Acum este 17 Apr 2026, 20:52

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 365 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 37  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Laura
MesajScris: 28 Dec 2009, 15:01 
Neconectat

Nume forum:1
Camelia Jura scrie:
sper ca Dumnezeu sa ia din sanatatea mea putin si sa-ti dea tie
Camelia, noroc ca Dumnezeu nu ne lasa sa facem si acest suprem gest. Tu, ai nevoie de toata sanatatea pe care ti-a daruit-o Domnul ca sa faci fata la situatia din casa ta. Sanatate multa, mamei tale soacre, pup mana fetitei tale, iar tie iti zambesc cu prietenie de gargarita. Intotdeauna.

Ca nu culegem flori si nu zambim,
Noi, care, atat de repede, murim.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Dec 2009, 15:03 
Neconectat

Flori M scrie:
O gargarita care te iubeste.
Flori si eu te iubesc pentru toate cuvintele asternute pentru mine. Iti zambesc cu speranta ca anul ce vine iti va aduce clipe frumoase langa cei dragi, din Romania.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Dec 2009, 15:04 
Neconectat

Ramona Marculescu scrie:

Ramona, iti zambesc pentru rugaciunea spusa inimii mele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Dec 2009, 15:35 
Neconectat

Sorescu Minerva scrie:
Laura, trebuie sa recunosc ca mesajul meu catre tine, lansat in Ajunul Crciunului, contine aproape intreaga gama de tonuri.
Am reusit sa-ti citesc raspunsul si tare-as fi dorit sa-ti si raspund imediat.
Din fericire pentru mine Mos Craciun mi-a indeplinit dorinta mea cu focul de la gura sobei.
Esti un om puternic, daca in ziua de Craciun, printre lacrimi (pe care le-am simtit curgand pe obrajiorii tai) ai avut puterea sa ii raspunzi Minervei si chiar sa rememorezi durerile tale. Probabil Minerva nu stia ce cutit ti-a invartit in inima.
Daca mi-ai raspuns la mesaj cu lacrimi in ochii, asa cum a intuit Camelia, atunci afla, Laura, mi-am atins scopul si banuiesc ca realizezi ca nu este vorba de ieftinul sentiment de-a rasuci cutitul in rana.
Din cele scrise de tine in acest topic si atat cat am reusit eu sa citesc, am inteles ca esti o persoana care traiesti durerea deopotriva cu fericirea, si crede-ma, stiu ca nu orcine poate s-o faca.
Sunt convinsa ca mesajul tau nu era adresat exclusiv catre proverbiala intelepciune a Minervei, el a fost in primul rand, adresat sufletului tau si, in acest caz, lacrima este extrem de benefica.
Minerva, Craciunul a insemnat pentru mine, intotdeauna bucurie. Nasterea este bucurie si eu o venerez. Orice se naste, se naste in numele Domnului si asta imi aduce, o mistica credinta ca totul este magie. Atata timp cat Dumnezeu ne permite privilegiul de a vedea nasterea fiintei in jurul nostru, macar in aceasta zi sfanta, ziua Craciunului, sa il alinam si noi prin bucuria noastra.
Mi-au curs lacrimi pentru experienta ta si regret doar ca lacrimile mele au fost interpretate de baietii mei ca fiind autocompatimire. Imi pare rau ca m-am lasat dusa de val si le-am stricat clipa, o clipa ce, peste ani, le va aduce aminte de chipul mamei lor, invaluita in lacrimi, in Sfanta zi de Craciun.
Ma alin cu gandul ca am reusit sa te mangai pentru ca, da, mesajul iti era adresat tie, ca o ofranda ce o faci omului ce-l simti ramas in mrejele suferintei (am vazut ca ai postat locul de unde fetita ta a plecat sa cante colinde Domnului). Nu, Minerva, eu nu sunt
Sorescu Minerva scrie:
o persoana care traieste durerea deopotriva cu fericirea
Eu traiesc doar cu gandul la bucurie si, nu, mesajul nu a fost
Sorescu Minerva scrie:
in primul rand, adresat sufletului tau
ci a fost dedicat inimii tale.
Sorescu Minerva scrie:
Din fericire pentru mine Mos Craciun mi-a indeplinit dorinta mea cu focul de la gura sobei.
Iti zambesc cu credinta ca Mos Craciun iti va indeplini dorintele in fiecare an, daca il vei intampina cu bucurie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Dec 2009, 15:40 
Neconectat

Doruletz Mic scrie:
:

Doruletz, iti zambesc gandind cum toate florile lumii te invaluie pentru ceea ce esti si pentru ceea ce faci pentru Naluca.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Dec 2009, 15:59 
Neconectat

Dragele mele, Gargarite, ieri l-am serbat pe nea Stefan, iar astazi am umplut portbagajul masinii Teposilor mei, cu mancare, pentru ca au plecat amandoi cu grupul lor, la schi. Socrii mei au ales sa-si petreaca ultimele zile ale anului cu nasii lor de cununie ce locuiesc in cealalta parte a tarii.
Cum casa noastra a ramas pustie, am hotarat impreuna cu jumatatea mea sa facem trecerea peste ani cu Lina si familia ei. In prag de Revelion, ni se vor alatura si alte rude dragi, acolo, in casuta de la tara (ingropata de ieri, in nameti), asa ca, sigur, voi zambi din plin.

In prima luni din noul an, ma voi interna pentru investigatii. De data aceasta, am ales o alta clinica. In Bucuresti poate ar fi fost mai usor pentru cei dragi mie, sa-mi fie aproape, dar banuiesc ca toate au in sens, asa ca ma supun hotararii pe care am luat-o in acest an.

Voi reveni, intr-o zi, la topicul meu (fiti fara grija!), intotdeauna cu un zambet pentru fiecare.
In noul an, va doresc voua, femei legenda, suflet de gargarita, putere de Robotica si, nu uitati sa zambiti pentru ca eu va zambesc totdeauna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Dec 2009, 16:09 
Neconectat

Laura, sunt alaturi de tine. Cand iti va fi greu gandeste-te la cate zambete ai impartit tu aici.
Un pupic dulce, un zambet si o imbratisare mare pentru tine, draga mea, Laura.
Si tine minte: Dumnezeu va avea grija de tine si totul va fi bine.
Eu o sa astept cuminte revenirea ta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Dec 2009, 18:29 
Neconectat

Laura, iti multumesc si-mi cer iertare daca ti-am adus lacrimi de suferinta. Crede-ma, nu acesta a fost mesajul meu.
Nu am suficient timp pentru ati raspunde printr-o disectie, asa cum ai facut tu.
Pot spune ca si cel de-al doilea mesaj, a fost partial pe unda mea si asta, poate pentru ca am trait experiente diferite.
Dar am sa-ti spun pe scurt, una din multele povesti cu lacrimi pe care le-am trait.
Asa cum ai fost tu sa aprinzi o lumanare pentru Floricica, asa am mers si eu candva. Nu era de Craciun, era vara. Am fumat o tigara la mormant si-am lasat o lacrima in voia ei.
Cand m-am intors acasa, la Targoviste, m-am intalnit cu o prietena. M-a cerceta cu uimire si-au urmat o serie de intrebari. Mi-a declarat ca nu m-a vazut niciodata aratand asa bine. Am ramas putin socata si-am intrebat mai mult pentru mine:
- Ce-ti pare asa schimbat?
- Nu stiu... Ai un chip atat de luminos!
Laura, sunt lacrimi care vindeca si-am sperat sa-ti aduc o astfel de alinare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Dec 2009, 20:25 
Neconectat

Laura, imi va fi foarte dor de tine, dar trebuie sa faci ceea ce este bine pentru tine. Eu nu am mai scris de o vreme dar am citit tot ceea ce ai scris si m-a bucurat prezenta ta pe forum in aceste zile sfinte. De aceste sarbatori am lucrat, dar vazand ca urmeaza sa lipsesti un timp, nu am putut sa nu las si eu o vorba aici, in topicul tau. Sper ca dupa investigatiile ce le vei face, vei veni cu vestea ca minunea s-a infaptuit. Eu astept cu nerabdare aceasta veste si sunt sigura ca nu sunt singura care asteapta acest lucru.
Iti doresc sa sarbatoresti asa cum nu ai mai sarbatorit niciodata trecerea in noul an, sa fie ceva de care sa-ti amintesti cu foarte multa placere si sa fie un etalon pentru alte sarbatori pe care le vei petrece alaturi de persoane dragi tie.
Tinand cont ca vei petrece alaturi de familia Linei, te rog sa-i transmiti salutari din partea mea si multa sanatate, ceea ce doresc sa ai si tu parte.
La multi ani, Laura draga.
Te imbratisez si iti zambesc ca intotdeauna,
RodiMar

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Dec 2009, 22:43 
Neconectat

Laura, pentru ca mi-ai zambit cand nimeni nu imi zambea, pentru ca m-ai invatat sa fiu puternica si frumoasa, iti aduc un La multi ani de 2010 ori! Si pentru ca ai nevoie de speranta primaverii, imaginea de mai jos.

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,
sunt doar un inger fericit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 365 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 37  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: