|
Acum este 30 Iul 2026, 12:22
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Rednic Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Iconitele mele - Gargarita-Minune-de-Mama Scris: 03 Dec 2011, 10:56 |
|
Membru din: 03 Mar 2011, 14:34 Mesaje: 3819 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Gargarite harnicute, va multumesc eu in numele Alexei pentru toate cuvintele de incurajare si sustinere morala. Cind are sa fie mai linistita, are sa termine aceasta icoana si chiar daca va dura ceva timp. A fost gandita spre a fi daruita lui Nanu, dar acum va fi terminata in memoria lui si daruita Nanei si fetitei lor, Teo.
_________________ Nuti - Gargarita-Minune-de-Bunicuta
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Iconitele mele - Gargarita-Minune-de-Mama Scris: 03 Dec 2011, 16:58 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Alexa, cat de rau imi pare pentru pierderea suferita. Icoana, chiar si asa, va ajunge in casa unde tu ai vrut. Familia se va ruga la ea si isi vor aminti de cel drag si disparut atat de devreme. Un gand bun.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Iconitele mele - Gargarita-Minune-de-Mama Scris: 03 Dec 2011, 19:11 |
|
|
|
Alexa, ma alatur gargaritelor. Imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita. Am parcurs topicul acesta de la prima pagina si am vazut cu cata bucurie si daruire vorbeai de aceasta familie. Dumnezeu sa te intareasca pentru a depasiti acest tragedie si pentru a-i fi alaturi Nanei. Te imbratisez cu drag.
_________________ Rodi - Gargarita-Ocean-de-Iubire-si-Emotii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Iconitele mele - Gargarita-Minune-de-Mama Scris: 03 Dec 2011, 19:35 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Alexa, sunt cu sufletul alaturi de tine si-ti doresc multa putere sa poti trece peste aceste momente atat de triste. Dumnezeu sa-l odihneasca pe Nanu. Te pupa,
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Iconitele mele - Gargarita-Minune-de-Mama Scris: 05 Dec 2011, 22:39 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Alexa, tu stii mai bine decat oricine ca Bunul Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi. Cu credinta ta puternica, vei trece si peste aceasta cumpana si vei termina cu drag acest goblen pentru ca Nanu iti va fi alaturi la fiecare punct.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Iconitele mele - Gargarita-Minune-de-Mama Scris: 05 Dec 2011, 22:54 |
|
|
|
Alexa, imi pare rau pentru Nanu. Dumnezeu sa-l odihneasca. Sunt cu gandul alaturi de tine.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Iconitele mele - Gargarita-Minune-de-Mama Scris: 09 Dec 2011, 18:08 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Dragele mele, va multumesc din suflet, ca a-ti fost si sunteti cu gandul alaturi de mine. De cusut am sa cos acesta Icoana si o voi coase cu mare drag, dar pentru o perioada voi lua o pauza. Fac un tratament acum si nu prea pot sa stau concentrata ca ma doare capul si ochii foarte rau. Astazi am cusut cateva fire, am bagat de doua ori ata in ac si vedeam numai puncte in fata ochilor. Va pup si va multumesc.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
Flutur Mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Iconitele mele - Gargarita-Minune-de-Mama Scris: 09 Dec 2011, 18:39 |
|
Membru din: 06 Ian 2011, 15:54 Mesaje: 3769 Locatie: Galaţi Nume forum:1
|
|
Draga mea, Gargarita Minune de Mama, iti doresc sa ai pe langa bucuria Nasteri Domnului Iisus si multa, multa sanatate. Sa treaca tot ce patimesti acum si incet -incet sa revii cu drag la goblenele noastre, ca sa ne incanti ochi cu noi modele in seriale. Te astept cu mult drag si dor. Pupici si multa sanatate.
_________________ Gargarita-Dulceata-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Iconitele mele - Gargarita-Minune-de-Mama Scris: 09 Dec 2011, 19:34 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Sanatate multa sa ai Alexa, iar sarbatorile iernii sa te gaseasca ceva mai linistita. Pupici tie si micutior tai.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|