|
Acum este 09 Mai 2026, 22:33
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Cristina Sandu
|
Subiectul mesajului: Bancul zilei Scris: 27 Dec 2009, 22:44 |
|
|
|
Un mos si o baba, sot si sotie mor intr-un accident si ajung in Rai. Acolo ingerul de serviciu ii duce pe o plaja plina de palmieri si cu o casa de lemn si le spune ca acum, tot ce au de facut ei in Rai este sa stea acolo si sa se bucure de tot. Mosul se intoarce catre baba si ii zice: - Vezi ce proasta ai fost? Puteam sa fim aici de 10 ani dar, nu... tu vroiai sa mancam sanatos!
_________________ Cristinas - Gargarita-Zuza-Zambetul-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Sorescu Minerva
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 27 Dec 2009, 23:26 |
|
Membru din: 16 Iul 2005, 23:12 Mesaje: 377 Locatie: Targoviste Nume forum:1
|
|
Si tu te uiti la televizor? Da? Si te uiti la emisiunile medicale care ne explica cum sa traim mai bine si mai mult?
_________________ Minerva - Gargarita-Venetianca
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cristina Sandu
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 28 Dec 2009, 12:36 |
|
|
|
Minerva, daca la mine te referi, te inseli. Eu nu am timp sa deschid televizorul, iar cand il deschid trebuie sa fie ceva ultrainteresant ca sa ma uit.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Sorescu Minerva
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 28 Dec 2009, 17:59 |
|
|
|
Cristina, n-ai inteles! Este un banc sau am gresit topicul? M-a amuzat bancul postat de tine si mi-am amintit de acesta Este cam sec, dar trateaza-l ca un banc si-ai sa-l intelegi.
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 28 Dec 2009, 18:15 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
- Până la urmă ajuns la concluzia că tot mai bine este să dai decât să primeşti. - Aveţi o gândire generoasă. Sunteţi filantrop? - Nu, sunt boxer.
Ninsoare de pupici!
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Sorescu Minerva
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 28 Dec 2009, 19:41 |
|
|
|
Cica ajunge Bin Laden la poarta raiului. Apare Sfantul Petru care ii zice: -Tu doar nu vrei sa intri? La care Bin Laden ii raspunde: -Nu, dar aveti voi 3 minute sa iesiti!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cristina Sandu
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 28 Dec 2009, 19:52 |
|
|
|
Minerva, nu am baut lapte acru! Scuze!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Sorescu Minerva
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 28 Dec 2009, 20:53 |
|
|
|
Cristina, scuzele mele! Am cautat sa-mi aduc aminte unde am citit bancul dar stii cum este; cu cat caut mai mult, cu atat nu gasesti. Daca ne suparam si aici, unde trebuie sa radem cu gura pana la urechi...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Diana Bucur
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 28 Dec 2009, 22:36 |
|
|
|
La aniversarea a 20 de ani de casatorie, un ungur cheama la el o familie de prieteni romani. La inceputul mesei, gazda tine un toast, incercand sa vorbeasca romaneste cat mai corect: - As vre se moltomesc lui Dumnezeu pentru cei doizeci ani petrecoti alaturi de sotia me. - Alaturi de sotia mea, il corecta prietenul roman. - Alaturi de sotia te numai de 4 ani.
_________________ DianaB - O carte bună înlocuieşte o prietenie, o prietenie nu poate înlocui o carte.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Zircu Vali
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 28 Dec 2009, 22:38 |
|
|
|
Ion termina facultatea de medicina si e repartizat intr-un sat.. Acolo medicul batran il informeaza ca nu poate sta cu el prima saptamana (cum ar fi trebuit) si pleaca spunandu-i sa fie atent la ce face.. Se intoarce peste 7 zile si-l intreaba ce a facut. La care Ion ii spune: - Prima data a venit o baba ca o durea capul, asa ca i-am dat un calmant. A doua oara a venit un copil julit la genunchi, asa ca am curatat rana, am dezinfectat-o si l-am pansat. Vineri cand sa inchid cabinetul a venit Maria, a incuiat usa , s-a dezbracat si s-a intins pe masa spunandu-mi: - Ioane, nu am vazut barbat de trei luni! Medicul cu sufletul la gura il intreaba pe Ion: - Si ce-ai facut? - I-am pus picaturi in ochi!
_________________ Vali - Prietenii mei nu sunt multi, dar sunt, in schimb, nenumarati.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|