Acum este 29 Iul 2026, 14:30

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 118 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Ileana
MesajScris: 30 Noi 2011, 11:13 
Neconectat

Nume forum:1
Mona, Dalina, Ovidia, Ralu, Eli, Rralluca, Lenuta, va multumesc.

As vrea sa nu ma supraestimati ca ma jenez.
Exista oameni in tara aceasta ce fac cu mult mai mult decat mine si nici macar nu ne lasa sa le spunem numele cand avem vreo actiune. Eu le iau numele mic si las, acolo unde pot, numele lor ca sa fie citite in biserica (acatiste).
Socotiti va rog cat costa fiecare produs pe care il vom cumpara, toate achizitiile locale (cum sunt lemnele) transportul (mergem cu masini de teren) si cazarea unui medic, dar si a noastra (desi noi ne-am obisnuit sa dormim si in fund, in masini) pe perioada de trei zile cat ne-am propus sa stam in acel catun uitat de lume. Avem cu noi si un medic veterinar si daca se va impune, vom cumpara o vacuta. Ni s-a raportat ca singura vaca de acolo ar fi bolnava. Trebuie verificate si celalalte animale, vaccinati cainii si pisicile din gospodarii. Cred ca intelegeti suma ce trebuie alocata unei astfel de activitati, iar ceea ce am donat eu este o picatura intr-un ocean.
V-am explicat detaliat ca sa nu mai laudati pentru ca ma inrosesc toata si chiar nu ma simt atat de speciala.

Va pup cu drag pe fiecare in parte.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Noi 2011, 11:26 
Neconectat

In ciuda a tot ce ai scris, Ileana, si eu sustin cu voce tare ca esti, alaturi de acele minunate persoane, speciala. De ce sa nu spun ceea ce simt? Chiar daca te face sa rosesti.
Pana astazi nu ti-am vizitat colectia, m-am minunat de frumosul ce este prezent in acest topic. Gestul tau nu este doar de apreciat, chiar de urmat. Cum bine zici - ce luam cu noi dupa moarte?
Te felicit pentru minunatele modele din colectie. Ultimul este extraordinar de frumos.
O imbratisare calda.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Noi 2011, 12:42 
Neconectat

Ileana, ma alatur gargaritelor. Ma inclin in fata ta, te respect si te admir.
Felicitari pentru modelul adus in colectie.
Multa sanatate!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Noi 2011, 13:08 
Neconectat

Ileana, ma bucur ca am ocazia sa cunosc persoane minunate. Felicitari pentru bijuterie si pentru gestul tau!

Cu o calda imbratisare,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Dec 2011, 08:30 
Neconectat

Ileana, sufletul tau cald, bun si bland, nu inceteaza sa ma uimeasca si la fel ca intotdeauna, frumusetea ta interioaa se reflecta si in exterior, in ceea ce manutele tale lucreaza atat de maiastru. Felicitari, draga mea, nu neaparat pentru ce cosi, pentru ca este intr-adevar sublim, ci te felicit pentru fiinta ta intreaga, pentru ca rar ne mai este dat sa intalnim asemenea oameni, balsam pentru sufletele celor in suferinta.
Te sarut cu mare drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Dec 2011, 16:40 
Neconectat

Alia si Onuta, jos palaria pentru actiunea de la Cosem pentru viitor si pentru reusita. Eu ma plec in fata voastra.
Sa stiti ca tot mi s-au aprins obrajii cand am citit ce ati scris.

Rodi, iti multumesc din inima.

Lena, este plina lumea de persoane care imi seamana. Soferul uneia dintre masini va iesi special din spital ca sa-si piloteze masina spre coclaurile catre care ne indreptam.
Printre cei care vor participa la actiune se afla si o mamica cu burtica. Mai are 3 luni pana ce va naste, dar in ciuda avertizarilor noastre ca vom dormi, cel mai probabil in masini, nu vrea sa renunte. Este singurul nostru medic veterinar disponibil. Fizic iti seamana, dar nu ma indoiesc ca si tu ii semeni la a fi o speciala.

Nu stiu de ce, dar impresia mea este ca in fiecare dintre voi se ascunde de fapt o doctorita veterinara ca a noastra.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Dec 2011, 08:07 
Neconectat

Ileana Miroiu scrie:
Nu stiu de ce, dar impresia mea este ca in fiecare dintre voi se ascunde de fapt o doctorita veterinara ca a noastra.
Pesemne ca asa este, draga mea, insa timpul si spatiul nu ne-au prilejuit inca descoperirea aceasta minunata.
O imbratisare din inima, scumpa mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Dec 2011, 10:43 
Neconectat

Ileana, fata draga, ieri am fost cu babuta mea la un drum lung si am vazut masini multe de la BGS. Erau si furgonete si ne-au dat lacrimile si mie si babutei. Ne-am oprit pe marginea soselei sa ne stergem ochii. Stim ca baietii acestia mergeau in actiune de ajutorare, cum fac in fiecare an, in preajma celor mari doua sarbatori crestine. Ne-am rugat pentru sanatatea lor si ne-a venit in minte si ce ai scris tu aici.
Sa iti dea si tie Dumnezeu dupa inima ta.
Am cautat pe net aseara despre actiunea de ieri, dar nu am gasit nimic. Tu stii ceva?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Dec 2011, 22:48 
Neconectat

Ileana, abia acum am vazut ultima minune ce ai adaugat-o colectiei. Gestul tau de a dona banutii luati pe aceasta bijuterie ii da si mai multa valoare. Si, asa cum spun si celelalte Gargarite, esti o persoana deosebita.

O calda imbratisare,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Dec 2011, 00:08 
Neconectat

Esţi specială, Ileana.
Gărgăriţele au dreptate să te laude, că cine mai bine ca ele ştiu să recunoască un suflet mare.
Şi vorba Aliei. Ce luăm după moarte? Nimic?
Eu zic că da. Luăm ceva. Luăm amintirea celor ce i-am ajutat sau alinat la durere şi necaz.
Felicitări pentru nestematele colecţiei tale. Sunt minunate.
Pupici pe inimioară.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 118 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: