Acum este 16 Apr 2026, 07:15

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 808 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 77, 78, 79, 80, 81  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor
MesajScris: 31 Dec 2009, 10:13 
Neconectat

Nume forum:1
Astazi, cand fac retrospectiva anului care a trecut imi dau seama ca unul din gandurile cele mai de pret se indreapta spre voi. A fost o adevarata placere sa va gasesc si sa va am alaturi, mi-ati imbogatit viata si mi-ati facut-o mai frumoasa. Va multumesc din suflet.
Anul care vine sper sa va gaseasca la fel de calde, marinimoase si lipsite de griji.
Un an mai bun si plin de fericire va doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Dec 2009, 10:34 
Neconectat

Stefi, nu trebuie sa iti ceri iertare, nu ai de ce. Imaginea am luat-o de pe net, cautand flori de nalba. Te pupacesc de nu te vezi si printre pupici iti doresc un an plin de sanatate, bucurii si iubire.
La multi ani!

Am ales sa iti raspund aici, Victory, ca sa nu stric topicul Adminei. Eu iti urez un an nou plin de sanatate si iti multumesc pentru aceasta cafenea ce poarta amprenta ta, cu soare-n suflet.

Dragi gargarite va multumesc pentru privilegiul de a fi prietena voastra si de a-mi rezerva un loc intr-o gradina atat de frumoasa. Va iubesc.

Mona, m-au emotionat cuvintele tale. Simt ca sunt din inima, simt ca ai redat ce simte inima ta. Cu prietene ca tine, orice drum greu este usor.
Te imbratisez cu drag de gargarita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Dec 2009, 10:47 
Neconectat

Gargaritele mele dragi, si cele de le TTT, dar si tu draga Monica, ingerul pazitor al acestui gradini, va invit sa servim ultima ceasca de cappuccino pe acest an.
An, in care alaturi de voi am plans, am ras, m-am intristat de durerea voastra, m-am bucurat impreuna cu voi, am invatat alaturi de voi, iar acum cand va scriu aceste randuri o lacrima cade pe obraz de fericire ca v-am gasit si ca mi-ati facut viata mai frumoasa atunci cand aveam nevoie.

2010...sa va aduca sanatate in primul rand, fericire si implinire in viata voastra. Chiar daca pare banal, dar pentru faptul ca asta imi doresc in noul an, acelasi lucru doresc si celor care imi sunt dragi, adica voua.

La Multi Ani!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Dec 2009, 10:56 
Neconectat

Victory, cea care ne-ai stans in jurul cafenelei la o ceasca de vorba, sa ai parte in 2010 de ceea ce este mai frumos. La multi ani, Victory!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Dec 2009, 11:20 
Neconectat

Buna dimineata gargaritelor, ın ultima zi a anului. Ce faceti? Ati terminat pregatirile pentru Revelion? Eu va invit la un mic dejun zambitor, mai ıntarziat, deoarece noi l-am luat deja.

Si tortul pentru deseara e gata. Eu va urez un calduros La Multi Ani!!!!! tuturor si multa distractie deseara, un an nou plin de ımpliniri si bunastare!!!!!!!!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Dec 2009, 11:47 
Neconectat

Antoaneta, multumesc pentru micul dejun. A fost delicios. Iar compania zambaretului tau Abdullah mi-a inseninat ziua. Sa fie sanatos, si voi impreuna cu el si sa va bucurati de fiecare clipa alaturi de cei dragi. Un An Nou fericit si cu multe realizari. Pupici pe obrajorii micului tau pictor.

Ninsoare de pupici!

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Dec 2009, 11:56 
Neconectat

Dragele mele gargarite,
va doresc sa treceti peste ani cu zambetul pe buze, cu soare in suflet si cu ganduri bune pentru Noul An.
Din pacate, eu anul acesta ii voi avea doar pe cei doi gargarei ai mei alaturi la trecerea peste ani. Sotul meu este de serviciu, mama e racita cobza si a zis ca nu vine sa nu ii imbolnaveasca pe copii, iar tata normal ca sta cu ea.
Singurul lucru care ma consoleaza e ca va am pe voi si gradina noastra minunata. Asa ca, anul acesta voi petrece revelionul in Gradina Gargaritelor, citindu-va gandurile bune si luminandu-mi privirea cu comorile ce ies din mainile voastre. Voi ciocni un pahar de suc cu ai mei baieti la trecerea peste ani si ma voi gandi la voi. Va voi trimite, pe aripi de gargarita, toate gandurile mele bune.
Va multumesc ca existati!

Ninsoare de pupici!

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Dec 2009, 12:20 
Neconectat

Iubesc pe cel al cărui suflet în cheltuirea-i de sine refuza orice plata, caci nu are sa dea vreodata înapoi: acesta doar daruieste, fără încetare, iar pentru sine nu tine nimic (Nietzsche).
Asa v-am resimtit si eu in acest an si va multumesc, gargarite dragi.
Pupici dulci si multi.
La multi ani!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Dec 2009, 12:56 
Neconectat

Gargaritelor, va multumesc ca, clipa de clipa ati ingrijit gradina noastra. Va urez viata frumoasa in 2010!

Mona, mi-a mers la suflet.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Dec 2009, 13:27 
Neconectat

Stiti ce face Mosul dupa ce termina treaba? Se distreaza la patrat, cum zice Nico sau la maximum, cum zic eu.
La fel va dorim si noi in 2010!

Alice&Marian

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 808 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 77, 78, 79, 80, 81  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: