Acum este 16 Apr 2026, 08:20

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 808 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor
MesajScris: 30 Dec 2009, 09:55 
Neconectat

Nume forum:1
Rodica draga, o sa ne fie taaaare dor de tine. Dar faptul ca Amiras are nevoie de tine si ca joaca si plimbarile cu el primeaza, "iti motiveaza absentele". Sa ai un An Nou cu sanatate si bucurie si toata linistea si pacea Pamantului sa se reverse in sufeltul tau.

Ninsoare de pupici pentru tine si Amiras al tau!

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Dec 2009, 14:49 
Neconectat

Vai fetelor, hai sa va spun una buna de tot. Sa vedeti de n-o sa radeti de mine.

Am bagat de dimineata cateva firisoare de ata la finutul meu si pe urma am zis ca hai sa intru si pe forum sa vad ce-au mai scris gargaritele. Si am intrat.
Si am zburat prin topicuri, am vazut mesajele necitite, i-am trimis Danielei mail cu programelul de diagrame, am intampinat noua noastra gargarita, pe Mihaela Maiorescu, careia i-am predat stafeta cu esenta prieteniei, am botezat-o pe Ramona Marculescu - Gargarita-cu-Suflet-de-Poet, ca nu avea nume si si-l merita din plin, si la un moment dat aud strigand in casa: Mamiiii, mi-e foame! Era Gargarel cel mic al meu! Era aproape ora 2 si eu zburam prin gradina cu aripi de gargarita, si am uitat, fetelor, sa dau de mancare la copii. Va puteti imagina asa ceva?! M-a busit si rasul, imi era si mila de saracul gargarel ca a uitat mami sa-i dea de mancare. Na! Acum, radeti cu pofta, ca obrajii mei de mama au luat foc. Tare greu ma despart de voi cand intru pe forum si uit de toate.

Ninsoare de pupici si o imbratisare mare va trimit!

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Dec 2009, 14:55 
Neconectat

Si la mine este la fel, Iulia. Uit de mine, aici. Eu am noroc ca am terminat sarmalutele si salata boef si au ai mei bucate pe masa. Mai am niste aluat fraged in frigider. Astept sa treaca jumatatea de ora ca sa il iau la intins si asezat in tavi. Imi ploua in cerul gurii cu gandul la cremsnitul meu, dar mi-am promis sa fiu cuminte si sa gust o bucatica, doar maine, in noaptea de Revelion.
Sper sa te fi iertat mititelul tau pentru intarziere.
Rodica, recunosc ca si mie imi va fi greu fara tine. Si dor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Dec 2009, 14:58 
Neconectat

Vai, Adela, mi-a plouat in gura cand te-am auzit cu cremsnitul ala. Sper sa nu-l visez la noapte! Hi, hi, hi.

Ninsoare de pupici!

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Dec 2009, 15:18 
Neconectat

Adela, eu sigur il visez.

Va doresc tuturor ca in noul an sa va fie viata luminoasa fi fericita de parca ati locui intr-o poveste cu zane bune. Ingerii sa va ajute, Soarele sa va iubeasca, natura sa fie blanda si frumoasa ca un paradis, iar oamenii sa fie buni si intelepti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Dec 2009, 21:35 
Neconectat

Dragelor, gata salata boef, gata si cozonacul, cald, pufos si aromat. Pana m-am intors sa caut hartie ca a impachetez cozonacii, peste vreo ora, cand vor fi reci, a si disparut unul. Sotul meu jura ca nu el, dar are niste mustati de lapte... de rad singura, acum.
Ma straduiesc sa intru un plan si cu placinta cu ravase. O pregatesc si apoi o bag la frigider in tava, imbracata in folie de plastic. Doar maine seara o bag la cuptor, ca sa o avem calda, la miezul noptii, pe masa.
Adela, de-as mai avea timp, as pune si un cremsnit pe lista mea, dar banuiesc ca sunt cozi kilometrice la supermarketuri, iar mie imi lipseste laptele (tocmai l-a baut sotul meu, cu cozonac alaturi!), dar si untul.
Sunteti invitatele mele! Numai, nu uitati sa aduceti niste lapte la cozonac. Daca nu aveti, va sugerez un spritz cu cozonac. Este adevarat ca dupa aceea ma duc sa ma culc, dar este tare buuun.

Doina, multumesc de calendar.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Dec 2009, 22:55 
Neconectat

Pentru tine, Victory, cea care a inventat Cafeneaua gargaritelor, de 2010 ori, sanatate!

Ramona, multumesc pentru cozonac. Nici o grija, laptele il aduc eu.

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,
sunt doar un inger fericit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Dec 2009, 09:01 
Neconectat

Dragele mele, dragi Gargarite, acum la sfarsitul acestui an va multumesc ca ati venit in gradina noastra, chiar daca eu nu am fost acolo sa va intampin asa cum face o gazda. Pentru acest fapt va cer iertare. In fiecare zi (noapte) v-am citit si am fost alaturi de voi, m-am bucurat si am plans, m-am rugat pentru fiecare in parte.
Acum va doresc un 2010 cu tot ce va doriti cu mult soare-n suflet.
La multi ani!

Multumesc, Adnana pentru lalele. Niciodata nu am primit atat de multe flori.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Dec 2009, 09:42 
Neconectat

Dragele mele dragi Gargarite,
În prag de An Nou, cu pace, lumină şi caldură în suflet, vă doresc să aveţi parte de zile minunate, de un 2010 darnic şi bun.
Să vă bucuraţi alaturi de cei dragi şi să treceti cu sănătate anul ce vine. Un an mai bogat în impliniri, mai înalt in aspiraţii şi plin de succese.

Ramona, sper ca nu l-ai certat prea tare pe sotul tau pentru cozonacul lipsa. Si eu fac la fel atunci cand este cald. Mi se pare ca este mai bun. Mai ales cu laptic alaturi.

Ninsoare de pupici si La multi ani 2010!

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 808 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: