Acum este 03 Aug 2026, 23:03

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Mos Craciun vine sambata 17 decembrie 2011, orele 10-16
MesajScris: 19 Dec 2011, 08:37 
Neconectat

Nume forum:1
Multumesc Doi na pentru vorbele frumoase.
Nu, nu mai pot s-o iau de la inceput cu alti ochisori, alt botic de iubacit. Noi, toata familia, l-am considerat un prieten si un prieten nu il poti inlocui oricat te-ai stradui, dar incercam sa facem cit de mult putem pentru cateii de pe strada. Le dam mancare, le daruim un pic de mangaiere. Fiica mea nu poate trece pe langa un astfel de catel fara sa-i vorbeasca macar. Dintre noi ea sufera cel mai mult dupa prietenul nostru patruped plecat dintre noi.
Inca o data felicitari celor doua fete cu inima mare.

Ultima oara modificat de Admin pe 19 Dec 2011, 13:21, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Mos Craciun vine sambata 17 decembrie 2011, orele 10-16
MesajScris: 20 Dec 2011, 08:36 
Neconectat

Nume forum:1
Multumesc Doi na,
Si eu ii spun in gand multe. Hotararea a fost luata in unanimitate in familie si este definitiva.
iti urez sa ti se implineasca toate visele frumoase. Iar voua, dragi iubitori de animale, va trimit toate gandurile mele bune si va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: