Acum este 26 Mai 2026, 19:26

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230 ... 238  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2011
MesajScris: 02 Dec 2011, 11:23 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata dragele mele.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Dec 2011, 10:51 
Neconectat

Pentru ca este duminica, va invit sa va odihniti aripioarele.

O duminica placuta!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Dec 2011, 20:54 
Neconectat

Buna seara, dragele mele.
Imi odihnesc un pic aripioarele, alaturi de voi si va aduc si un ceiut caldut sa va incalzesc putin:

Eu am incheiat o saptamana agitata, cu vizite la doctori si griji, din fericire, totul s-a clarificat cat de cat, rezolvarea e mai de durata. Dupa trei ani de zile, am reusit sa fac, din senin, o mastita la un san. Sunt pe tratament cu antibiotice si antiinflamatoare pentru 10 zile, iar pe 23 ma reintorc la ecografie, pentru a vedea rezultatele tratamentului. Aceasta luna decembrie pentru mine este luna surprizelor cu adevarat, caci nu mai scap de belele. Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom trece si de astea.
Sunt asa de in urma cu cititul topicelor, incat va cer scuze daca nu am sa ma opresc sa scriu la fiecare, incerc sa prind ritmul concursului, sperand ca in urmatoarele zile sa pot fi mai activa.

Sa aveti o seara frumoasa, alaturi de cei iubiti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Dec 2011, 22:35 
Neconectat

Ralu, stiu cum e: nu vine una, vin mai multe de-odata! Dar nu-i nimic, trecem noi si peste ele. Odineste-te cit de mult poti, hraneste-te bine si bea apa multa pentru a ajuta rinichii sa se curete de medicamente. Ai grija cu antibioticele si antiinflamatoarele ca sint cu doua taisuri: fac bine undeva si deranjeaza in alta parte. Eu, la un moment dat, am avut o problema de sanatate care trebuia rezolvata cu un anumit antibiotic pe care il mai luasem cu ani in urma. De data asta surpriza! Am constatat pe pielea mea ca devenisem alergica la el si posibil si la antiinflamatorul recomandat. De atunci a devenit o problema cind am nevoie de unul din cele doua medicamente. Asta nu inseamna ca lucrul acesta se va intimpla tuturor. Vroiam doar sa spun ca lucrurile pot evolua in timp fara ca noi sa ne dam seama.

Iti urez sanatate multa si capul sus! Ai sa vezi ca Mosu` va veni cu vesti bune.

Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Dec 2011, 07:46 
Neconectat

Buna dimineata!
Dragele mele, va invit sa savuram impreuna o cafeluta si va doresc o saptamana frumoasa, cu sanatate si spor in toate.
Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Dec 2011, 09:09 
Neconectat

Buna dimineata!
Elenuta, este buna cafeluta.
O zi buna tuturor cu mult spor si sanatate!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Dec 2011, 11:22 
Neconectat

Dragele mele, ma bucur ca sunt langa voi in cafenea. Ieri, cand am avut atata timp liber nu am putut sa intru in gradina, ca nu ma recunostea.

Cristina, ma bucur de reintalnire. Am vrut neaparat sa iti scriu pentru ca am o prietena in situatia ta. Si-a crescut fetita singura, s-a luptat cu multe probleme de una singura pentru ca sotul ei a preferat sa ramana cu mama. Imagineaza-ti ca dupa moartea soacrei ei, sotul nu a mai revenit langa prietena ea pentru ca s-a obisnuit sa traiasca acolo, in casa parinteasca. Daca iti spun ca prietena mea este inca indragostita de sotul ei, ma crezi?
Eu ma intreb daca merita irosita viata astfel, cand ea merge numai inainte.
Iti spun ca din punctul meu de vedere, daca este posibil, viata unei femei trebuie sa continuie alaturi de un barbat care sa-i fie sprijin in toate momentele grele ale vietii.
Eu sunt un exemplu de sacrificare in numele iubirii, dar am momente intime de cumpana, cand ma simt singura in lupta cu viata si ma intreb daca am facut alegeri corecte in viata. Nu sunt genul de om care sa se planga, dimpotriva sunt pozitiva si ma straduiesc sa raman asa, dar am momente cand ma simt coplesita, mai ales cand fac ceea ce fac de o viata, treburile de care in mod normal s-ar ocupa un barbat. Ma refer la un drum lung de mai mult de 2000 de kilometri pe care l-am facut singura, cu masina lui Bicu, saptamana trecuta. Cand, dupa atat efort am ajuns acasa, Bicu m-a anuntat ca ii este rau si ca trebuie sa mergem la spital. Mi s-au taiat picioarele de spaima, iar eu eram atat de obosita ca nici nu am mai stiut cum il cheama pe sotul meu, la spital.
Fetelor, sa nu va fie de mirare daca emigrez si eu in Australia.

Ralu, am avut si eu o problema la san, de genul celei mentionate de tine. Iti doresc sa iti treaca la fel de usor, cum mi-a trecut mie.
Se pare ca undeva, imunitatea ta sufera. De cate ori ma simt sfarsita, incep o cura de sucuri cu legume si fructe. Nu stiu daca tu ai posibilitatea sa cumperi produse naturale, dar eu asa fac. In plus, nu ma feresc de oua si de branza (mai ales urda), dar si miere de albine. Imi fac dulciuri fara zahar cu multe fructe.
Iti doresc sanatate pe toate planurile.

Lenuta, ce frumoasa este imaginea ta! Mi s-a lipit de inima.

Mona, ma bucur ca esti in tara si ca te incarci cu bucurii uitate. Cred ca tare bine mai fac astfel de escapade.

Fug acum la spital, ca tocmai am gatat mancarea pentru Bicu.

Va imbratisez pe toate cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Dec 2011, 11:45 
Neconectat
Site Admin

Regretam ca ieri, 04.12.2011, site-ul si parte din forum au fost inactivate urmare a unei mentenante legate de optimizare. Sistemul de securizare a dus la blocarea logarii a peste 70% din useri.
Ne cerem scuze.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Dec 2011, 14:32 
Neconectat

Bica, stii tu cum este: ce a fost a fost, ce va fi, - Doamne ajuta de mai bine. Nu mai putem sa schimbam multe in viata, dupa o anumita perioada, si uite asa ramanem corijente la anumite lectii. Noi sa fim sanatoase, ca le ducem pe toate.

Cristina, iti doresc sa iei deciziile corecte in viata ta si sa te bucuri de reusitele celor doua flori (le-am vazut fotografiile si nu imi vine sa cred cat au crescut).

Ralu, multa sanatate!

Va pup dulce pe fiecare si pe toate la un loc.
Imi cer scuze pentru graba, dar la ora 3 intru de servici si eu stau inca in gradina.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230 ... 238  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: