|
Acum este 05 Aug 2026, 21:17
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: BB Scris: 07 Dec 2011, 13:17 |
|
|
|
De 1 noiembrie, am mers in locul cuscrei mele la cimitir pentru a implini un obicei greco-catolic, Iluminatia. Se duc flori la morminte si aprinzi lumanari multe pe fiecare loc disponibil al mormantului.
Cum cimitirul este aproape de casa cuscrei, am mers pe jos. Din fata mea, chiar pe langa gardul cimitirului, venea o tanara cu telefonul la ureche care tipa din toti rarunchii: - Nu te vad, fato! Vad doar o baba cu multe flori in brate. Tarziu mi-am dat seama ca baba cu multe flori in brate eram chiar eu.
Am scris despre Baba de Bica aici (adica BB) aici, ca sa va netezesc ridurile de expresie.
_________________ Bica - Bunica-de-Gargarita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Sandulesei Oana
|
Subiectul mesajului: Re: BB Scris: 07 Dec 2011, 14:19 |
|
Membru din: 01 Feb 2007, 17:52 Mesaje: 2466 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Bicuta, daca te consoleaza cu ceva, trece timpul foarte repede si in curand tanara respectiva va fi si ea o "baba cu flori". In ceea ce ma priveste, ti-ai indeplinit misiunea.
Pupici,
_________________ Oana - Gargarita-Floare-Calatoare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: BB Scris: 07 Dec 2011, 15:05 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Un zambet mi-ai adus si mie pe buze, Bica. Asa cum spune si Oana, toate au timpul lor.
O zi frumoasa!
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: BB Scris: 07 Dec 2011, 15:10 |
|
|
|
Mi-a facut bine la ridurile de expresie, povestioara ta. Bica, te imbratisez cu drag.
_________________ Rodi - Gargarita-Ocean-de-Iubire-si-Emotii
|
|
| Sus |
|
 |
|
CIOCAN ELENA
|
Subiectul mesajului: Re: BB Scris: 07 Dec 2011, 15:13 |
|
Membru din: 12 Feb 2006, 15:02 Mesaje: 2017 Locatie: TARGOVISTE Nume forum:1
|
|
Bica, am zambit si eu putin. Asa cum spune si Oana, timpul trece foarte repede si va trece si peste tarara respectiva care nu va fi niciodata o BB. Te imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Parfum-de-Trandafiri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ramona Marculescu
|
Subiectul mesajului: Re: BB Scris: 07 Dec 2011, 16:16 |
|
|
|
BB esti mortala!
Eu si sotul meu aveam in jur de 30 de ani cand impreuna cu nasii nostri, cam de aceeasi varsta, am intrat intr-o discoteca. Ne-am retras cam stingheri langa bar de unde niste tineri, privindu-ne circumspecti s-au ridicat in hohote de ars dupa ce unul a remarcat: - Uite ce babaciuni au venit la discoteca!
Raportarea tineretii vizavi de o alta varsta decat a lor poate fi cam amara. Noroc ca tu ai simtul umorului si mai si vrei sa ne stergi ridurile de expresie, neamintind nimic de cele datorate varste. Iti multumesc bunicuta scumpa de asa minutioasa grija.
_________________ Ramona - Gargarita-cu-Suflet-de-Poet
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cozea Rodica-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: BB Scris: 07 Dec 2011, 17:00 |
|
Membru din: 04 Apr 2005, 17:40 Mesaje: 116 Locatie: Cluj-Napoca Nume forum:1
|
|
Bica draga, nu am rezistat sa nu-mi spun si eu parerea despre ceea ce reprezinta BB. In opinia mea BB inseamna Beautiful Bica. Si cu asta cred ca spus totul.
_________________ Rodimar - Gargarita-Dragoste-de-Toamna
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: BB Scris: 07 Dec 2011, 20:07 |
|
|
|
Oana, am fost atat de perplexa incat nici macar nu m-am gandit ca si ea va ajunge ca mine. Daca ai stii cum imediat am trecut la observatia terenului sa vad daca mai exista cineva de varsta mea, macar, cu multe flori in brate.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: BB Scris: 07 Dec 2011, 20:08 |
|
|
|
Ralu, mi-am amintit ca si eu, cand aveam varsta ei, imi imaginam ca timpul nu va trece peste mine.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: BB Scris: 07 Dec 2011, 20:09 |
|
|
|
Rodi, ma bucur ca ti-am corectat ridurile de expresie. Cand am ajuns acasa si eu mi-am examinat ridurile datorate varstei si am conchis ca sunt de fapt numai riduri de expresie.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|