarna - goblen lucrat de Arina Scris: 27 Noi 2011, 18:53 |
|
|
|
Fir cu fir Peisajul de iarna prinde contur, Arina. Sa ai spor la cusut in continuare.
_________________ Tina - Gargarita-Delicatetea-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Peisaj de iarna - goblen lucrat de Arina Scris: 30 Noi 2011, 19:19 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Arina, peisajul tau de iarna a inceput sa prinda viata. Mult spor iti doresc.
Te pupa,
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Peisaj de iarna - goblen lucrat de Arina Scris: 30 Noi 2011, 19:24 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Arina, voi poposi si eu in casuta ta, dar dupa ce vei asterne covorul dalb de zapada. Ma vei primi? Mult spor iti doresc. Peisajul va iesi superb. Te pup.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Gabriela - Ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Peisaj de iarna - goblen lucrat de Arina Scris: 02 Dec 2011, 19:20 |
|
Membru din: 30 Aug 2007, 05:09 Mesaje: 1182 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Arina, astept sa se asterne zapada pe panza ta. Aripioare fermecate la acusor iti doresc. Pupici.
_________________ Gărgăriţa-Floare-cu-Parfum-de-Stele
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagoe Iulia
|
Subiectul mesajului: Re: Peisaj de iarna - goblen lucrat de Arina Scris: 03 Dec 2011, 20:15 |
|
Membru din: 30 Mai 2011, 07:34 Mesaje: 1103 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Dragele mele, promit ca luni sa va mai aduc un episod din iarna mea. Nu prea am mai cusut in ultima vreme. Mi s-a parut ca timpul a trecut mult prea repede si nu am mai reusit sa impac lectura si cusutul la fel de bine ca pana acum, cum ziceam si la topicul cu Mantuitorul. Va multumesc de vizite si imi cer iertare ca nu am cu ce sa va inveselesc de data asta.
_________________ Arina - Gargarita-Focul-Saruta-Lumina
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Peisaj de iarna - goblen lucrat de Arina Scris: 05 Dec 2011, 16:19 |
|
|
|
Arina, abia astept casuta, dar si zapada. Imi plac amandoua, dar cred ca o sa ma gasesti mai mult prin zapada. Mult spor si pupici.
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|