Campania cadoul de Paste! by Admin TTT (3919 mesaje), la 01-04-2008 Campania cadoul de paste! Incepand cu 1 aprilie (nu-i pacaleala!) lansam campania
Cadoul de Paste
actiune ce se va derula pana pe data de 27 aprilie 2008 (inclusiv).
Scopul acestei campanii este acela de a oferi posibilitatea celor ce comanda modele de goblen pe site-ul Rogoblen de a castiga un model de goblen standard (diagrama color) sau imprimat (dupa dorinta), drept premiu din partea noastra, cu ocazia Pastelui 2008.
Iata amanuntele:
- in fiecare zi intr-unul din produsele (modele de goblen) din site (imaginea marita) se ascunde un ou;
- cei ce fac comanda si gasesc si goblenul ce are alaturi oul ce anunta premiul, pot, doar printr-un click, pe acea imagine sa adauge la comanda si produsul respectiv;
- dupa ce vi se factureaza comanda, se adauga si goblenul castigat;
- Atentie! In timp ce dvs. sunteti cu ochii pe goblenul bonus, altcineva poate deja sa apese pe butonul
Adauga la comanda, asa ca este indicat sa faceti acest lucru imediat, fara a omite sa selectati ce varianta doriti: imprimata sau standard (cu schita color);
- intrucat se acorda numai un premiu pe zi, numai primul client care va gasi goblenul ce ascunde oul va primi modelul gratuit;
- castigatorul va fi anuntat pe Forumul de la Rogoblen, zilnic;
- nu sunt admise comentarii de genul: cred ca l-am gasit sau l-am gasit pana la momentul anuntarii castigatorului de catre Echipa de la Rogoblen;
Va uram succes!
Replica: Produsele by Stefania Crudu (172 mesaje), la 01-04-2008 de la Accesorii vor fi la premii?
Replica: Indiciu? by Adriana Nicuta (4017 mesaje), la 01-04-2008 Nu primim nici un indiciu de data asta?
Replica: Da. by Nicolae Orban (193 mesaje), la 01-04-2008 Se pare ca de data aceasta fara indiciu. O sa fie greu asa. Are cineva vreo idee cum ne descurcam fara indicii?
Replica: Da. by Maria Nistor (4953 mesaje), la 01-04-2008 Mult noroc!
Replica: Daca dam, by Silvia Har (623 mesaje), la 01-04-2008 putin noroc pe mai mult timp - oare este posibil trocul?
Replica: Poate by Puiu Mic (203 mesaje), la 02-04-2008 ar trebui spus ca oul pe care il cautam este rosu total. Sper sa nu contravin regulamentului acestui concurs cu aceasta informatie.
Replica: Castigator - Puiu Mic, by Admin TTT (3919 mesaje), la 03-04-2008 Castigatorul oului rosu (ascuns in felicitarea - model de goblen 44.29 Paste in pantof) este Puiu Cristescu (alias Puiu Mic), Gargarel de nadejde pe acest forum (este o premiera ce trebuie mentionata). Felicitari, Puiu!
Da, oul este rosu, intradevar. Intrucat a facut aceasta mentiune pe forum dupa ce isi adjudecase premiul, Puiu este iertat.
Premiile acordate sunt numai modele de goblen cu diagrama color.
Concursul continua!
Replica: In fine, by Serban Birtalan (347 mesaje), la 03-04-2008 nominalizat si unul de-al nostru...
Replica: Felicitari. by Cozea Rodica-Maria (618 mesaje), la 03-04-2008 Ma bucur pentru tine, Puiu ca ai castigat premiul oferit in acest concurs. Poate acum ca ai "spart gheata" vine si randul lui Serban. Succes!
Replica: Castigator - Puiu Mic by Admin TTT (3919 mesaje), la 04-04-2008 Castigatorul modelului 1.01 Mainile (model de goblen cu diagrama color) este tot Puiu Cristescu (alias Puiu Mic) Felicitari si astazi, Puiu!
Replica: Am by Puiu Mic (203 mesaje), la 04-04-2008 reusit sa adun cadoul pentru Paste pentru consoarta, fratilor.
Va vand un pont care sigur nu este impotriva politicii forumului. Dati F5 de fiecare data cand deschideti la poza mare. Daca ai setat pe cache mare in browser sigur ai nevoie de F5 ca sa ti se incarce ultima imagine. Ieri am trecut o data peste premiu si nu l-am vazut. Am setat cache pe 9 zile si va dati seama.
Bafta celorlalti participanti la concurs.
Admina, scuze ca am cam desconspirat la inceput cate ceva...
Replica: Castigatoarea by Admin TTT (3919 mesaje), la 05-04-2008 premiului (3.23. Lasati copiii sa vina la mine - model de goblen cu diagrama color) de ieri, 04.04.2008 a fost adjudecat tot de una din prietenele acestui spatiu virtual apartinand gargaritelor: Rodica-Maria Cozea. Felicitari, Rodica-Maria!
Concursul continua.
Replica: Castigatorilor, by Bica Nistor (1280 mesaje), la 05-04-2008 ma bucur, sincer, pentru voi! Si, ma mai bucur ca sunteti Gargarei de-ai nostri! Bravo, Rodica!
Replica: E by Maria Nistor (4953 mesaje), la 06-04-2008
Replica: Din by Admin TTT (3919 mesaje), la 06-04-2008 pacate, Maria, ai incalcat regulile mentionate in prima noastra postare unde este stipulat clar:
nu sunt admise comentarii de genul: cred ca l-am gasit sau l-am gasit pana la momentul anuntarii castigatorului de catre Echipa de la Rogoblen;
In plus, nu ai respectat:
cei ce fac comanda si gasesc si goblenul ce are alaturi oul ce anunta premiul, pot, doar printr-un click, pe acea imagine sa adauge la comanda si produsul respectiv
ceea cea inseamna ca langa fiecare premiu trebuie sa existe si un alt model comandat de participant.
Actiunea ta a eliminat sansa oricarui alt participant la concurs sa-si adjudece premiul. Banuim ca ai fost atat de surescitata de faptul ca ai gasit premiul incat ai uitat de regulamentul concursului.
Ii rugam pe participanti sa nu se supere pe Maria si sa considere ca ieri nu a fost zi de concurs si, in plus sa nu uite ca acesta continua. Succes tuturor!
Replica: Buna Admina! by Adriana Nicuta (4017 mesaje), la 06-04-2008 Astazi nu s-a pus indiciul? M-am uitat de vreo trei ori pana acum si... nimic. Am gresit eu cu ceva sau azi nu avem premiu?
Replica: Adriana, by Bratu Marta Renata (62 mesaje), la 06-04-2008 imaginea cu oul exista. Mai uita-te o data cu F5. Eu am modelul respectiv, asa ca astept ziua de maine. Succes!
Replica: Multumesc, Maria. by Adriana Nicuta (4017 mesaje), la 06-04-2008 Mai caut. Daca l-ai gasit, inseamna ca il voi gasi si eu.
Replica: Adriana, by Bratu Marta Renata (62 mesaje), la 06-04-2008 dai mielul? Uite ca vine si Pastele si chiar nu mi-ar displacea...
Semnat: Marta Renata
Prietenii imi spun Renata
Succes la concurs!
Replica: Nu ne suparam pe Maria, by Cozea Rodica-Maria (618 mesaje), la 06-04-2008 Mie imi pare rau ca si-a irosit sansa de a castiga acel model. Poate ca si l-ar fi dorit, dar astea sunt regulile. Pacat, ca este un model foarte frumos.
Poate cu alta ocazie, Maria vei avea mai mult noroc. Succes, tuturor.
Replica: Este, by Maria Nistor (4953 mesaje), la 06-04-2008 asa frumos ca nu imi venea sa cred. De asta m-am grabit. Regulile trebuie respectate. Imi cer scuze echipei de la Rogoblen si sper ca nu s-au suparat pe mine pentru confuzia creata.
Replica: Maria, by Ilinca Moruzeanu (107 mesaje), la 06-04-2008 nici o suparare nici de la noi si, dupa ceea ce am citit, nici de la Rogoblen. Cred ca si eu m-as fi repezit.
Replica: Ieri, by Raluca Popa (880 mesaje), la 07-04-2008 nu a castigat nimeni?
Replica: Premiul, by Admin TTT (3919 mesaje), la 07-04-2008 de ieri 7.16 Flori de camp in vas rustic, a fost adjudecat, urmand regulamentul concursului, de catre Maria Nistor, Gargarita-Venus.
Felicitari, Maria!
Va confirmam ca acest concurs continua.
Replica: Felicitari, Maria. by Milos Cosmina Elena (608 mesaje), la 08-04-2008 Imi place. Si eu l-am comandat la concursul trecut, cu
Eden.
Replica: Premiul de ieri, by Admin TTT (3919 mesaje), la 08-04-2008 5.21 Nopti albe, a fost adjucat abia astazi de catre Gargarita cu Gargarita Mica: Cosmina Elena Milos. Felicitari, Cosmina!
Concursul continua.
Replica: Ei, Doamne-iarta! by Bica Nistor (1280 mesaje), la 08-04-2008 Am avut un soc cand am vazut unde era oul ascuns!
Am trecut pe aici, Cosmina ca sa-ti spun ca exista un proverb:
Daca nu ai batrani sa ti-i cumperi. Ei bine, Daca nu ai copii... Sunt convinsa ca Gargarita cea Mica este cea care ti-a deschis usa spre premiu. Felicitari!
Replica: Premiul de ieri, by Admin TTT (3919 mesaje), la 09-04-2008 2.49 Muza pictorului, a fost adjucat de catre Maria Nistor. Este a doua oara, cand in acest concurs, Maria isi imbogateste colectia cu un premiu. Ne bucuram pentru reusita ei si o felicitam.
Concursul continua.
Replica: Felicitar Maria! by Adriana Nicuta (4017 mesaje), la 09-04-2008 Stai linistita Bica, nici eu nu l-am vazut. Si cand am vazut in ce goblen era ascuns... unul din preferatele mele!
Replica: Felicitari, Maria! by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 09-04-2008 Si mie imi place acest model.
Replica: Premiul de ieri, by Admin TTT (3919 mesaje), la 10-04-2008 4.11 Prietenii a intrat in posesia Nicoletei Frunza. Ne bucuram, din nou ca premiul ajunge la o Gargarita si te felicitam, Nicoleta.
Concursul continua.
Replica: Multumesc, by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 10-04-2008 nici nu stiti cat ma bucur. Nu eram sigura daca procedez corect, dar s-ar parea ca m-am descurcat.
Replica: Felicitari, Nicoleta! by Zircu Vali (193 mesaje), la 10-04-2008 Cum ai reusit? Ai si tu ajutoare precum Cosmina?
Replica: Multumesc, Vali. by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 10-04-2008 Nu am ajutoare, doar rabdare multa. Am fost si libera doua zile si am avut timp sa stau mai mult la calculator (in detrimentul goblenului pe care abia l-am inceput)
Replica: Dar, by Georgeta Petrea-Manta (146 mesaje), la 10-04-2008 ai si noroc, Nicoleta. Am stat si eu sa
capuiesc modelul de ieri, dar nu am avut noroc. Noroc la toate fetele.
Replica: Da, by Ramona Marculescu (178 mesaje), la 10-04-2008 va inzestrati, nu gluma, fetelor! Bravo, voua!
Replica: Premiul de ieri, by Admin TTT (3919 mesaje), la 11-04-2008 2.26 Colt luminos a fost castigat de Cristudor Mariela din Bucuresti.
Felicitari, Mariela!
Concursul continua.
Replica: Oricine by Ramona Marculescu (178 mesaje), la 11-04-2008 ai fi, Mariela, felicitari! Poate treci sa ne povestesti cat de usor/dificil a fost sa lucrezi
Colt Luminos.
Replica: Bravo, by Tudorancea Rodica (220 mesaje), la 11-04-2008 fetelor!
Geta, ce inseamna sa
capuiesc?
Sa gasesc? Este regionalism de la voi?
Replica: Premiul, by Admin TTT (3919 mesaje), la 14-04-2008 (8.01 Trofee de vanatoare - model de goblen cu diagrama color) pentru data de 11 aprilie a fost castigat pe 12 aprilie de Maria Nistor. Felicitari, Maria!
Replica: Premiul, by Admin TTT (3919 mesaje), la 14-04-2008 (6.90 Linistea primaverii - model de goblen cu diagrama color) pentru data de 12 aprilie a fost castigat pe 12 aprilie de Nicoleta Frunza. Felicitari, Nicoleta!
Replica: Premiul, by Admin TTT (3919 mesaje), la 14-04-2008 (5.27 Creatia- model de goblen cu diagrama color) pentru data de 13 aprilie a fost castigat pe 13 aprilie de Rodica Maria Cozea. Felicitari, RodiMar!
Concursul continua.
Replica: Intrebare, by Milos Cosmina Elena (608 mesaje), la 14-04-2008 Marcarea modelului dintr-o zi de concurs are loc imediat dupa ce nominalizati castigatorul din ziua precedenta? Sau nu este o regula?
Multumesc.
Replica: Postarea, by Admin TTT (3919 mesaje), la 14-04-2008 i
n baza de date, a imaginii indiciu:
- se introduce noul model cu indiciu chiar imediat ce premiul din ziua precedenta a fost castigat - v. cazul Mariei Nistor. In momentul in care suntem informati de baza de date on-line ca modelul a fost adjudecat, se retrage imaginea cu indiciu si se aseaza noua imagine;
- pentru situatiile in care premiul a fost adjudecat chiar in ziua in care a fost postat, noul indiciu se introduce doar a doua zi dimineata* intrucat exista doar un model pe zi, fond premiere.
* dimineata insemna de la ora 0 pana la ora 8 a.m.
Replica: Premiul de by Admin TTT (3919 mesaje), la 15-04-2008 ieri (7.47 Pahar cu flori) a fost adjudecat tot de tenacea Maria Nistor. Felicitari, Maria!
Replica: Intrebam by Milos Cosmina Elena (608 mesaje), la 15-04-2008 deoarece alte modele (Flori de cimp, Nopti, Miinile, Mucenica, Trofee) au stat destul de mult marcate. Asta inseamna ca forumistii sint mai activi?
Felicitari si succes, in continuare.
Replica: Noi, by Admin TTT (3919 mesaje), la 15-04-2008 banuim ca nu este suficienta informare, in sensul ca cei ce il gasesc, trimit numai aceasta comanda. Fiecare client este informat prin mail de eroare, dar se pare ca recidiva este mama tuturor experientelor. Cealalta categorie care comanda sunt interpusii (fac o comanda on-line pentru prieteni, cunostinte, rude) care nu sunt interesati de acest aspect. Mai exista o categorie, disperatii - ce scriu e-mailuri, dau telefon si se vaita ca nu stiu cum sa procedeze sau au apasat si... nu mai e. Le explicam despre cache, dam detalii tehnice, dar nu putem sa le facem noi norocul. Ultimii sunt insistentii ce ne cer prin mail sa introducem imaginea cu indicii.
Se pare ca pentru multe dintre prietenele noastre, lucrul pe forum le-a adus si exercitiul manuirii cu usurinta a computerului ceea ce le ajuta acum sa... castige.
Succes in continuare, tuturor!Replica: Nu stiu, by Cozea Rodica-Maria (618 mesaje), la 15-04-2008 cum fac altii, dar eu mi-am facut acum o colectie de modele, pentru care ma rog sa am putere si sanatate sa le pot lucra. Mie imi face o deosebita placere sa cos aceste modele. Am comandat ceea ce-mi place mie, nu am comandat altora, iar comanda am facut-o atunci cand am gasit indiciul si mi-a placut si modelul oferit cu generozitate de TTT. Multumesc inca o data TTT pentru tot.
Replica: Si eu am by Milos Cosmina Elena (608 mesaje), la 15-04-2008 in asteptare aproximativ 20 de modele. Cind le-oi coase... cine stie?! Zilele urmatoare, in functie de cum am timp sa le fotografiez si le voi posta la colectie.
De comandat, si eu le comand la fel. Mai am citeva care imi plac, dar deocamdata...
Replica: Eu, by Martis Liliana (87 mesaje), la 15-04-2008 cred, Cosmina ca asta inseamna ca avem incredere in mainile noastre (ca o sa le coasa pe toate), dar si in viata. Si cat gandim asa, eu zic ca ramanem tinere.
Replica: Si by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 15-04-2008 eu am ajuns la o colectie impresionanta de modele ce asteapta sa fie cusute. Sincer nu stiu cand le va veni randul. Prietenele mele chiar rad intrebandu-ma cand voi reusi sa le cos, iar eu le raspund ca pana la pensie am timp.
Referitor la modelele care au stat mai mult timp marcate, poate cei ce au gasit indiciul nu au dorit acele modele sau le au deja la colectie (eu asa am patit cu unele din ele si am comandat doar atunci cand am gasit indiciul si era un model care mi-a placut).
Replica: Observ by Patruleasa Jeni (182 mesaje), la 15-04-2008 ca nu sunt singura ce tot strange precum babele. M-am definit pe mine care la 29 de ani, am adunat o cutie cu kituri ce isi asteapta randul. Mi s-a mai intamplat sa iau cate unul de acolo si sa mai dau cadou, dar nici o problema - l-am inlocuit repede cu altul. Acum am luat Poarta de care sunt chiar indragostita.
Cosmina ti-am vazut si colectia de kituri ce asteapta. Iti sunt dragi daca le si fotografiezi. Te cred.
Referitor la modelele din concurs si eu le-am cautat, dar nu le-am gasit. La concursul din decembrie, Serban era acela care le gasea primul, nu? Si niciodata nu le lua pentru ca era functie de ceea ce spunea mama lui. Scria el sau Admina despre asta? Marta se lauda si ea ca l-a gasit, dar vrea altul.
Nicoleta si Maria ar trebui sa ne spuneti si noua secretul vostru: cum reusiti de le gasiti? Eu care sunt mai tot timpul in criza de timp - nu prea am rabdare desi una din caracteristicile mele este ca am simtul datoriei, mai putin fata de mine...
Replica: Si premiul by Admin TTT (3919 mesaje), la 16-04-2008 de ieri (9.03 Cap de fetita) a fost adjudecat tot de Maria. Oare este zodia ei norocoasa sau, iar este vorba numai de perseverenta?
Felicitari, Maria!
Replica: Multumesc by Maria Nistor (4953 mesaje), la 16-04-2008 pentru premiu. Cred ca este vorba de perseverenta si noroc impreuna cu sotul meu care a participat .
Replica: Felicitari, Maria! by Adriana Nicuta (4017 mesaje), la 16-04-2008 Ti-ai mai imbogatit colectia!
Replica: Felicitari, by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 16-04-2008 tuturor Gargaritelor castigatoare si spor la cautat indiciul in continuare!
Replica: Premiul de by Admin TTT (3919 mesaje), la 17-04-2008 ieri (2.60 Fetita inlacrimata) a fost adjudecat de Rechis Daniela din Brasov.
Felicitari, Daniela!
Replica: Daniela, by Milos Cosmina Elena (608 mesaje), la 17-04-2008 felicitari si spor la cusut.
Pe cind la "Colectia ....."?
Replica: Cosmina, by Silvia Har (623 mesaje), la 17-04-2008 Daniela este forumista de-a noastra?
Felicitari si din partea mea pentru Daniela.
Replica: Nu cred, by Milos Cosmina Elena (608 mesaje), la 18-04-2008 desi am avut impresia ca am mai intilnit numele. Gresesc?
Replica: Premiul de by Admin TTT (3919 mesaje), la 18-04-2008 ieri (10.26 Cos cu pisicute) cum nu putea fi impartit, a fost acordat atat Mariei (Nistor) cat si Adrianei (Racovita), intrucat adjudecarea s-a facut in acelasi segment orar.
Felicitari celor doua gargarite! P.S. Singura forumista cu numele Daniela este Colta Daniela Cristina.
Replica: Multumesc! by Adriana Nicuta (4017 mesaje), la 18-04-2008 Sunt foarte fericita si mandra de mine. Daca ati stii de cand ma chinui sa gasesc si eu oul!
Felicitari, Maria!
Replica: A gasit cineva oul? by Adriana Nicuta (4017 mesaje), la 18-04-2008 Replica: Cadoul de Paste, by Adriana Nicuta (4017 mesaje), la 18-04-2008 l-am cautat si nu il gasesc. L-a vazut cineva? Sau nu l-am vazut eu?
Replica: Adriana, by Flori M (324 mesaje), la 18-04-2008 azi dimineata pe la 7, ora Italiei, eu l-am gasit, dar nu l-am comandat ca am eu altceva in gand. Ma gandesc ca nu se poate sa intre in concurs si un goblen care imi place mie.
Pe cel de astazi va urez voua succes sa il gasiti.
Replica: Puiu, by Coco Bordan (120 mesaje), la 19-04-2008 ma bucur pentru tine. Macar tu... daca fetele acestea iau caimacul.
Replica: Combat by Stanoiu Constantin (257 mesaje), la 20-04-2008 cu tine, Coco intru urari pentru Puiu.
Fetelor, la cat mai multe si voua!
Replica: Premiul by Admin TTT (3919 mesaje), la 21-04-2008 din data de 18.04.2008 (Iconita) a fost adjudecat de Maria (Nistor).
Felicitari, Maria!
Replica: Premiul by Admin TTT (3919 mesaje), la 21-04-2008 (1.11 Hans si Hanna) pentru data de 19 aprilie a fost castigat de Csilla Tundre din Cluj-Napoca.
Felicitari, Csilla!
Replica: Premiul, by Admin TTT (3919 mesaje), la 21-04-2008 de ieri (7.29 Triptic cu lalele) a fost acordat Alinei Oprescu din Bucuresti.
Felicitari, Alina!
Replica: Multumesc, by Maria Nistor (4953 mesaje), la 21-04-2008 pentru premiu. Felicitari, castigatorilor! Nu am multumit pentru ca am avut probleme cu netul. Sper sa se fi rezolvat.
Replica: Premiul by Admin TTT (3919 mesaje), la 22-04-2008 de ieri, 6.61 Venetia, primavara a fost castigat de Nico (leta Frunza), gargarita de nadejde pe acest forum.
Felicitari, Nicol
Mentiune: modelul are diagrama color.
Succes in continuare tuturor participantilor la concurs!
Replica: Si by Ileana Miroiu (803 mesaje), la 22-04-2008 eu ma bucur pentru voi. Daca nu scriu aici, inseamna doar ca nu am timp.
Replica: Bravo Nico! by Adriana Nicuta (4017 mesaje), la 22-04-2008 Ai ce sa lucrezi in vacanta de vara!
Replica: Va by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 22-04-2008
multumesc. Chiar nu eram sigura daca am sa-l castig avand in vedere ca am intrat pe net cand m-am intors de la scoala. Sunt foarte bucuroasa ca l-am castigat, este un model care imi este tare drag. L-am mai comandat acum un an, dar l-am facut cadou unei verisoare (sa-l lucreze ea) care lucreaza goblen de foarte mult timp.
Da, Adriana am de lucrat cateva vacante de vara de acum incolo avand in vedere viteza pe care o am.
Replica: Ieri, by Admin TTT (3919 mesaje), la 23-04-2008 au fost trei castigatoare ca pentru trei zile. Le felicitam pe rand pe:
Nicolescu Georgeta - Ploiesti
Nicoleta Frunza - Bacau
Racovita Adriana - Bacau
Fiecare primeste drept premiu un set de goblen cu diagrama color, 4.28 Dragoste.
Replica: Multumesc, by Adriana Nicuta (4017 mesaje), la 23-04-2008 nu eram sigura ca am castigat, caci l-am gasit destul de tarziu.
Replica: Multumesc. by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 23-04-2008 De mult timp admir acest model, dar nu ma hotaram sa-l achizitionez, credeam ca este prea mare si prea greu. Dar s-ar parea ca Rogoblen a decis pentru mine. Cand am gasit indiciul nu m-am putut abtine sa nu-l comand.
Replica: Banuiesc, by Doruletz Mic (1007 mesaje), la 23-04-2008 ca, mai curand, indragostitii au decis pentru tine, Nico!
Replica: Felicitari, by Maria Nistor (4953 mesaje), la 24-04-2008 castigatoarelor! Modelele sunt super.
Replica: Premiul by Admin TTT (3920 mesaje), la 24-04-2008 de ieri, 3.26 Angelica (model de goblen cu diagrama color) a fost castigat de Uvenghes Tania din Constanta.
Felicitari Tania!
Replica: Tania, by Laura Brasoveanu (912 mesaje), la 24-04-2008 nu este si gargarita, dar asta nu inseamna ca nu ar putea fi, la ce goblen urmeaza sa lucreze. Felicitari si de la mine, Tania!
Replica: Premiul, by Admin TTT (3920 mesaje), la 25-04-2008 de ieri (3.21 Madona indurerata - model cu diagrama color) a fost a fost adjudecat la prima ora de Pasca Angela din Targu Jiu.
Feliciari, Angela!
Concursul continua.
Replica: O by Admin TTT (3920 mesaje), la 26-04-2008 noua castigatoare, Ivascu Magda din Oradea. Premiul sau este 2.69 Eden, model cu diagrama color.
Felicitari, Magda!
Replica: Felicitari, by Doruletz Mic (1007 mesaje), la 26-04-2008 tuturor!
Observ ca Edeniada merge mai departe....
Replica: Felicitari! by Adriana Nicuta (4017 mesaje), la 27-04-2008 Sa ai spor la cusut, Magda!
Replica: Inca1, by Admin TTT (3920 mesaje), la 27-04-2008 un premiu (6.67 Poarta spre primavara - model de goblen cu diagrama color) se adauga astazi la concursul nostru. Castigatoarea este Marian Tamara din Timisoara.
Felicitari, Tamara!
Replica: Multumesc by Maria Nistor (4953 mesaje), la 28-04-2008 pentru toate modelele de goblen pe care le-am primit cadou in acest concurs si felicitari pentru modelele frumoase puse in concurs. Felicitari si celorlalte castigatoare.
Replica: Ultimul by Admin TTT (3920 mesaje), la 28-04-2008 premiu (2.73 Aproape de cer - model de goblen cu diagrama color) a fost castigat de catre Uvighiste Bartos Mihaela din Craiova.
Felicitari, Mihaela!
Incepand cu 1 aprilie pana ieri am acordat cate un premiu sau doua pe zi, constand dintr-un model cu diagrama color, celor ce au avut tenacitatea sa caute indiciul pentru acest concurs. Ii felicitam pe castigatori (au fost si barbati care au participat la acest concurs) si le uram succes la lucru. Pentru cei ce nu au avut sansa sa castige ii anuntam ca in curand se vor lansa si alte concursuri.
Mentionam ca, periodic, Top Terra Trade sponsorizeaza concursuri si pe alte pagini de web, fie cu produse personalizate, fie cu modele de goblen.
PIR (http://www.pokerinforomania.com/Campion.html)
Egirl (http://www.egirl.ro/concurs/xmas)
Smarty (http://www.decraciun.ro/)
Happy Mother (http://happy-mother.getforum.org/forum/viewtopic.php?t=829)
Replica: Felicitari, by Maria Zanfir (562 mesaje), la 28-04-2008 la toate fetele ce au castigat. Ultimele trei goblenuri sunt si cele ce imi plac si mie cel mai mult.
Replica: Un buchet de flori pentru TTT. by Maria Nistor (4953 mesaje), la 29-04-2008
Replica: Felicitari, by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 29-04-2008 castigatoarelor si mai ales echipei de la Rogoblen pentru initiativa. Toate modelele din acest concurs au fost super.
Replica: Felicitari! by Adriana Nicuta (4017 mesaje), la 29-04-2008
Replica: Eu by angela draganoiu (436 mesaje), la 30-04-2008 n-am participat la aceasta campanie insa vreau sa le felicit pe cistigatoare, dar si echipa Rogoblen, ca au creat o astfel de competitie, care nu este ultima, - stiu ca ei vor organiza si altele. Pentru ceea ce fac pentru noi clienti sau numai membrii acestui forum vreau sa le multumesc si sa le urez sa fie tot asa de apropiati de noi ca si pina acum.