|
Acum este 16 Apr 2026, 13:17
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Bartha Gaby
|
Subiectul mesajului: Re: Podul amintirilor - goblen lucrat de Gaby Scris: 08 Dec 2011, 10:44 |
|
|
|
Dalina, Nadina, Ralu, nu cred ca va veni Mosul asa repede cu hainuta pentru goblen (poate am fost obraznicuta) motivul, este lipsa de spatiu. Dar, cred ca modelul nu trebuie sa astepte prea mult si ii voi gasi un loc. Arina, Adelina, Marina, Lenuta, Rodi, va multumesc pentru galeria facuta pe tot parcusul modelului si pentru frumoasele mesaje. Abriela, multumesc pentru felicitari, ma bucur ca iti place podul meu. Acum va urma o mica pauza, dupa care voi incepe Adiere de vara. Va pupa,
_________________ Gargarita-Punte-spre-Iubire-si-Pace
|
|
| Sus |
|
 |
|
ilyes alina ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Podul amintirilor - goblen lucrat de Gaby Scris: 08 Dec 2011, 10:52 |
|
Membru din: 29 Apr 2009, 02:35 Mesaje: 1610 Locatie: Lugoj Nume forum:1
|
|
Gaby, felicitarile mele! Te pup.
_________________ Gargarita-Primula-de-Seara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Podul amintirilor - goblen lucrat de Gaby Scris: 08 Dec 2011, 11:21 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Gaby draga, felicitari pentru frumosul final.
Cu o calda imbratisare,
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Podul amintirilor - goblen lucrat de Gaby Scris: 08 Dec 2011, 13:02 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Felicitari pentru final, dar mai ales pentru fiecare episod postat, prin care ne-ai aratat cat de frumos este acest model.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprea Niculina
|
Subiectul mesajului: Re: Podul amintirilor - goblen lucrat de Gaby Scris: 09 Dec 2011, 00:22 |
|
|
|
Draga mea, te-am urmarit cu mare placere. Te felicit din suflet pentru rezultatul obtinut. Apreciez fiecare punct de pe panza ta pentru ca stiu cat de mult suflet ai pus. Felicitari inca o data.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Podul amintirilor - goblen lucrat de Gaby Scris: 09 Dec 2011, 21:13 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Felicitari, Gaby! Ai lucrat atat de frumos si repede acest peisaj. Te pupa,
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Flutur Mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Podul amintirilor - goblen lucrat de Gaby Scris: 09 Dec 2011, 22:13 |
|
Membru din: 06 Ian 2011, 15:54 Mesaje: 3769 Locatie: Galaţi Nume forum:1
|
|
Dragă Gaby, am şi eu o întrebare foarte importantă şi sper să îmi răspunzi foarte sincer. Oare poţi să iei pauză şi să nu coşi nici un capăt de aţă? Eu nu prea te cred. Tu vrei să ne păcăleşti. Hi, hi, hi! Te pupic pe inimioară.
_________________ Gargarita-Dulceata-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
david elena
|
Subiectul mesajului: Re: Podul amintirilor - goblen lucrat de Gaby Scris: 10 Dec 2011, 07:00 |
|
Membru din: 23 Ian 2010, 22:24 Mesaje: 352 Locatie: Piatra-Neamt Nume forum:1
|
|
Felicitari!
_________________ Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci atunci când greşesc.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Rednic Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Podul amintirilor - goblen lucrat de Gaby Scris: 10 Dec 2011, 10:41 |
|
Membru din: 03 Mar 2011, 14:34 Mesaje: 3819 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Superb, felicitari!
_________________ Nuti - Gargarita-Minune-de-Bunicuta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bartha Gaby
|
Subiectul mesajului: Re: Podul amintirilor - goblen lucrat de Gaby Scris: 11 Dec 2011, 19:35 |
|
|
|
RamonAli, Onuta, Alia, Eli, Liane, Nuti, va multumesc pentru felicitari si pentru mesajele frumoase. Marina, am sa-ti raspund la intrebare sincer, imi este foarte greu sa nu pun mana pe ac si ata, dar va trebui o perioada de timp foarte mica sa stau departe de goblenat. De pacalit, nici nu poate fi vorba pentru ca nu mi-asi permite. Adinuta, iti multumesc pentru felicitari si pentru ca mi-ai urmarit munca mea la acest goblen. Suflet, de obicei, punem in tot ce realizam pentru a fi multumiti de rezultate. Pupici.
_________________ Gargarita-Punte-spre-Iubire-si-Pace
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|